Şimdi Ara

Digitürk Kredi Karti kampanyasy kafama takilan sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç gün önce internette görmüstüm ve dün bayiye gidip konustum ama hala aklima takilan sorular var.

1. Kampanya sayfasinda eutelsat uydusundan izlenebiliyor yaziyor ama bayideki arkadas bana türksat üzerindende baglayabiliriz dedi. Bu durum beni biraz iskillendirdi. Bildigim kadariyla Lig tv 2 ve 3 kanallari türksatta hd degil. Sizce hangisini seçmeliyim?

2. Süperlig tüm maçlarin oldugu paketi almayi düsünüyorum ama bunu aldiktan sonra maç olmasa bile ben lig tv'yi 7/24 izleyebilecek miyim? Yoksa sadece süperlig maçlarinda açilip kapanacak mi?

Edit : YM

• Hafta sonları Lig Tv 2, 3 ve 4 kanallarını sadece Süper Lig maçı varsa izleyebilirsiniz. Onun haricinde kapalı olur. Çünkü Lig TV 2, 3 ve 4 kanallarından avrupa ligleri ve basketbol ligi maçları da verildiği için 7/24 izleyemezsiniz. İzlemek için ayrıca Spor Extra paketi almanız gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle

Hafta sonları Lig Tv 2, 3 ve 4 kanallarını sadece Süper Lig maçı varsa izleyebilirsiniz. Onun haricinde kapalı olur. Çünkü Lig TV 2, 3 ve 4 kanallarından avrupa ligleri ve basketbol ligi maçları da verildiği için 7/24 izleyemezsiniz. İzlemek için ayrıca Spor Extra paketi almanız gerekir.

Anladım hocam demek istediğinizi ama benim demek istediğim şu mesela maçlardan sonra programları filan izleyebilir miyim? Yani mesela basket maçı olmadığı zaman izlenir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak886

quote:

Hafta sonları Lig Tv 2, 3 ve 4 kanallarını sadece Süper Lig maçı varsa izleyebilirsiniz. Onun haricinde kapalı olur. Çünkü Lig TV 2, 3 ve 4 kanallarından avrupa ligleri ve basketbol ligi maçları da verildiği için 7/24 izleyemezsiniz. İzlemek için ayrıca Spor Extra paketi almanız gerekir.

Anladım hocam demek istediğinizi ama benim demek istediğim şu mesela maçlardan sonra programları filan izleyebilir miyim? Yani mesela basket maçı olmadığı zaman izlenir mi?

Hafta sonları Süper lig maçı yoksa full kapalı olur. Hafta içi Spor Extra'yı kapsayan canlı yayınlar haricinde maç tekrarları ve diğer programların izlenebilme ihtimali var ama kesin bir şey söyleyemiyeceğim. Şuan Eutelsat'ta bu paketleri kullanan arkadaşlar buna daha net cevap verebilir.

• quote:

quote:

quote:

Hafta sonları Süper lig maçı yoksa full kapalı olur. Hafta içi Spor Extra'yı kapsayan canlı yayınlar haricinde maç tekrarları ve diğer programların izlenebilme ihtimali var ama kesin bir şey söyleyemiyeceğim. Şuan Eutelsat'ta bu paketleri kullanan arkadaşlar buna daha net cevap verebilir.

Peki hocam bu lig tv kanallarını 7/24 izleyebilmek için hangi paketi almamız lazım bir türlü çözemedim bu işi?

• Ben geçen yıl Türksat üstünden ligtv şampiyonlar paketi üyesiydim.

Lig tv kanalları 4ü de devamlı açıktı. ancak paketim dahilinde olmayan bir maç yayınlanacağı zaman ekran kararıp bu program paketiniz haricindedir falan diyordu.

Maç bittikten sonra maratonu ya da gündüz olan programları falan izleyebiliyorsun yani lig tv aboneliğinle.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Peki hocam bu lig tv kanallarını 7/24 izleyebilmek için hangi paketi almamız lazım bir türlü çözemedim bu işi?

