Boşverin onları servislerde üçkağıt bitmez :) Kutudan daha fazla kazanıyorlar servisler, ayrıca bazı servisler modül aktivasyonunu bilmiyor yada zorlanıyor o yüzden işlerine gelmiyor modül bağlamak. |
Digiturk Modül (127. sayfa)
-
-
Valla hocam modülü takıyor tv örmüyor, hata veriyor Başka modül taktı, başka kart taktı Deneye deneye en sonunda bağladık Fakat bu sefer de sinyalde sıkıntı vs. dedi Bi yeri aradı sinyali açtırdım vs. dedi ama olmuyor dedi Bu sinyali açtırdıktan sonra sıfırdan tkgs kanal kurulu yapmak lazım dedi Halbuki 700lerdeki dijiturk kanalları vs. hep var Hatta o an yayında ne varsa bunların bilgisi de görülüyor Fakat yayın açılmadı bi türlü Cihaz bağladı bi sinyalde sıkıntı varmış Kutuyla deneyelim onda sorun olmaz diye düşünüyorum dedi Peki dedik Modülü çıkarıp modülü bağladı Tekrar aynı yeri aradı Sinyal açtırdı Yayın geldi Kısaca modül işi yalan oldu Kutu ile kullanıyorum Kutuya da baktım Heralde en dandiği Arayüzü eski ve yavaş Maç günleri hariç turksat kullanmaya devam edeceğim sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun. İşten anlamayan bir servise denk gelmişsiniz muhtemelen, modülde aktivasyon işi biraz daha karışık ve biraz daha uzun sürüyor adam uğraşmak istememiş.
-
28-30 yaşlarında biriydi Günahını almayayım ama bi şekilde modülü okutttuktan sonra sinyali açtırıyormuş gibi yapıp açtırmadı da kutuyla deneyelim şekli yaptı gibi düşünüyorum
Hocam cevaplar için sağolasin.4K modül almaya değermi peki görüntü kalitesi maçlarda kendini belli edecek seviye net mi?
-
Görüntü kalitesi tv’nin dahili uydu alıcısının kalitesine göre değişiyor ama genel olarak kutuların görüntü kalitesinden bir tık iyi, digitürk maalesef türksat’a geçtikten sonra kanallarının bitrate değerlerini düşürdü beinsportd full hd yayınını 8 mbit ile falan yapıyor 50-55 inc üzeri tvniz varsa yakından pikselleleri sayabilir görüntü bozulmalarını görebilirsiniz. 4k yayında bitrate bir tık daha yüksek o da tam bir 4k yayın değil sadece çözünürlük 4k ama bitrate onda da düşük 20-25 mbit olması gerekirken 12 mbit ve tabi haftada sadece 1 maç veriliyor buradan. Sadece derbilerde kalite epey yükseliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 23 Ekim 2024; 4:59:46 >
Ya ne kadar zor olabilir ki. Ben modülü servisten aldım işlemleri orda yaptılar eve geldim kendim taktım kurdum bu işlem bu kadar basit…ilginç… anlaşılan servis çok anlamıyor demek bu işten…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nedense tv kartı zor okudu Başta defalarca denedik ama olmadı Farklı adaptörler kartlar vs. denedikten sonra oldu Onu da üzerindeki seri no'yu almak için çıkardı Daha sonra yerine taktığında tekrar okuyamadı tv Kısaca benimde gözümü Korkuttu Dedim o zaman kutu tak Kutuyu taktı sorunsuz kurulum yaptı
Bu arada malum evimde kutulu dijiturk var Ben çanaktan gelen kabloyu 2'ye ayıran bi çoklayıcı aldım (Şu linktekine benzer ama farklı markahttps://www.hepsiburada.com/mag-12-splitter-5-2500-mhz-uydu-bolucu-p-HBCV00000LT4IB?ftid=ub7g17t1av0wjbjh&magaza=ATAELEKTRON%C4%B0K&url_src=and-product-detail)
