Şimdi Ara

Digiturk Modül (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.617
Cevap
66
Favori
185.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Digitürk kanal listesine göre sanırım 400. kanal var. Benim lg televizyona digitürk seçeneğini koymamışlar d-smart var tivibu var digitürk yok :) Mecburen tkgs kanal listesini kullanıyorum orada 770'ye koymuşlar.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Bende de Tivibu yok D-smart ve Digiturk var :) Kendiniz digiturk kanal listesini USB'den yükleyebilirsiniz isterseniz. PC'de programlar var bunun için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt

Böyle alıştım artık üstad, tkgs'yi esnek yapınca kanal listesini sıralamalayı düzenleyebiliyoruz düzenledim kafama göre sorun olmadı. Zaten maçtan maça digitürk ile işimiz oluyor.

• zero fear kullanıcısına yanıt

bu tür proğramlar için link varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 10 Kasım 2024; 1:30:2 >
  • Tv ilk açılışlarda sık sık " ci modul yok" hatası almaya başladım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar bu modülü sadece digitürk ten mi temin edebiliriz
    Kullanmayan birinden alıp kendi kartımız ile kullanabilir miyiz acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • murat ergull M kullanıcısına yanıt

Modül ve kart birbirine eşli o yüzden kendi kartınızı başka modülde, kendi modülünüzü başkasının kartıyla kullanamıyorsunuz.

Ama birbirine eşli modülü istediğiniz televizyonda kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 22 Kasım 2024; 21:33:58 >

Modüle geçersek LNB kablosuna hala ihtiyaç oluyor mu?

• Sergenss kullanıcısına yanıt

Elbette, modülde televizyonunuzun kendi dahili uydu alıcısını kullanıyorsunuz ve çanaktan gelen kabloyu televizyona bağlıyorsunuz.

Modülün tek görevi şifreli yayını açmak.

teşekkür ederim, peki ben bu modülü bayiden kendim alıp gidip TV'ye takabiliyor muyum yoksa illa kuruluma mı gelmeler gerekiyor?

• Sergenss kullanıcısına yanıt

Gelmelerine gerek yok eşleştirmeyi bayide yapıyorlar, oradan alıp direkt televizyona takıp kullanabilirsiniz, hali hazırda uydu alıcınız varsa onu da götürüp veriyorsunuz modülü alıyorsunuz.

Merhabalar. Burada gördüğüm içim müşteri hizmetlerine sormak istedim. Bayiye gidip kutuyu iade edersem CL modüle aylık 9 TL ye geçebilir miyim diye sordum. Evet dediler. Ama sorun şu ki. Ben bayinin eve gelmeden eşleştirme yaptığını bize sadece tv ye takmanın kaldığını söylememe rağmen 450tl servis ücreti alındığını söylüyorlar. Nedeni de kayıt açıldığı için öyleymiş. 9 TL olmasının ne anlamı var madem. Gerçekten bu şekilde mi çünkü yazılanlara göre değil. Yardımcı olur musunuz?

• ahmetblk67 A kullanıcısına yanıt

Servis ücretini gelselerde gelmeselerde alırlar ondan kaçış yok.

• Modülü üyeliği hala satıyorlar mı

Kutulu üyeliği modül ile değiştirebilir miyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 000hasan kullanıcısına yanıt

Evet var, müşteri hizmetlerini arayıp kayıt oluşturuyorsunuz onlar servise yönlendiriyor. Servis arayıp ya elimizde yok nerden bulsak falan diye yalan söyleyecektir ısrarcı olursanız değişim yapılır ama servis ücreti 450 tl alınıyor her koşulda.

• Yeni televizyon aldım modül çalışıyordu. Onu iade edeceğim için eski televizyona tekrar modülü taktım çalışmıyor. Arıyorum Digitürk'ü biz yapabileceğimiz şeyleri yaptık uzaktan, olmuyorsa servis gelmesi lazım 450 TL ücreti var diyor. Bu u ödemeden çözme yolu yok mu az önce çalışan modül eski televizyonda çalışmıyor. Yeni TV gelmeden önce çalışıyordu ama. Ne biçim iş ya.

• paradise37 P kullanıcısına yanıt

Eski yeni televizyon fark etmemesi lazım modülün televizyon ile bir eşleşmesi yok çünkü modülü tek görevi şifreli kanalın şifresini çözmek.

Televizyonlardaki modül yapısı da genelde standarttır. Modülü ters takmış olabilirsiniz, kart modül içine tam oturmamış olabilir.

Hocam hepsini denedik çıkardık taktık onlarca kez ters düz kartı denedik vs. Bezle çipi sildik, nternetten yönünü buldum zaten yuvaya başka türlü girmiyor. Ama bir türlü açılmıyor. Yeni TVye ilk taktığımda da açılmadı aradım sinyal gönderdik falan dediler kısa süre sonra geldi. Şimdi de 3 kez aradım aynı şeyleri yaptılar sözde ama çalışmıyor. Eğer uzaktan sinyal falan gönderiyorlarsa ve bunu yapmayıp servis ücreti almak için bilerek yapıyorlarsa nasıl anlayabiliriz ki?

• Bende az önce modül başvurusu yaptım. Müşteri temsilcisi aylık 9₺ faturaya yansır ve 450₺ servis ücreti oluyor dedi. Bu durumda 4k yayınlar açık mı gelecek modül ile birlikte.

• Teknik servis aradı bugün. “Abi ya Samsung ve Lg dışında bu modül çalışmıyor sendeki kutu kaliteli değiştirme” vs gibi konuştu. bende sen getir çalışmazsa ona göre bakarız dedim. O zaman talep etmem lazım filan dedi. Biraz uğraşacağız anlaşılan. Anlamadığım nokta servis neden modül vermek istemiyor TCL marka tv kullanıp modül kullanan var mı? Mantıklı gelmedi ama buradan da sorayım.

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.