Süper Lig paketini satın alıyorsanız Lig Tv'nin ana kanalını 7/24 izlersiniz. Şampiyonlar paketi alındığında Lig Tv'nin ana kanalında 5 büyükler haricindeki takımların maçı olursa şifreye girer. Bunun haricinde Şampiyonlar paketiyle de sürekli izlersiniz.

Lig Tv 2, 3 ve 4. kanalları 7/24 izlemek için ayrıca Spor Extra paketini almanız gerekir. Az önce aktif olan Eutelsat Süper Lig paketimle şunu net söyleyebilirim ki, Spor Extra paketi alınmadığında Lig Tv 2,3 ve 4. kanalları avrupa ligleri ve basket maçlarının olmadığı zamanlarda da full kapalı. Yani hafta içi yayınlanan maç tekrarı ve diğer yayınları da izleyemiyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Süper Lig paketini satın alıyorsanız Lig Tv'nin ana kanalını 7/24 izlersiniz. Şampiyonlar paketi alındığında Lig Tv'nin ana kanalında 5 büyükler haricindeki takımların maçı olursa şifreye girer. Bunun haricinde Şampiyonlar paketiyle de sürekli izlersiniz.

Lig Tv 2, 3 ve 4. kanalları 7/24 izlemek için ayrıca Spor Extra paketini almanız gerekir. Az önce aktif olan Eutelsat Süper Lig paketimle şunu net söyleyebilirim ki, Spor Extra paketi alınmadığında Lig Tv 2,3 ve 4. kanalları avrupa ligleri ve basket maçlarının olmadığı zamanlarda da full kapalı. Yani hafta içi yayınlanan maç tekrarı ve diğer yayınları da izleyemiyorsunuz.

Spor Extra paketi aldığımızdada onları 7/24 izleyebiliyoruz dimi?

Bunu babam için soruyorum kendisi hergün evdede malum emekli can sıkıntısından izlemek istiyor

• burak886 B kullanıcısına yanıt
    Süper Lig +Spor Extra paketlerini alırsan, Lig Tv 1, 2, 3 ve 4. kanalları 7/24 full izlersin.

Eğer Şampiyonlar + Spor Ekstra paketi alırsan, şampiyon olmuş 5 takım haricindeki diğer süper lig maçları canlı yayınlanırken hangi Lig Tv kanalı olursa olsun şifreye girer. Bunun harici zamanlarda tüm Lig Tv kanallarını sürekli izlersin.
  • arkadaşlar bende bir soru sormak istiyorum üyelik bittikten sonra cihazı geri mi veriyoruz?
  • MaRJiNaL45 M kullanıcısına yanıt
    Evet üyelik bittikten sonra cihaz kumanda ve hdmi kablo geri veriliyor.
  • Bugün KK kampanyası ile Giriş + Şampiyonlar + HD paketi bağlattım, Eutelsat üzerinden yayın, kutu Humax 9505.

Tüm güncellemeler tamam ve en son yeniden kurulum yaptım.

Lakin CNN Türk HD, Habertürk HD, NTV HD yok. İlk olarak fark ettiğim bu 3ü.

Televizyonun kendi dahili uydu alıcısı ile tüm kanalları HD izleyebiliyordum. Baya bir moral bozukluğu oldu.

Bu sorunu nasıl çözeriz? (Kuzenimde yanlış hatırlamıyorsam sagemcom iq plus kutu var ve tüm kanalların sadece HDsi var)

• Bahsettiğiniz kanlların hd leri dt de mevcut değil. Yani kimsede yok. Yakınınız yayını turksattan alıyordur. Eutelsatta sd sadece.

• şu lig tv 1-2-3-4 ün 7/24 açık olup olmayacağını bende soracaktım ama arkadaş cevaplamış zaten. şuan da kredi kartı kampanyası ile aldığım süperlig bütün maçlar+ 3 kasıma kadar bedava spor extra paketi var. kasımda sporextra bitince yenileyeyim o zaman. madem izliyoruz tam izleyelim bütün kanalları ve maçları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.