Şimdi Ara

Digitürk Lige Erken Gel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iyide ben kahvehane işletmiyorum yada alkollü lokanta küçük bir telefon dükkanım var neden dünya kaar para vereyimki millet 70 tl öderken 10000bin tl ödeyim diyiceksiniz zevk ama dükkanda tek başıma izlicem ha ev ha dükkan yani bilmiyorum gelsinlerde yarın teknik servis elemanı ona göre hareket edicem hiç olmadı digiplayi alırım ipadden tv aktarırım onada birey diyiek deillerdir...saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

quote:

Orijinalden alıntı: nydp

gelecek yıl Mayıs 2014 olmuyor mu ? ben farklı birşey mi söyledim?

İngiltere Premier Ligi 2016' a kadar digiturk' te.

olsa ne olacak idman tv mükemmel ve bedava veriyor ingiltere için spor paketi salakça üyelik olur ntvspor ispanyayı veriyor trt3 italyayı veriyor shaber hollanda ligini veriyor bukadar bedava seçenek varken dijitürk almak salakçadır ha ha ha...

öncelikle çalışıyorum kazanıyorum zevkime harcıyorum sizi ne ilgilendirirki yaptığım birşeye salakçca diyebiliyorsunuz. burda isim önemli değil bütün dijiturk uyelerine bi anlamda hakaret ediyorsunuz. ayrıca idmanın verdiği premier yayın ligtv kadar kaliteli değil

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

iyide ben kahvehane işletmiyorum yada alkollü lokanta küçük bir telefon dükkanım var neden dünya kaar para vereyimki millet 70 tl öderken 10000bin tl ödeyim diyiceksiniz zevk ama dükkanda tek başıma izlicem ha ev ha dükkan yani bilmiyorum gelsinlerde yarın teknik servis elemanı ona göre hareket edicem hiç olmadı digiplayi alırım ipadden tv aktarırım onada birey diyiek deillerdir...saygılar

Uyarması benden siz bilirsiniz. Bence dikkat edin !!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun değil dostum kalite önemli değil sonuçta yayın hakları var mı var gösteriyor mu gösteriyor ben birkes salaklık yaptım ancak 3 ay sonra kapattım artık o salaklığı yapmam siz ne anlarsanız anlayın parayla tv seyretmek devri bende bitmiştir çok kazansam inanın fakirleri doyurur aç kalmalarına dayanamıyorum dilencilik yapanlar ticaret olarak yapıyorlar yani kazanıp zevkim için kesinlikle israfa haır diyorum yakında Televizyonumu da ve antenleride söküyorum artık tv seyretmeyeceğim artık her şeyimi Allah(c.c.) için harcayacağım artık o salaklıkları bir daha yapmayacağım....
  • başkasının o yardımı yada harcamayı yapıp yapmadığınızı bilemezsiniz yani belki yardımı yapan sizin gibi reklam yapmadan gönlünden geldiğince yapıyor ve zevki içinde harcıyor bunu siz sınırlayıp kendi yargınıza göre salakca diye niteleyemezsiniz kendiniz için deemiyorsunuz maç izlemek için digiturk alan bütün üyelere açıkca hakaret ediyorsunuz
  • quote:

quote:

olsa ne olacak idman tv mükemmel ve bedava veriyor ingiltere için spor paketi salakça üyelik olur ntvspor ispanyayı veriyor trt3 italyayı veriyor shaber hollanda ligini veriyor bukadar bedava seçenek varken dijitürk almak salakçadır ha ha ha...

lokal yanında net kaliteli ve sorunsuzca izlemek salakça mı? Üye olan insanlara haksızlık yapıyorsun.

• quote:

quote:

quote:

lokal yanında net kaliteli ve sorunsuzca izlemek salakça mı? Üye olan insanlara haksızlık yapıyorsun.

sizce

• Arkadaslar bu kampanyadan yararlandim digiturk plus iq flan diolardi vestel 9102getirdiler baska biryerde yokmusta ne yapmliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

Arkadaslar bu kampanyadan yararlandim digiturk plus iq flan diolardi vestel 9102getirdiler baska biryerde yokmusta ne yapmliyim

Arkadaşım ben de şampiyonlar paketini yeni alıp bağlattım (Media markt kampanyası), 9102 getirdiler. Digiturk IQ bu cihazda çalışıyor. Hatta usb den harddisk bağlayınca kayıt ta yapabiliyor diye biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.