Şimdi Ara

Digiturk Lige Erken Gel Kampanyası (YENİ) - Taraftar 139 TL, Spor 159 TL/Ay! (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.703
Cevap
79
Favori
115.054
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce 1670 TL ye n11 den aldım nays ile aldım bu naysin indirimi bana iade edilecek mi hiç yazı uyarı çıkmadı çünkü onunla ilgili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dinex D kullanıcısına yanıt
    diğer hafta içi iade gelir hocam, gelmezse kayıt açarsınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Digitürk faturalı olarak yeni üye olacaklar üye olurken dostlar kampanyasını kullanırsanız 1 faturanız bedava olur üye olurken müşteri hizmetlerine dostlar kampanyasından yararlanmak istiyorum deyip mevcut digitürk üyeliği olan birinin üyelik numarasını söylerseniz 1 faturanız bedavaya gelir yeni üye olacaklara yardımcı olabilirim özel mesaj atabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Turksat'taki neredeyse bütün kanalları zaten Digiturk cihazı ile de alabileceksiniz.

Ama ben iki cihazı da kullanmak istiyorum diyorsanız çözüm uydu anteninize çift çıkışlı LNB takmak. Bu durumda çatıdan daireye iki kablo gelecek.

Normalde kampanya 31 temmuza kadardı eğer uzatıldıysa gelir 2 güne

• moskogsm M kullanıcısına yanıt
    1865 idi fiyat 111 lira kupon indirimi ile 1753 e geldi, naystan 175 de kampanya iadesi geldi hocam

• Aliyuşa kullanıcısına yanıt

hocam aradım, adınıza oluşturulmuş bir randevu yok dediler. Ama bana 20 Temmuzda Digiturk'ten şöyle bir mesaj geldi.

Değerli üyemiz, yeni sezon öncesi yaşanan yoğunluk sebebi ile Digiturk kurulumlarında gecikmeler yaşanmaktadır. Teknik servislerimiz tüm kaynaklarını seferber ederek, siz değerli abonelerimize gerekli hizmeti en hızlı şekilde sunmaya çalışıyor. Talebinizi önceliklendiriyoruz, en kısa sürede Teknik servimiz tarafından hizmet verilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Acaba müşteri hizmetleri randevuyu mu sistemde göremedi?

• Kamil gibi taraftar paketi aldım, 4 büyükleri izliyoruz sanmıştım 1 tanesiymiş, anadolu kulubu de 1 tane seçebiliyorsun denmişti ama seçilmiyormış, sporun yıldızı paketine yükselteyim diyorum onu da mevcut paket iptali yaparım diyor yeniden paket satın alırsınız diyor, mecbur sadece fb maçlarını izlicez kötü oldu yapcak bir şey yok

• Teknik servislerde kutu yokmuş 1 haftadır. Kurulum bekleyen müşteri sayısı yüzlerceymiş, öyle dedi aradığım kurulum ekibi. Haftaya kadar yetişse bari

• Hiç sanmıyorum ama gönlünüzce olsun 😁

• bende iki gün önce aldım bugün kuruluma geldiler fakat dt9103 cihaz taktılar. sanırım bu cihaz çok eski. Görüntüde çok netlik yok gibi. Örnek olarak maç yayınını açtım uzak çekimlerde futbolcuların yüzleri net değil görüntüyü internetten izliyormuşum gibi sanki. Bu sorunu yaşayan var mı?

• SpeedstaR kullanıcısına yanıt
    Dt9106 var bende de aynı şekilde hangi cihazlarda düzgün çalışıyor bilmiyorum

• sukruciger S kullanıcısına yanıt

TV 4K lı ama görüntü internetten izliyormuşum gibi sanki piksel piksel. aradım teknik servisi sinyal gönderelim yarına kadar düzelmezse teknik ekip yönlendiririz dediler.

• Herkese merhaba, bankkart kampanya sayfasında kampanyanın 21Haziran-6 Ağustos tarihleri arasında olduğu belirtilmiş. Ben bugün telefonla yeni üyelik kaydımı oluşturdum fakat ödeme kurulum aşamasında yani 6 Ağustos'dan sonra olacak. Digitürk müşteri temsilcisine sorduğumda bankkart kazanim kampanyasından fayadalanabilecegimi söyledi. Emin olamadım bankayı aradım müşteri temsilcisi ise 6 Ağustos'dan sonra ödeme olacağından kampanyadan fayadalanamazsınız dedi. Hangisine inanmalıyım bilemedim.Bu konuda bilgisi tecrübesi olan var mıdır?

• Nesl-i Fatihan kullanıcısına yanıt
    Ödeme tarihini baz alır, faydalanamazsınız.

• dostlar kodu veren cıkar mı acıl

• engellı ındırımı ıle 116 tl sporun yıldızı aldım

• DT-3501C cihazı talep edin, güzel cihaz

• DT-3501C cihaz sözde 1080p olmasına rağmen 1080i görüntü veriyor. 720p ayarında bir görüntü o da. 7 senelik LG tv’nin uydu alıcısıyla tertemiz görüntü alırken artık çamur gibi. Hiç tavsiye etmem özellikle halihazırda temiz görüntü alıyorsanız gözünüz hiç alışamaz.

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.