Şimdi Ara

Digiturk kullananlardan yardım bekliyorum??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir hafta öncesine kadar digiturk servisine gidip form doldurup kapatma işlemimi gerçekleştirdim.

Telefonla tekrardan ulaştılar ve teyid ettiler kapatıp kapatmamak istediğimi.bende kesinlikle kapattırmak istiyorum dedim.

Bu aşamadan sonra elimdeki digiturk kartı cihazı ve kutusunu gene aynı servise teslim etmem mi gerekiyor?

Yoksa sadece kartı mı alıyolar cihaz bizde mi kalıyor bi takım ücret iadesi oluyor mu bu konuda yardım edebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigMuffin -- 16 Kasım 2014; 22:19:24 >

• Yayinlariniz kapandi ise iade etmeniz gerekiyor size verilen kutuyu karti ile birlikte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugurlu

Yayinlariniz kapandi ise iade etmeniz gerekiyor size verilen kutuyu karti ile birlikte.

Teşekkür ederim hocam hızlı cevabınız için.Yayınlarımın kapanıp kapanmadığını bilmiyorum tekrardan cihazı tvye baglayabilme gibi bir olanağım yok.

Artık telefonla arayıp,en yakın servisine cihazı kartı ve kutu içeriğini götürürüm.
  • Bana sms gelmiştir şuraya teslim edin diye. Sizede gelebilir veya arayabilirler. Dikkat etmeniz gereken husus kart no ve cihaz no yazılı teslim senedini iyi kontrol edin. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anubisin_Ruhu

Bana sms gelmiştir şuraya teslim edin diye. Sizede gelebilir veya arayabilirler. Dikkat etmeniz gereken husus kart no ve cihaz no yazılı teslim senedini iyi kontrol edin. Saygılar.

teşekkür ederim hocam cevabınız için,dün cihazla birlikte tüm kutu içeriğini teslim edip kurtuldum,kontrolu yaptım hocam eşleşiyo cihazla senetteki bilgiler sagolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.