Şimdi Ara

Digitürk Kayıt Özelliğini Kullanan Var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
46.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bende humax uydu alici kullaniyorum iphone yada ipadimden kayidi ayarliyorum baska kanal izliyorsam o dakika geldigende kayit etmesini istedigim kanala geciyor ne anlami varki bunun bana cok sacma geldi mesela bu aksam show hdde saat 8de suskunlar var ve ligtv3 hdde gs-bjk basketbol maci var ben basket macini izlemek istiyorum ve maci izlerken suskunlarida kaydetmek istiyorum boyle birsey olmuyormu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

arkadaslar bende humax uydu alici kullaniyorum iphone yada ipadimden kayidi ayarliyorum baska kanal izliyorsam o dakika geldigende kayit etmesini istedigim kanala geciyor ne anlami varki bunun bana cok sacma geldi mesela bu aksam show hdde saat 8de suskunlar var ve ligtv3 hdde gs-bjk basketbol maci var ben basket macini izlemek istiyorum ve maci izlerken suskunlarida kaydetmek istiyorum boyle birsey olmuyormu acaba?

Humax kutularda bir kanalı izlerken diğer kanalı kaydedemiyorsunuz o özellik plus kutularda var. Zaten bir gün sonra IQ ya ekleniyor diziler artık ordan izleyeceksiniz.
  • bnmki digitürk plus ve kayıt özelliğini çok kullanıyorum ve gayet iyi
  • Merhaba Arkadaşlar,

Dijitürk cihazına 8 Gb Usb bellek takıp radyo yayınlarından kayıt yapmak istedik. "Bu kanal kayıt için engellenmiştir!" diyor.

Bunun çaresi var mıdır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp9eren

dostum merhaba bende kayıt için bir hdd aldım western digital 3.5'' 1tb aşağıda

http://www.electroworld.com.tr/urunler/western-digital-elements-harici-disk-3-5.aspx

ama bir tane bile düzgün kayıt yapamadım. bütün yaptığım kayıtlar yarım ve oynattığım zaman takılıyor. donup kalıyor dosya. bu senin bahsettiğin gibi diskin okuma yazma hızından mı yoksa cihazdaki yazılımdan mı? müşteri hizmetleri sağolsun bir halttan anlamadığı için bir cvp bulamadım nasıl bir disk alacam diye kaç kere sordum en sonunda twitter dan işte yanılmıyorsam 40 gb üstü bütün diskler olur dedi ne yazım hızı ne bişey konusunda uyarmadı beni gittim disk aldım elimde patlamasa bari :( cihazım vestel 9102

Üstat problemi çözdün mü? Ben de 2TB 7200 RPM USB 2.0 taşınır disk alacağım bu amaçla, eğer sorun oluyorsa hiç almayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi culudamar -- 11 Ağustos 2012; 12:39:52 >

• Valla yandık, alet 2 TB diski desteklemiyor sanırım. Formatla deyince "Bilinmeyen bir hatadan ötürü formatlanamadı" diyor

Uydu alıcının kullanım kılavuzuna baktım, büyük diskleri formatlamakta sorun olabilir diyor. Diski 2'ye bölüp (partition yaratıp) ondan sonra alıcıya bağladım ama değişmedi, bölümleri görmüyor, diskin tamamını görüyor.

BAşka fikri olan var mı?
  • Özellikle uzaktan kayıt emri vermek güzel, evde yoksunuz cepten online işlemlere girip veya smsle kayıt başlatabiliyorsunuz :)
  • Aynı sorun bendede mevcut diskim 250 GB USB hem fat32 hemde ntfs olarak fomatladım fakar her seferinde HUMAX uydu alıcım aynı hatayı veriyor.
    "Harddiskiniz bilinmeyen bir sebepte den fomatlanamadı,fişten cıkarıp tekrar deneyin
    bu arada şifre 0000 giriyorum...
    fikri olan var mı?
  • 9102de kayıt yaptım kaydetmiş ama görmüyor kendi kaydettiğini nasıl iş anlamadım.
    hdplus kutunun ne esprisi var ayrıca ileri geri sardan başka? bunlarda kayıt yapıp izlettiriyor ben izleyemedim ama.
  • Plusların kendi içinde harddisk olmuyor mu?Oluyorsa kaç gb oluyor?
  • Sorun duzeldi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bende normal hd kutu var DCR-HM 9503 HD bunda 16 gb flasha kayıt yapabilir miyim?
  • Merhaba ıq özellikli humax cihaz geçtiğimiz hafta bağlandı , dün cihaza bağlamak üzere wd harddisk aldım ancak sıfır ürün olmasına rağmen formatlamaya girdiğimde ürün formatlanamıyor lütfen fişten çıkartın diye bir uyarı verdi konu hakkında acil yardımlarınızı rica edeceğim
  • Arkadaşlar dün digiturk HD bağlantısı yapıldı, HD kutunun özelliklerine baktım kayıt özelliği var fakan menüde kapalı, yani yazılımsal bir engelleme. Sormak istediğim bunun üstesinden gelebilirmiyiz ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyigun

