Şimdi Ara

Digiturk + Kaydedilen yayını bilgisayara atma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar digiturkun kaydettiği yayını bilgisayara aktarabilen var mı?

• Bendeki sorunda kayıtı seyredememe. Forumdan öğrendikten sonra hardiske örnek kayıt ettim. ama bilgisayarda okutayım dedim. Bilgisayrda seyredemedim. Yüklediği dosya DVR adında ana dosya. alt dosyaları recs var onun içinde *.ifo var ama açılmıyor. Bunun çözümü nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgatoye

Bendeki sorunda kayıtı seyredememe. Forumdan öğrendikten sonra hardiske örnek kayıt ettim. ama bilgisayarda okutayım dedim. Bilgisayrda seyredemedim. Yüklediği dosya DVR adında ana dosya. alt dosyaları recs var onun içinde *.ifo var ama açılmıyor. Bunun çözümü nedir?

Sanırım özel bi format koymuşlar. Tek yol bilgisayarda açıp ekran kaydeticiyle yapmak galiba
  • ayni sorun ne yazik ki bende de var. dvr klasorundeki dosyalar alakasiz formatta. chunk.2 gibi... umarim bir cozumu bulunur, simdiden tesekkurler
  • Merhaba,
    Kayıtlarınız .drm uzantılı şifrleme sistemi ile korumaya alındığı için izleyemezsiniz.Sadece cihazınızda izleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan.27

Merhaba,
    Kayıtlarınız .drm uzantılı şifrleme sistemi ile korumaya alındığı için izleyemezsiniz.Sadece cihazınızda izleyebilirsiniz.

şifreyi kırmanın bir yolu var mıdır peki
  • Bu isteğiniz illegal içerik kapsamına girmektedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.