Şimdi Ara

digitürk ıQ bütün receiverlarda kullanılıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bu digitürk ıQ yu kullanan var mı? bütün digitürk reciverlarıyla kullanılıyor mu?
    humax, vestel falan hepsi digitürk ıQ yu destekliyor mu ?

• humaxta ben kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironwolfb

evet arkadaşlar bu digitürk ıQ yu kullanan var mı? bütün digitürk reciverlarıyla kullanılıyor mu?
    humax, vestel falan hepsi digitürk ıQ yu destekliyor mu ?

Uygun olan cihazların; Humax 9502 ve Humax 9503 olduğu bilgisini verdi DT.
  • şuan için humax kutular fakat yeni çıkanların tamamı destekliyecek herhangi bir dt bayisine 20tl ödeyerek değişim yapabilirisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi next-urla -- 24 Mart 2012; 19:31:13 >
  • ne işe yarıyor kı o İQ kutu
  • arkadaşlar...digitürk yeni teknoloji IQ şebekesi hakkında bilgi sahibi forumdaşlar aydınlatırmısınız?...
  • Digiturk IQ hakkında detaylı bilgi almak için ve merak ettiklerinizi sormak için aşağıdaki konuyu kullanabilirsiniz.
    DH-Digiturk IQ Hakkında Herşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lightning -- 26 Mart 2012; 20:38:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 20 tl ye dğişiyosa değiştirelim reciverı humaxla ama bazı yerlerde okumuştum humax cihazlar philips ledlerde sıkıntı yaratıyor diye.. bide böyle bi sıkıntıyla uğraşmak istemiyorum açıkçası helede ligler devam ederken ve süper final başlama arifesindeyken, gerçekten humaxlar philipslerde sıkıntı yaratıyor mu ? philips lcd ve humax kullananlar varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironwolfb

20 tl ye dğişiyosa değiştirelim reciverı humaxla ama bazı yerlerde okumuştum humax cihazlar philips ledlerde sıkıntı yaratıyor diye.. bide böyle bi sıkıntıyla uğraşmak istemiyorum açıkçası helede ligler devam ederken ve süper final başlama arifesindeyken, gerçekten humaxlar philipslerde sıkıntı yaratıyor mu ? philips lcd ve humax kullananlar varmı?

O problem cozuleli aylar oldu hocam. Bende de philips tv var hic bir problem kalmadi. Yani senin anlayacagin gonul rahatligiyla alabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.