Evet, yararlanabilirsiniz. |
Digiturk Lige Erken Gel Kampanyası (YENİ) - Taraftar 139 TL, Spor 159 TL/Ay! (4. sayfa)
-
-
Neyse bende kapatma talimatı verdim 1 ay kalmıştı. Bu fiyattan verirlerse devam ederim. Yoksa iptal
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende haftaiçi benzer bir şekilde bir görüşeyim. zorla iptv aldıracaklar insana. yıldız paket bonus+kupon derken güzel fiyata geliyor eğer kullanabilirsek.
-
Evet, farklı bir adrese kurulum gerçekleştirebilirsiniz.
-
Gelişmeleri haber verirseniz sevinirim aynı fiyattan verirlerse bende talep edeceğim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
geçen yıl standart paketimi kapattıracaktım, temmuzda 79-tl ye Galatasaray+Kayserispor almıştım, bu yıl 129-tl bana makul geldi. Eğer o fiyattan verirlerse devam ederim, yoksa mevcudu kapatıp yeni abonelik açtırırım başkası adına.
-
Hocam yakın zamanda taşınma durumum var.Kodu hemen kullanıp 1 ay sonra taşınırsam nakil ücreti vs. çok patlar mı ? Yada kodu alıp sonra kullanabilir miyim ?
Gazi/engelli indirimiyle sporun yıldızı kullananlar ayda 97 liranın üzerindeki teklifleri kabul etmemeli demek ki. İyi referans olacak bize pazarlık sırasında. Yeni üyeliklerde geçerli fiyat bunlar diye zırvalamazlar umarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni üyelere mi mevcut üyeler de yararlanabiliyor mu ?
-
Konu sahibi herkese farkli adres olacak demiş ama ben bu şekilde Hepsiburada dan satin aldim. 15-20 gün önce. Mevcut üyeliğim vardi giriş paketi. 2 ay kalmıştı taahhüt. Paket eklendi. Hatta bu ay fatura 0₺ olarak geldi.
MH arayip sorun bence.
nakili kendiniz yaparsınız, digiye gerek yok..
-
Yeni üyeler yararlanabilmektedir.
-
Digitürk mh aradım eski üyelerde faydalanabiliyor dedi kurulumu taahhüt bitince yapıyoruz diyorlar.
Premier lig seneye de yine digitürkte mi bilen var mı?
Hocam satın aldıktan sonra müşteri hizmetleri sizlerle iletişime geçiyor. Orada bu taleplerinizi iletebilirsiniz.
-
Evet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mevcut üyeler kampanyadan yararlanıp yararlanamadığı öğrenmesi için MHZ üzerinden bilgi alması gerekmekte.
-
merhaba, 6 taksiti otomatik mi yapıyor? Garanti pay ile öderken 3 taksit görüyorum
Gelip bugün kurulum yaptılar sorun yok. 3 ay yıldız dolu hediye yüklendi ve paket bitiş tarihi de 2 Temmuz 2024. Paylaşım için teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X