770 olacak, 770 digitürk 4k, sonra eurosport 1-2, tjk tv, 777'den itibaren beinsportslar başlıyor. |
Digiturk Modül (132. sayfa)

-
-
Selamlar,
Az önce Kredi kartı ile Aylık 429TL'den 5148TL'ye Sporun Yıldızı modüllü üyelik yaptırdım. Müşteri hizmetleri ile görüştüm ardından servis ile Servisde modülü kabul etti. Yarın kuruluma gelecek. Bu arada müşterisiz kalmış olacaklarki bu süreç 10 Dk içinde oldu.
N11'de aynı paket Uydu 3600TL. N11'den sipariş versem bunu modülü çevirebilirmiydim? Arada 1548 TL var
Birde modül kurulumu gerçekteştikten sonra 4k'yı nasıl açtırabilirim gelen servisde arkadaş başvurabiliyor mu?
-
Uydulu üyelikte modülde kullanılabilir, zaten modüllü üyelik diye ayrı bir paket satılmıyor hepsi uydulu üyelik diye geçer servis gelmeden önce aradığında uydu alıcı yerine modül istiyorum derseniz modül takarlar hiçbir şey demezseniz uydu alıcı takılır.
Kurulum ve aktivasyon yapıldıktan sonra müşteri hizmetlerini arayıp modüllü üyeliğim var digitürk 4k kanalını izlemek istiyorum diyorsunuz paketi aktif ederler, 4k yıldızlı ek paket olarak geçiyor ismi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 12 Ocak 2025; 19:30:1 > -
N11 den de sipariş vererek modüllü üyelik alabilirdiniz, pahalıya almışsınız paketi maalesef…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim bilgi için. Şuanda henüz birşeye imza atmadım iptal ettireyim N11 den sipariş geçeyim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: firetoxSelamlar,
Az önce Kredi kartı ile Aylık 429TL'den 5148TL'ye Sporun Yıldızı modüllü üyelik yaptırdım. Müşteri hizmetleri ile görüştüm ardından servis ile Servisde modülü kabul etti. Yarın kuruluma gelecek. Bu arada müşterisiz kalmış olacaklarki bu süreç 10 Dk içinde oldu.
N11'de aynı paket Uydu 3600TL. N11'den sipariş versem bunu modülü çevirebilirmiydim? Arada 1548 TL var
Birde modül kurulumu gerçekteştikten sonra 4k'yı nasıl açtırabilirim gelen servisde arkadaş başvurabiliyor mu?
Selamlar, Az önce kurulum için geldiler. 15 Dk'da modüllü kurulum yapıldı. Ardından müşteri hizmetlerini aradım. Aramada sırayla TV için seçtim. Ardından 1-2-1-0 tuşlayarak MH'ye ulaştım. 4K ek servis istiyorum dedim 9 TL aylık Yıllık tanımlama istedim ama öyle paketi bulamadı sadece 1 senelik frekans tanımladım dedi fatura gelecekmiş bu ödemeyide karttan direk çekemedi. Kısacası DijiT... çalışanlarında gerek servis gerek MH'de işini bilen birine denk gelmek gerekiyor. Bu arada bölgem İstanbul Kadıköy Bostancı. Buradaki servisde modül mevcut yardımcı olabiliriz dediler.
-
Müşteri hizmetleri biraz sıkıntılı çoğu bilmiyor bu paketi bileni bulana kadar aramanız lazım aylık 9 tl yıllık 90 lira idi fiyatı değişmediyse aktif olduktan sonra online işlemlerde görünür.
-
-
Hayırlı olsun.
-
bunu nasıl yapabildiğini o kadar merak ediyorum ki? o asistanla ben hiç anlaşamıyorum.
-
bunu nasıl yaptın. ben o asistanla hiç anlaşamıyorum. daha doğrusu beni hiç anlamıyor.
-
Önce canlı desteğe bağlandığınızdan emin olun. Sonra 9 liraya olan 4k paketi istediğinizi yazın. Canlı destekteki eleman biliyorsa paketi anında yapıyor zaten. Bilmiyorsa da yeni asistana bağlanın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherdocc -- 20 Ocak 2025; 13:31:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar modül almak istiyorum.Komşudan anten kablosu geliyor bana Türksat sinyal kalitesi iyi.Direkt tvme bu modülü taksam çalışır mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çalışır.
Modül aktivasyonunu digitürk yapıyor sonrasında istediğiniz modüllü televizyona bağlayıp kullanabilirsiniz. Modülün tek yaptığı şifreli digitürk kanallarını seçtiğinizde şifresini çözmek.
-
Çok teşekkür ederim.Peki şey sorucaktim direkt uydu alıcısı alsamda digitürkten direkt anten kablosunu takınca çalışır mı peki?
Evet modül yerine uydu alıcı ile bağlatabilirsiniz türksat çanaktan gelen kabloyu uydu alıcıya bağlandığında yayın alırsınız.
-
Peki uydu ile modül arasında görüntü farkı var mı ona göre terxihde buluncam
Kullanılacak uydu alıcı veya televizyonunuzun içindeki dahili uydu alıcıya göre görüntü kalitesi farklılık gösterebilir.
Örneğin digitürk'ün humax 9503-9504 cihazları en iyi görüntü kalitesine sahip cihazdır, son çıkan kartsız uydu alıcının görüntü kalitesi daha düşük. Televziyonunuz yeni bir model ise ve bilindik bir marka ise tüm uydu alıcılardan bir tık daha iyi görüntü kalitesi verebilir.
Ama genel olarak digitürk kanallarının görüntü kalitesi türksat'a geçiş ile birlikte düştü eğer 50 inc üzeri bir televizyonunuz varsa yakın mesafeden izleme yapıyorsanız pikselleşmeyi görüntü bozulmalarını görebiliyorsunuz o yüzden çok büyük farklar olmaz yani uydu alıcı ve modül için. Modülün güzelliği kablo ve kumanda kalabalığı olmaması ve kendi kanal listenizi kullanabilmeniz.
-
Anladım hocam çok teşekkür ederim
ulen müsteri hizmetleri çözemiyor şaka gibi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X