Arkadaşlar digiturkun kaydettiği yayını bilgisayara aktarabilen var mı?
Bendeki sorunda kayıtı seyredememe. Forumdan öğrendikten sonra hardiske örnek kayıt ettim. ama bilgisayarda okutayım dedim. Bilgisayrda seyredemedim. Yüklediği dosya DVR adında ana dosya. alt dosyaları recs var onun içinde *.ifo var ama açılmıyor. Bunun çözümü nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: tolgatoye
Bendeki sorunda kayıtı seyredememe. Forumdan öğrendikten sonra hardiske örnek kayıt ettim. ama bilgisayarda okutayım dedim. Bilgisayrda seyredemedim. Yüklediği dosya DVR adında ana dosya. alt dosyaları recs var onun içinde *.ifo var ama açılmıyor. Bunun çözümü nedir?
Sanırım özel bi format koymuşlar. Tek yol bilgisayarda açıp ekran kaydeticiyle yapmak galiba
ayni sorun ne yazik ki bende de var. dvr klasorundeki dosyalar alakasiz formatta. chunk.2 gibi... umarim bir cozumu bulunur, simdiden tesekkurler
Merhaba, Kayıtlarınız .drm uzantılı şifrleme sistemi ile korumaya alındığı için izleyemezsiniz.Sadece cihazınızda izleyebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: serkan.27
Merhaba, Kayıtlarınız .drm uzantılı şifrleme sistemi ile korumaya alındığı için izleyemezsiniz.Sadece cihazınızda izleyebilirsiniz.
şifreyi kırmanın bir yolu var mıdır peki
Bu isteğiniz illegal içerik kapsamına girmektedir.