Şimdi Ara

Digiturk Modül (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.713
Cevap
69
Favori
193.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bugün geçtim modüllüye bakalım iyi olacak mı

• Merhaba ben yeni basvuru yapmak istiyorum digiturk 4k modul icin hangi basvuru adimlarini izlemeliyim sitesinde sadece kutular mevcut modul hakkinda bilgi yok uyelikten sonra mi talep yapiliyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nako8 kullanıcısına yanıt

Modül başvurusu diye bir seçenek yok.

Normal digitürk aboneliğine başvuruyorsunuz, servis randevu için aradığında kutu değil modül istiyorum diyorsunuz, sizi digitürk kurulumu için arayan herkese modül istiyorum kutu getirmeyin diyeceksiniz çünkü birkaç kez söylemeniz gerekiyor elimizde yok kalmadı depoya bakalım diye bir sürü bahane üretecekler pes etmeyin.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Bilgi icin tesekkur ederim hocam modulsuz kuruluma izin vermeyecem anladigim kadariyla. Peki ayrica 4K modul belirtmek gerekiyormu yoksa butun moduller 4K mi. Ayrica internetli digiturk tv ile gayet iyi fiyat mevcut o da beni cezbetti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nako8 -- 12 Mart 2025; 11:42:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nako8

Bilgi icin tesekkur ederim hocam modulsuz kuruluma izin vermeyecem anladigim kadariyla. Peki ayrica 4K modul belirtmek gerekiyormu yoksa butun moduller 4K mi. Ayrica internetli digiturk tv ile gayet iyi fiyat mevcut o da beni cezbetti.

Modülün tek görevi açtığınız şifreli kanalı çözmek bunun dışında bir özelliği yok. Televizyonunuz 4k destekliyorsa herhangi bir sorun olmaz.

Aboneliğiniz gerçekleştikten sonra müşteri hizmetlerini arayıp modüllü üyeliğim var digitürk 4k kanalını izlemek için yıldızlı 4k hizmetini açtırmak istiyorum diyorsunuz aylık 9 liraya (fiyat değişmiş olabilir) paketi tanımlıyorlar sonrasında 4k kanal açılacaktır. Tkgs üzerinden kanal tarama yapıyorsanız digitürk kanalları 770'den itibaren başlıyor 770 numaralı kanal 4k. 777'de beinsports hd kanaları başlıyor sonra film belgesel kanalları olarak gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 12 Mart 2025; 12:26:55 >

• merhabalar onvo tv de ci girişi mevcut acaba sorun oluşur mu ? sorunsuz kullanabilirmiyiz

ayrıca modüllü üyelik isteceğiz ya herhangi bir kurulum ücreti oluşacak mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitelated -- 16 Mart 2025; 14:40:21 >
  • whitelated kullanıcısına yanıt

Televizyonda dahili uydu alıcısı ve ci modülü olması yeterli.

Yeni üyelikte ek bir ücret çıkmaz kutu yerine modül istiyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Atlanta hd box modül kullanımında sorun çıkartırmı acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sıkıntı olacağını sanmam modül girişli uydu alıcıda da kullanılabilir mantık aynıdır.

• bu sezon başı ilk defa digiturk bağlattık ve modül tercih etmiştim kesinlikler rahatlık tek kumanda, kendi kanal listen vb. bu aralar modül kafayı yedi 1-2 kere ama tak çıkar yaptığımda düzeldi neden anlamadım. Onun dışında hiçbir problem yok zaten şifreyi direk çözdüğü için açarken beklemiyosun kanalı

umarım yeni sezonda fiyatlar uçmaz

CI+ sı desteklediğine emin ol uydu alıcının

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Modül üyeliğe geçmek istediiğimi belirttim 550tl servis ücreti ve modül ücreti var dedi aylık 10 tl civarı fark oluyormuş 4k için de 10tl hemen hemen 20tl fiyat farkı var. servis ve modül hariç geçmeli miyim ? kullanıcılardan son bir yorum bekliyorum

• kyazmaci468 kullanıcısına yanıt
    Ben bayide modülü aldım evde kendim taktım servis ücreti ödemedim. Modül iyidir bir süre kullanınca kimse kutuya dönmek istemiyor. Kablo kumanda kalabalığı yok, istediğin kanal sıralaması yapabiliyorsun, tv yada cihaz tuneriniz iyiyse görüntü kalitesi de çok iyi oluyor…

• susu5611 S kullanıcısına yanıt
    Su an peki ben bayiden alabilirmiyim

• susu5611 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam internet uzerinden abonelik olusturdugumuzda modul talep ettigimizde de ucret oduyormuyuz? Modul veriyorlar mi

Modülün aylık ücreti yok. Uydu alıcıya aylık ücret ödemediğiniz gibi uydu alıcı yerine modül kullanırsanız yine aylık ücret alınmaz. Ama söylenildiği gibi kutu-modül değişimi için servis gelirse servis ücreti alırlar. Uydu alıcıyı servise kendiniz götürüp modül ile değişim yaptırabilirsiniz servis ücreti çıkmaz ama serviste modül olması lazım. Modülü aldıktan sonra 4k kanalını açtırmak için 4k servisini almanız gerekiyor onun da aylık yada yıllık ücreti var. Ama 4k yayın kalitesi çok kötü bilginiz olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saygı deger yoldaşlar eğer ekonomik durumunuz iyi ise bir yakınıma turkcel superonline netflix paketini satmak ismemiş ve iki cihazda kullanabileceğini söylemiş bilginiz olsun neticede 10 binler ce kullanıcı getirebileceğinden böyle bir handikapı sunmuşlar kullanıcıya bilginze superonline kullanan ve yen iabonelik yapacaak arkadaşlara sesleniyorum

• Kurulum tamamlandi arkadsslar sorunsuzca tek seferde 4k aktiflestirdik sorum su olacak karti sokup atiyorum bir baska tv de mac izleyebilirmiyim diger kutuda oldugu gibi

Evet modül girişli dahili uydu alıcısı olan istediğiniz televizyona takıp izleyebilirsiniz.

• arkadaşlar bu modüllü üyelikte digiturk kanalları 400 lerde 700 lerde bunu philips android tv kullanıyorum normal uydu alıcısı sırasına getirebilirmiyiz hazır bir usb dosyası vs varmı veya bir ayarı ?

• 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.