Şimdi Ara

Digitürk Lige Erken Gel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Digitürk Yeni sezonu erken açıyor Digitürk lig tv ye üye olanlar 3 eylüle kadar eutelsat tan 12.99 türksattan 14.99 tl ye izliyor.
    3 eylüle kadar spor exstra ve yetişkin kanalları hediye.Ayrıca Eutelsat üzerinden yayın alacak arkadaşlara 3 eylüle kadar hd veya plus hediye..Şimdiden hayırlı uğurlu olsun

AYRICA BAYİMİZE ÖZEL TÜRKSAT SPORLU PAKETLERDE YIL SONUNA KADAR SPOR EXTRA YETİŞKİN VE AİLECEK PAKETİ HEDİYE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbuldijital -- 19 Nisan 2013; 10:17:59 >

• Topu topu iki ay bedava Lig TV izlemek için 18 ay taahhüt vereceksin. Yetmiyor birde Eylülden sonra HD içinde ekstra ücret alacaklar. Oh ne güzel. Ye kürküm ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waywedie

Topu topu iki ay bedava Lig TV izlemek için 18 ay taahhüt vereceksin. Yetmiyor birde Eylülden sonra HD içinde ekstra ücret alacaklar. Oh ne güzel. Ye kürküm ye.

çok komik kampanya
  • en temizi digiturkplay taraftar paketi
  • quote:

Topu topu iki ay bedava Lig TV izlemek için 18 ay taahhüt vereceksin. Yetmiyor birde Eylülden sonra HD içinde ekstra ücret alacaklar. Oh ne güzel. Ye kürküm ye.

2 ay bedava lig kampanyası şuan varmı digitürk de acaba ayrıca farklı bir kampanya alırsanız lig arada iken bile lig faturası ödeyecektiniz kaldıki ağustos ve eylül de üyelik yaptıracağınız zaman bu fiyatların çok üstüne oluyor.Kampanya budur herkesin kararına saygı duyarım tercih tamamen sizindir..
  • Şampiyonlar paketi var bizdede 2 sene tahütlü bitince parayı yükseltirler heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbuldijital

quote:

2 ay bedava lig kampanyası şuan varmı digitürk de acaba ayrıca farklı bir kampanya alırsanız lig arada iken bile lig faturası ödeyecektiniz kaldıki ağustos ve eylül de üyelik yaptıracağınız zaman bu fiyatların çok üstüne oluyor.Kampanya budur herkesin kararına saygı duyarım tercih tamamen sizindir..

Eylül ayından itibaren şampiyonlar ligini HD izlemek istiyorsanız aylık 67 TL ödemeniz gerekiyor. Bu sayfada biraz üstlerde 1 yıl peşin HD' li şampiyonlar paketi 399 TL diyor. Ben sezon başında 480 TL' ye almıştım. Bu sezon başı da mutlaka buna benzer bir kampanya olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni üylikte erken gel diyor tarife nasıl acaba dükkana almayı düşünüyorumda
  • Play olaylarına girmeyin.
  • gelecek yıl mayıs ayında lig tv maç yayını soni ihale olacak tekrar lig tv alır mı bilinmez! bu kampanya da ekimi buluyor ödeyeceğin 67tl ücret kısaca 1 yıldan fazla tahhutlu almanız sizin alehinize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nydp

gelecek yıl mayıs ayında lig tv maç yayını soni ihale olacak tekrar lig tv alır mı bilinmez! bu kampanya da ekimi buluyor ödeyeceğin 67tl ücret kısaca 1 yıldan fazla tahhutlu almanız sizin alehinize.

Yayın ihalesi 2010 yılında yapılmıştı 4 sezonu kapsamıştır yani 2013-2014 sezonu da lig tv dedi 2014 yılının mayıs ayında yeni ihale yapılacaktır.

ayrıca digitürk ligi alamama gibi durum söz konusu olursa bedelsiz taahüt bozma hakkı vardır lig tv üyeleri için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbuldijital -- 22 Nisan 2013; 8:45:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbuldijital

quote:

gelecek yıl mayıs ayında lig tv maç yayını soni ihale olacak tekrar lig tv alır mı bilinmez! bu kampanya da ekimi buluyor ödeyeceğin 67tl ücret kısaca 1 yıldan fazla tahhutlu almanız sizin alehinize.

