Şimdi Ara

Digiturk Modül (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.567
Cevap
66
Favori
182.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tv marka model nedir?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iskocya İ kullanıcısına yanıt

Techwood 50U03 4K

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Lucky kullanıcısına yanıt

Özetle Trt’nin full hd de verdiği bitrate değerini digitürk 4k çözünürlükte veriyor, en az 25 mbit ile vermeleri gerek 4k yayını ama işte türksat ile bu kadar.

Bu arada üstad keşke derbi günü digitürk 4k yayının bitrate değerlerine bakabilseydiniz kalite çok iyiydi o maçta.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Evet aslında dediğiniz gibi Digiturk 4K diye HD yayını satıyor. Derbi günü yurtdışındaydım açıkcası yoksa aklımdaydı paylaşacaktım. Beşiktaş derbisine artık inşallah :)

• iskocya İ kullanıcısına yanıt
    Bende Sony xh9096 kullanıyorum ekran görüntü kalitesi çok iyi diye kutu kullanamadım modül aldım. Ben herhangi bir kalitede düşme, kırılma mozaiklenme vs yaşamadım. Dahili uydu alıcısı kanal geçişleri biraz yavaş olsa da görüntü kalitesi çok güzel bence.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

türksattaki feed yayınlar 25-30 bin bitrate. trt 4k var yine 25 bin bitrate. digiturk neden veremiyor

• wkka kullanıcısına yanıt

Digitürk'ün türksat tp'sindeki bant genişliği yetersiz muhtemelen.

Türksat 6A devreye girerse belki iyileşme olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 26 Eylül 2024; 19:27:14 >
  • Fb Avrupa ligi maçı izliyorum trt1 görüntü kalitesi ile beinspor arasında ciddi fark var neredeyse 2 katı daha net görüntü sunuyor TRT ana kamerada

• markowic kullanıcısına yanıt

Bein sağolsun en kötü yayını bize yapıyor ondandır. digiturk zamanında eski zamanlardaki 4k yayınları birdaha izleme şansımız hiçbir zaman olmayacak sanırım

• kyazmaci468 kullanıcısına yanıt

Türk platformları (tivibu d smart tv+ vd) bir araya gelip bu yayınları alamıyorsa bize sunulana katlanmaya devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 28 Eylül 2024; 22:42:2 >
  • Mr.Lucky kullanıcısına yanıt
    Dostum şu an oynanan beşiktaş macının bitrate kaç acaba söylermisin özellikle ana kameradayken bak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • afakan55 A kullanıcısına yanıt

Mesajınızı geç gördüm fotoğraf çekmedim ama yukarıda paylaştığım HD yayın bitrateden çok farklı değildi hocam.

• digiturk modül fiyatları nedir bilen var mı acaba? sitesinde neden bilgi yok anlamıyorum

• Bende modül kullanıyorum ama cazip teklif sundu digiturk tüm kanallar açıldı. Modül yerine kutu alayım dedim ama mantıklı mı bilemedim 450lira servis ücreti istiyorlar

• kesinlikle hayır

• afakan55 A kullanıcısına yanıt

Hahahahahaha eyvallah hocam

• merak ettiğim bir konu var. ben modüllü üyelik aldım. tv ile modülü eşleştirdiler. ben modülü alıp yazlığa gittim ve oradaki tvye taktım. yine çalışır mı ? çalışmazsa yapabilecek bişey var mı ?

• amonRa kullanıcısına yanıt

Çalışır

• Sonyxelck S kullanıcısına yanıt

aynı tv modeli olmak zorunda mı ?

• amonRa kullanıcısına yanıt

Değil. Modül girişi olan her televizyonda çalışır.

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.