Digitürk üyesiyim suan DCR HM-9504 HD kutusunu kullaniyorum, fakat kutu bozulmak üzere, ekran hep siyah oluyor ve HDMI kablosunu cikartip takmadan düzelmiyor. Kutuyu zaten begenmiyorum, o yüzden elime bir tane Modul gecti resmini yüklüyorum buraya. Acaba o module kartimi taksam baska bir Receiver‘da calisir mi Kart?
Ayrica bu dedigim senecek calismiyorsa, arkadasimda bir tane daha ayni kutudan var aboneligi bitmisti elinde kalmis, o Receiver benim kartimi calistirir mi? Yoksa bu Kartlar sadece belirli bir Receiverlarla eslesmis olup tek onlardami calisiyor?
Digitürk modül desteği yok cihazlarda eşleşmeli kartı blok edersin.
ilginc ya o zaman neden digiturk modulu var?
Peki ikinci sundugum secenek, yani arkadasin receiverinda calisir mi kart yani aboneligi bittigi icin bosta suan kutu bana vericektide, sormadan denemek istemedim.
FerojeeF
kullanıcısına yanıt
Hocam çok eskiden modül vardı kaldırıldı. Hiçbir şekilde çalışmaz izleyemezsiniz.
FerojeeF
kullanıcısına yanıt
Kutu değişimi için online işlemlerden tüketici şikayetleri bölümünden şikayet kaydı oluşturun durumu anlatın ücretsiz değişim talep edin humax 9505 isteyin sıkıntı yaşamazsınız öneririm.
Digitürk'den kutu değişimi talep ettim geçen hafta, illa 35 tl servis ücreti ödemeniz lazım diyorlar. Şikayet açmama rağmen, ücretsiz yapmıyorlar.
İptal faksı çekelim bakalım ne olacak.
cravensC
kullanıcısına yanıt
İptal talebi ile ücretsiz değişim sağlayabilirsiniz umarım yardımcı olurlar.
cravensC
kullanıcısına yanıt
cihazı elinize alıp digiturk bayiye giderseniz ücretsiz değiştirirler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme