Şimdi Ara

Digitürk kanal listesi ve eksik kanallar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün öyle gezinirken fark ettim. Digitürk sitesinde belirtilen liste ile benim cihazdaki liste farklı bu normal mi? Türksat üzerinden yayın alıyorum örneğin bende ilk kanal iz tv ama normalde digi olmalıymış.
    İkinci olarak belgesel paketi var ama discovery science yok. Tekrar kurulum yaptım yine yok. Manuel arıyorum kanallar listede var diyor, listeyi alt üst ediyorum yine yok:)
    Şimdi Türksattan yayın aldığım için mi tüm bunlar, yoksa sorun mu var? Bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: akal_da

Arkadaşlar bugün öyle gezinirken fark ettim. Digitürk sitesinde belirtilen liste ile benim cihazdaki liste farklı bu normal mi? Türksat üzerinden yayın alıyorum örneğin bende ilk kanal iz tv ama normalde digi olmalıymış.
    İkinci olarak belgesel paketi var ama discovery science yok. Tekrar kurulum yaptım yine yok. Manuel arıyorum kanallar listede var diyor, listeyi alt üst ediyorum yine yok:)
    Şimdi Türksattan yayın aldığım için mi tüm bunlar, yoksa sorun mu var? Bilgi verirseniz sevinirim.

Turksattan aldığınız için öyle. Bahsi geçen sıralama eutelsat için geçerli.

• gumuskurt65 G kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim hocam, listenin farklı olması mühim değil aslında. Peki kanalların eksik olması da türksat üzarinden olmasından mı kaynaklanıyor? Science, Nat geo people vs yok çünkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akal_da

Cevap için teşekkür ederim hocam, listenin farklı olması mühim değil aslında. Peki kanalların eksik olması da türksat üzarinden olmasından mı kaynaklanıyor? Science, Nat geo people vs yok çünkü.

Evet o kanallar turksatta yok maalesef.

• gumuskurt65 G kullanıcısına yanıt
    Tekrar teşekkür ederim hocam, sağolun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.