Yayın ihalesi 2010 yılında yapılmıştı 4 sezonu kapsamıştır yani 2013-2014 sezonu da lig tv dedi 2014 yılının mayıs ayında yeni ihale yapılacaktır.

ayrıca digitürk ligi alamama gibi durum söz konusu olursa bedelsiz taahüt bozma hakkı vardır lig tv üyeleri için.

konu buraya gelmişken iki sorum var
    lig tv de izlemiştim yayın ihalesini uzattık demişlerdi bu ne kadar doğru yani ihale yapılmadan devam eden ihale şartlarında böyle bi madde mi vardı
    ikinci sorum ve asıl sorumda şu yeni sezon için sporextra paketi açtırmayı düşünüyorum premier ligi seyretmek için ama premierin yayın hakkı ne kadar daha digiturkte 1 yıl taahhut versek ve premier ligi bu paketten çıktığı zaman sporextranın hiçbi albenisi kalmaz

• gelecek yıl Mayıs 2014 olmuyor mu ? ben farklı birşey mi söyledim?

İngiltere Premier Ligi 2016' a kadar digiturk' te.
  • arkadaşlar ilk aradım dükkanıma lig tv bağlatıcaktım 8m2 telefon dükkanı sizinki ticariye giriyor dediler evimdede kullanıyorum digitürk zaten dün tekrar aradım bu kampanyadan yararlanmak istedimi söyledim hiç dükkan demedim yarın kuruluma geliceklermiş dükkanım bir evin altı bağlarlarmı yoksa bırakıp giderlermi?yoksa evimdeki digitürkü getirip bağlatıcam napalım sinir oldum ya sanki kahve işletioz
  • quote:

gelecek yıl Mayıs 2014 olmuyor mu ? ben farklı birşey mi söyledim?

olsa ne olacak idman tv mükemmel ve bedava veriyor ingiltere için spor paketi salakça üyelik olur ntvspor ispanyayı veriyor trt3 italyayı veriyor shaber hollanda ligini veriyor bukadar bedava seçenek varken dijitürk almak salakçadır ha ha ha...
  • quote:

Orijinalden alıntı: peer16401

quote:

gelecek yıl Mayıs 2014 olmuyor mu ? ben farklı birşey mi söyledim?

olsa ne olacak idman tv mükemmel ve bedava veriyor ingiltere için spor paketi salakça üyelik olur ntvspor ispanyayı veriyor trt3 italyayı veriyor shaber hollanda ligini veriyor bukadar bedava seçenek varken dijitürk almak salakçadır ha ha ha...

ona bakarsan Al Jazeera hepsini veriyor!
  • Türk futbolu benim için bitmiştir. Geçen seneki rezilliği unutmadım yeminlen bedava verseler Lig'tv almam eve sokmam. Yani o kadar soğudum ki irritee oldum. Şimdi açıyorum Aljaazere sport HD kanalını harika maçları izliyorum. Hemde muhteşem anlatımla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kanallar serverle seyrediliyor benim dediğim bedavaya seyrediyorum....
  • arkadaşlar ilk aradım dükkanıma lig tv bağlatıcaktım 8m2 telefon dükkanı sizinki ticariye giriyor dediler evimdede kullanıyorum digitürk zaten dün tekrar aradım bu kampanyadan yararlanmak istedimi söyledim hiç dükkan demedim yarın kuruluma geliceklermiş dükkanım bir evin altı bağlarlarmı yoksa bırakıp giderlermi?yoksa evimdeki digitürkü getirip bağlatıcam napalım sinir oldum ya sanki kahve işletioz
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

arkadaşlar ilk aradım dükkanıma lig tv bağlatıcaktım 8m2 telefon dükkanı sizinki ticariye giriyor dediler evimdede kullanıyorum digitürk zaten dün tekrar aradım bu kampanyadan yararlanmak istedimi söyledim hiç dükkan demedim yarın kuruluma geliceklermiş dükkanım bir evin altı bağlarlarmı yoksa bırakıp giderlermi?yoksa evimdeki digitürkü getirip bağlatıcam napalım sinir oldum ya sanki kahve işletioz

Dükkan demek tiçaret demek tabii ticari üye olacak sizin durum. Evinde kullandığın digiyi alıp dükkanda Lig'tv izlersen. Tabiirii caizse donuna kadar alırlar hatta hapis yatarsın. Bu işler çocuk oyuncağı milyon dolarlar dönüyor ortada. Unutma Dt nin elemanları maç günlerinde ülkenin her yerinde gezip illegal vs izleyenleri arıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.