O zaman alıp kurdurmakta fayda var bi an önce. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Digiturk Lige Erken Gel Kampanyası (YENİ) - Taraftar 139 TL, Spor 159 TL/Ay! (3. sayfa)
-
-
Satış devam ediyor. Kontrol ettim sıkıntı gözükmüyor.
Kampanya bitmeden konuyu öne çıkararak daha çok kişinin faydalanmasını sağlayabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digibilgi -- 9 Haziran 2023; 21:23:7 > -
Şimdi bunu alınca eve modem kurulumu mu yapılıyor? Direk online dan izleme değil mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Uydu kurulumlu pakettir.
Hediye olarak ek TOD TV paketide verilmektedir.
-
Yani uydu kurulumu falan yaptırmadan direk online dan izleyemiyor muyuz? Uydu kurulumu yaptırmanın bir ekstrası var mı?quote:
Orijinalden alıntı: DigibilgiUydu kurulumlu pakettir.
Hediye olarak ek TOD TV paketide verilmektedir.
Sadece online olarak izleyecekseniz TOD TV paketi almanız mantıklı olan.
-
Hocam benim aktif üyeliğim var. Taahhütüm bitmek üzere. Eşimin adına alırsam problem yaşamam değil mi? Ona göre alacağım.
Bu lige para vermek ? İlginç fikir !
-
Bilgi veren arkadasa tesekkürler.
Baba100 koduyla 100 indirim,
Garantipay ödemesiyle 60 bonus,
Bana özel garantipay ödemesiyle 100 bonus,
N11 bonus kampanyasıyla 150 n11 bonus kazandım.
(Ücretsiz 6 taksit de cabası)
Güzel bir ticaret oldu.
(Bonus kartı olanlar değerlendirebilir)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İptv gözünü seveyim 250 lira yıllık tüm kanallar filmler diziler aktif
İzlenmez kardeşim. Uyduda yayını kapat diye buton çıkıyor.
arkadaşlar benim mevcut üyeliğim var ancak babamlarda kaldı ben evlendiğim için yeni eve çıktım adres farklı yani alsam kurulumda sıkıntı çıkarmı.
-
Allah Allah ben tıklayınca stokta yok görünüyor ama neyse n11’den aldım sorun yok.
İlanda herhangi bir son kullanma tarihi göremedim. Alıp, 6 ay sonra kurdurabilir miyim?
-
Hocam kusura bakmayın o şekilde biliyordum bende yeni öğrenmiş olduk.
-
Farklı adrese kurulum yapılması gerekmektedir.
-
Tod üyeliğim vardı hali hazırda hiç uydu almadım.Yine de yararlanabilir miyim ?
Satın aldıktan sonra kurulum süreci başlamakta. Bu doğrultuda satın almanızı gerçekleştirmeniz gerekmekte.
-
Temmuzda bitecek üyeliğim var, ne kadar saçma şimdi ben bundan faydalanamıyor muyum ? illa o bitecek yada iptal olacak öyle mi bunu alabileceğim ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X