Şimdi Ara

Digitürk kurulum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar digitürk servisi kurulum için geldiğinde yeni çanak takmamış mevcut çanaktan gelen kabloyu kutuya bağlamış bu durumda olan arkadaşlar var mı bir de yarın arayıp çağırmayı düşünüyorum çanak için sizce sorun yaşanır mı böyle bir olayı duyan ya da yaşayan arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim

• Niye işte olan çanağı kullanmış kanallar tamsa eutelsattır değilse eutelsat için ara.
  • Sözleşmede madde vardır binada çanak anten varsa o antene baglanti yapilir,yoksa yeni anten kurulur diye apartmanda oturuyorsaniz merkezi anten varsa ona baglanti yapilmistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    daha önce d smart kullanıyordum. dsmart eutelsattan yayın yapmıyor diye biliyorum en garantisi telefon açıp öğrenmek
  • yomaho Y kullanıcısına yanıt
    D-smart turksat kullanıyor.
  • Sizin hangi üyeliğiniz var ki?

• şampiyonlar paketi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yomaho

şampiyonlar paketi

Turksat mı eutelsat mı?Şampiyonlar her ikisi üzerinde var çünkü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam arkadaşlar aradım bizim üyelikle ilgili bi sıkıntı yok evde çanak olduğundan yeni çanak kurulmuyomuş yardımlar için teşekkürler
  • Ben bağlattığında binada merkezi sistem çanak olmasına rağmen ücretsiz olarak eutelsat uydusu kurulumu isterseniz yaparız demişti. Yani ilk bağlantıda eutelsat çanağını ücretsiz olarak bağlatabiliyorsunuz sonradan bağlatırsanız 85 TL alıyorlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.