Modül uygun. Televizyonun arkasında 'common interface' etiketi vardır belki sökülmemiştirde. Etiketi kaldırdığınızda CI girişine ulaşırsınız. Kutu içeriğinden CI adaptör çıkması lazım. Nasıl bir şey olduğunu görmek istiyorsanız, google'a, 'Samsung common interface adaptör' yazın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Digiturk Modül (126. sayfa)
-
-
Hocam heralde burası kastettiğiniz yer Tv duvara sabit olduğu için çekemedim tam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modül yuvası eski yeni hemen hemen tüm televizyonlarda oluyor, yeni televizyonlarda modül versiyonu daha yüksek oluyor hatta.
Ücretlendirme kutulu üyelikle aynı bir fark yok yine normal digitürk üyeliği alıyorsunuz ya kutu ya modül tercih ediyorsunuz. Aboneliği başlatırken servise modül istediğinizi belirtiyorsunuz, yok elimizde falan diyebilirler ısrar edin buluyorlar. Modülde kendi kanal listesinizi kullanıyorsunuz, televizyonunuzda digitürk desteği varsa digitürk kanal listesini yükleyebiliyorsunuz, yoksa tkgs üzerinden kurulum yapıp sonra kanal sırasını istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz, tkgs'da digitürk kanalları 770'den başlıyor modülün görevi bu kanalları seçtiğinizde şifreyi çözmek. Modül aldıktan sonra yıllık 90 lira vererek 4k hizmetini de açtırabilirsiniz 770 numaralı kanalda digitürk 4k kanalı var haftada 1 maç buradan 4k yayınlanıyor, tam bir 4k yayın değil ama full hd yayından bir tık iyi.
-
Evet
Bu modül olayı iyiymiş Peki hocam modül sadece tak çalıştır mı yoksa bir adaptörle güç alması gerekiyor mu prizden
Bahsettiğim adaptör kutu içeriğinden çıkması lazım. Modülü adaptöre, adaptörü de o etiketin altındaki sokete takmanız yeterli
istediğin tv'ye tak çalıştır herhangi ek bişey gerekmiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tak çalıştır modülün içinde kart var kartı modüle takıp eşleştiriyorlar sonra televizyona takıyorsunuz bu kadar ek hiçbir şey yok.
Ayrıca modülü çıkartıp yine modül desteği olan istediğiniz bir televizyona da takabiliyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 20 Ekim 2024; 15:32:14 > -
-
Türksat'a bakan hali hazırda bir çanağınız olmalı, merkezi sistem de olur zaten şu an türksat yayınlarını izliyorsanız çanağınız vardır. Çanak yoksa ayrıca çanak takıp ücretlendirme yapıyorlar.
-
Çanak var sorunsuz izliyoruz turksat kanallarını O attığım ekranda dijiturk çanak vs. demiş ondan bi sorayım dedim
-
Bende kutulu üyelik var yeni 4K özellikli tv aldim.Cagri merkezinden modullu uyelik ve 4K yayin talep etsem 4K yayinin disinda herhangi bi ücret talep ediyolar mı? Lig tv dişinda hangi kanallar 4K? Gelip hemen kurulumu yaparlarmı?
Az önce başvurumu yaptım Modül istedim O şekilde yarın kuruluma gelecekler Fakat telefonda beinconnect açamadı kadın Mevcut tod hesabım yüzünden yeni bi numara istedi Bende de başka numara olmadığı için Açamadı Daha sonra yaparız der gibi geçiştirdi Beinconnect olayı umarım yalan olmaz Maçların çoğunu ordan izlemek durumda olacağım iş yüzünden
Bir de tv'm 4k samsung q70t, 55inç
Telefonda kadın hiç bahsetmedi 4k yayın işini bende sormayı unuttum Buraya bakınca aklıma geldi 4k yayın istese miydim Fark var mı kaydadeğer kalitede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 21 Ekim 2024; 13:59:4 >
önce modül kurulumu sorunsuz hallolsun 4k sonra açtırırsınız kolay, aynı anda yapmaya çalışınca fiyat geçirmeye çalışırlar belki..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Önce kutulu üyeliğinizi modüllü üyeliğe çevirecekler sonrasında müşteri hizmetlerini arayıp 4k hizmetini açtırabilirsiniz, digitürk'te 4k tek kanal var, haftada 1 maç 4k yayınlanıyor tam bir 4k yayın değil ama full hd yayından bir tık iyidir, diğer zamanlarda bein iz kanalı falan yayın yapıyor.
Modül varsa ellerinde gelirler 1-2 gün içinde ama servis ücreti alacaklar onu unutmayın.
-
Önce modüllü üyeliğiniz başlayacak 4k işi sonra.
-
gösterdiğiniz yer için uygun alet budur ilanda görebilirsiniz
https://www.sahibinden.com/listing/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-televizyon-samsung-common-interface-5v-samsung-modul-conax-ci-629963208/detail
-
ahanda şansa karşıma çıktı buradaki ürün büyük ihtimal sıfırdır daha ucuz sepete eklendi sanırım stokta var
-
Eyvallah hocam tv kutu içeriğinde varmış Buldum şimdi
Bu arada kurulumcu eleman aradı Birazdan gelecekmiş eve Kutu takmayı önerdi Modülde iyi randıman alamazmışım Dedim randıman alacak ne var Zaten tv kanalları için turksat canavar gibi çalışıyor ki çok da izlemiyorum tv Dijiturk'ü de sadece futbol yayınları için aldım dedim İşte güncellemede vs. sorun oluyor gibisinden konuştu Ben kutu kalabalığı istemediğim için böyle olsun istedim falan şeklinde ısrar edince peki siz bilirsiniz dedi Elinde mi modül yok diyorum Hayır var diyor Ne ayak anlamadım Bu modülle ne gibi sorun yaşayabiliriz ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X