Hocam, diski bilgisayara bağladıktan sonra,
    kullandığın windows (varsayıyorum) işletim sistemine bağlı olarak, Kontrol Panel > Yönetim (Administrative tools) > Bilgisayar Yönetimi (Computer Management) > Depolama - Disk Yöneticisi (Storage) adımları ile ulaşılan ekranda diskin görüntülenecektir, diskin bulunduğu satırı seç, Atanmamış (UnAllocated) gözüküyorsa, Atama yap (Bölümlendir), u aşama tamamsa, formatsız (Biçimlendirme) görünüyorsa format yap (Biçimlendir) bu aşama da tamam ise, Sürücü harfi ata (Assign drive letter)
    bu işlemler sonrasında boyutu ve sürücü harfi olacaktır. Bu disk yönetim aracından, diski bölümlere ayırma, ayrı bölümlere ayrı sürücü harfi tanımlama, bölümleri yeniden boyutlandırma ve birleştirme işleri yapılıyor.
    Aman dikkat, yanlış disk üzerinde işlem yaparsan kayıtlı bilgilerini uçurursun..
    kolaylıklar

Kardeş Allah senden razı olsun ve ne muradın varsa versin. Yeni aldığım diskimi bozdum diye öyle üzülmüştüm ki . Sayende diski geri getirdim. Çok sağol.

• quote:

Orijinalden alıntı: efenuri

benim bir sorum olacak bilgisi olan yardımcı olabilirmi?
    evde digitürk hd kullanıyorum.
    babamdada digitürk vardı ama iptal ettirdi ama digitürk çanak ve hat hali hazırda duruyor.
    benim digitürk alıcımı oraya taşıyıp babamların evdeki boş duran digitürk çanağa bağlasam çalışırmı?

Seyredersin ama burda ince bir ayrıntı var.İçindeki kartı farklı yere götürüp seyredemezsin. Cihazıda götürmen lazım.Ben birkaç kere denedim sorunsuz izledim hatta Türksat üzerindende ligtv açılıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kikksu

Beyler bende normal hd kutu var DCR-HM 9503 HD bunda 16 gb flasha kayıt yapabilir miyim?

minimum 40gb lik hdd olması lazımki kayıt yapabilesin.
  • ben 8gb flashdisk imi denedim filmi kayıt ettim fakat açmaya çalışınca yüklemesi uzun sürüyor sıkıldım kapattım. çok verimli bir sistem olduğunu düşünmüyorum. üstelik bilgisayarın tanıyacağı formatta kaydetmiyor filmi.
  • 32gb flash disk ile kayıt yapmaya çalıştım. Sonuç

1. HD yayını flash belleğiğn yazma hızmı yavaş uyarısıyla kaydetmed. Daha doğrusu 1 dakikalık kayıttan sonra durdurdu

2. Normal yayını kayıt etmeyi başardı

3. İngilizce olarak kayıt etmek itediğim yayını Türkçe olarak kayıt etti. Kayıt esnasında dil İngilizce ama kayıt sonrasında Türkçe olarak açılıyor

Sonuç olarak memnun kalmadım. Farklı kanal izleyememe yavaş açma özel format isteme veasire sebeplerle sanki 10 yıl öncesinin teknolojisini kullanıyor gibi hissettim kendimi
  • Arkadaşlar ben 4 tane kutu değiştirdim, tamamı da vestel 9103tü.
    Görüntü kalitesi, kanal değiştirme hızından vs. çok memnunum ama kayıt işi bir türlü olamadı.
    2 tane 2,5" usb hdd (500gb ve 250gb)
    1 tane 3,5" usb harici güçlü hdd (2tb)
    1 tane 8gb flash disk denedim
    hiçbirisi çalışmadı hiçbir receiverda. Bu arada bilgisayar konusunda bilgili bir kullanıcıyım. Bu 4 diski de tamamen boşaltıp formatladım.
    Ben de öperim böyle işi dedim, humax istedim. Ama getirmediler inatla 4 defada da. İptal edeceğim digiturk aboneliğimi
    Ben hatrı sayılır bir miktarda para ödüyorum ve bana vaadedilen özellikleri kullanmak İSTİYORUM.
    HD yayın. IQ hizmeti. Kayıt özelliği.
    Yoksa film izlemenenin bir çok yolu yordamı var. Bana bu özellikleri vaadedip de sağlamayınca asabım bozuluyor.
    Sizlerin, yani kayıt işini başarabilenlerin receiver modelleriniz nedir acaba?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.