< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Digiturk Modül (124. sayfa)
-
-
Techwood 50U03 4K
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özetle Trt’nin full hd de verdiği bitrate değerini digitürk 4k çözünürlükte veriyor, en az 25 mbit ile vermeleri gerek 4k yayını ama işte türksat ile bu kadar.
Bu arada üstad keşke derbi günü digitürk 4k yayının bitrate değerlerine bakabilseydiniz kalite çok iyiydi o maçta.
-
Evet aslında dediğiniz gibi Digiturk 4K diye HD yayını satıyor. Derbi günü yurtdışındaydım açıkcası yoksa aklımdaydı paylaşacaktım. Beşiktaş derbisine artık inşallah :)
Bende Sony xh9096 kullanıyorum ekran görüntü kalitesi çok iyi diye kutu kullanamadım modül aldım. Ben herhangi bir kalitede düşme, kırılma mozaiklenme vs yaşamadım. Dahili uydu alıcısı kanal geçişleri biraz yavaş olsa da görüntü kalitesi çok güzel bence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
türksattaki feed yayınlar 25-30 bin bitrate. trt 4k var yine 25 bin bitrate. digiturk neden veremiyor
-
Digitürk'ün türksat tp'sindeki bant genişliği yetersiz muhtemelen.
Türksat 6A devreye girerse belki iyileşme olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 26 Eylül 2024; 19:27:14 > -
Fb Avrupa ligi maçı izliyorum trt1 görüntü kalitesi ile beinspor arasında ciddi fark var neredeyse 2 katı daha net görüntü sunuyor TRT ana kamerada
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bein sağolsun en kötü yayını bize yapıyor ondandır. digiturk zamanında eski zamanlardaki 4k yayınları birdaha izleme şansımız hiçbir zaman olmayacak sanırım
-
Türk platformları (tivibu d smart tv+ vd) bir araya gelip bu yayınları alamıyorsa bize sunulana katlanmaya devam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 28 Eylül 2024; 22:42:2 > -
Dostum şu an oynanan beşiktaş macının bitrate kaç acaba söylermisin özellikle ana kameradayken bak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mesajınızı geç gördüm fotoğraf çekmedim ama yukarıda paylaştığım HD yayın bitrateden çok farklı değildi hocam.
digiturk modül fiyatları nedir bilen var mı acaba? sitesinde neden bilgi yok anlamıyorum
-
Bende modül kullanıyorum ama cazip teklif sundu digiturk tüm kanallar açıldı. Modül yerine kutu alayım dedim ama mantıklı mı bilemedim 450lira servis ücreti istiyorlar
kesinlikle hayır
-
Hahahahahaha eyvallah hocam
merak ettiğim bir konu var. ben modüllü üyelik aldım. tv ile modülü eşleştirdiler. ben modülü alıp yazlığa gittim ve oradaki tvye taktım. yine çalışır mı ? çalışmazsa yapabilecek bişey var mı ?
-
Çalışır
aynı tv modeli olmak zorunda mı ?
-
Değil. Modül girişi olan her televizyonda çalışır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X