Şimdi Ara

Digiturk Modül (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.650
Cevap
67
Favori
188.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
Giriş

Teşekkürler ama bu değerleri girince kanal bulamamakta.

• Sonunda modüle geçtim. Gelen teknik servis dmdu lnb ile kullanamayacağımda ısrar etti. kanalların çoğunu bulduğumu söyleyip istedim.

tkgsyi 10982 yatay 27492 veya 11033 yatay 30005 den birini ekleyip çalıştırmayı başardım. (hangisi olduğunu unuttum şu an)

fakat gelen listedeki hiç bir kanal çalışmadı.

Tam arama yaptığımda sadece tek bir frekanstaki 9 kanalı buluyor tv.

Kör arama yaptığım zaman 360 tv kanalı buluyor tv. Bunların 50 tanesi kadarı test yayınları. dsmart kanalları var 20-30 civarı. tkgs_data dmdu_data bu_data vb. de var.

Bazı yerel kanallar da var.

Gördüğüm kadarıyla bütün digiturk kanalları geliyor. Sıralama yaptım biraz kafama göre.

Digiturk 4k kanalını çağrı merkezini 3 kere arayıp açtırabildim. Modül hakkında bir şey bilmiyorlar çalışanlar.

• foreone kullanıcısına yanıt
    Hocam normal Türksat normal lnbde çalışmıyor mu modül başka LNB mi lazım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • brabber B kullanıcısına yanıt

Normal lnb ile çalışıtrmamı istedi zaten teknik servis. Ama ben dmdu lnbde ısrar ettim.

Bendeki dmdu lnb'nin en büyük avantajı çatıdan gelen tek kabloyu splitter ile birden çok televizyona bağlayabiliyorum. Ve aynı anda birden çok tvde yayın izleyebiliyorum. Ayrıca içinde birden çok tuner olan digiturkün plus iq kutularını çalıştırabilen tek lnb bu dmdu lnb. Digiturk'ün kendine has bir lnbsi.

Ama bu lnbyi kullanınca normal turksat işlevleri çalışmıyor bazı frekansları vermiyor. tkgs çalışmıyor vb.

Benim buraya yazma sebebim evinde hali hazır dmdu lnb takılı arkadaşlar, bunu modül ile kullanabilir teknik servis aksini söylese de. Bundan haberdar etmek.

• Arkadaşlar merhaba, cumartesi günü 77 de maç izlerken sürekli görüntü dondu kanallar gelmedi, bende yeniden arama yaptım kolay kurulumdan fakat kanallar direkt 26 Dan başlıyor ve 25 tane kanal mevcut müşteri hizmetleri sinyal gönderdi olmadı. Şimdi antenden mi acaba diye düşündüm anten kablosunu direkt tvye bağladım tüm kanallar hd şekilde izleniyor yani anten kabloda sorun yok gibi. Sizde ne yapmam gerekli uydu alıcısı bozulmuş olabilir mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar merhaba, evinde samsung tv kullanıp güncel digitürk sıralaması olan kanal listesini usb ye çekip atabilir mi rica etsem şu anda kanalların hepsi karışmış durumda. teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum benim tv d serisi idi dosya scm uzanlıtı kendi tvinden usb ye kopyala aynı uzantı ise yapıştır listeyi

• afakan55 A kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim

• cimbomlu1906 C kullanıcısına yanıt

işe yaradı mı dostum

• hocam ben aslında digitürk sıralaması için liste arayışındayım ama olsun yine de teşekkür ederim emeğin için

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.