Nedeni kısaca evdekilerin dijiturk'le arası iyi değil Ayrıca ben de verdikleri kutuyu beğenmedim 10-15 sene önce kullandığımız uydu cihazları arayüzleri gibi bi arayüzü var Ayrıca da yavaş Neyse bende aldığım çoklayıcı ile maç günleri dijiturk'ü diğer günlerde de turksatı kullanmak istiyorum Gerekli bağlantıları yaptım fakat dijiturk'te sinyal zayıf hataları aldım Birçok kanal çekmez oldu Turksat'ta ise sorun yok Her kanalı denemedim ama çekmeyen yoktu herhalde Sormak istediğim şu linkteki gibi bir sinyal güçlendirici alsam dijiturk kanallarındaki sorun çözülür mü
https://www.hepsiburada.com/atlanta-al-02-al02-sinyal-hat-yukseltici-guclendirici-line-amplifier-20-db-p-EVATLANTAAL02?ftid=7wt15j6vejjcwe39&magaza=Atlanta+Shop&url_src=and-product-detail
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tek kabloyu splitter ile ayırdıysanız hangi cihazda tv izlenecekse diğer cihaz kapalı olmalıdır standby durumu da kurtarmaz komple kapalı olmalı elektrik almamalı aksi halde yatay veya dikey aynı frekanstan sinyal almaya çalıştığınızda sorun yaşarsınız. Sinyal yükseltici sizin sorunu çözmez hatta bazen bazı frekansları bozuyor bu yükselticiler, ben de almıştım zamanında takınca tv8 gitti.
2 ayrı cihazdan sağlıklı şekilde yayın alabilmek için yukardan 2 ayrı kablo gelmeli, çanak sizinse lnb çiftli lnbye çevrilmeli ve 2 kablo inmeli, merkezi sistem ise merkezi sistemden ayrıbir bağlantı ile 2. kablo çekilmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 24 Ekim 2024; 20:39:55 > -
eve gelen tek kabloya santral veya diseqc ile bağlı iki çanak olsa evde splitter ile ayırsak çalışır mı
-
Unicable bir yapı yoksa normal merkezi sistemden veya tek çıkışlı bir lnbden gelen tek kablo ile aynı anda 2 uydu alıcıdan sağlık bir yayın alamazsınız, frekans çakışmaları olur bir taraf yayın izlerken diğer taraf izleyemez.
Ya çanaktaki lnb çift çıkışlı yapılmalı 2 ayrı kablo çekilmeli, merkezi sistem varsa santral multiswitch portlarından 2 ayrı bağlantı ile 2 ayrı kablo inmeli aşağı.
Tek kablolu yapıda ise splitter ile 2 uydu alıcıya kablo dağıttığınızda diğer cihaz kapalı olmalıdır bu şekilde sorun olmaz.
-
Anladım hocam teşekkür ettim
Evet merkezi sistem ve kablo çekme meşakkatli Olur
Bu yüzden arkadaşın dediği gibi t konnectör sayesinde kullanmadığımın hattı keserek diğerini izleyeceğim
-
hangi stb yi kullanıyorsunuz? bu eklenti bende sadece audio bilgisi gösteriyor
-
Zeugma h9 twin de 4k openatv
-
Görüntü kalitesi çok iyi değildi zaten 10 mbit ile vermişler demek ki şaka gibi.
-
öncelikle saygılar bakınız bir şeye dikkat çekmek istiyorum 1080 pnin çözünürlük ölçüsü 1920*1080 deil mi 4k nın ki nedir 3840*2160 yani 4k yayınlanan mac daha geniş bir saha detayı sunmalı bakınız fotoda gözle görülür bir fark yok buda aslında 4k çerçevede 1080 p yayını alıyoruz hayırlı geceleriniz olsun
-
Kutulu üyeliği modüle çevirmeye çalışıyorum. Modül üyelik için aylık 9 tl kiralama bedeli talep ediyor, bu fiyata 4k dahil diyor. Ben salladığını düşünüyorum. Burda 12 tl okuyorum 4k üyelik bedelini. Böyle bir kiralama ücreti var mı 9 tl diye?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X