Şimdi Ara

Digiturk Modül (123. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.654
Cevap
67
Favori
189.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4k kutulu üyelikte öyle 50 lira aylık 4k kutu ücreti alıyorlar, lnb de değişiyor o da 1000 lira civarıydı.

Modülde ise sadece 4k kanalı açan yıldızlı servisini açtırıyorsunuz bu kadar ek başka bir şeye gerek yok. Ama dediğim gibi müşteri hizmetlerindeki çok temsilcinin bu servisten haberi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 21 Eylül 2024; 15:11:59 >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır ben 4k yıldız servisi varmış onu açtırcam bilem biri varsa bi onlara sorun diyeyim o zaman

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zurna12 kullanıcısına yanıt

Benim online işlemlerde şu şekilde görünüyor yıldızlı ek servis olarak görünmekte.

Siz modüllü üyeliğim var 4k kanalı açmak için yıldızlı ek servis 4k hizmeti almak istiyorum diyin.

Digiturk Modül

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 21 Eylül 2024; 15:20:58 >

musteri hizmetlerini arayınca banada lnb felan degismesi gerekiyor dediler

hatta teknik servis kutu ile izleyebilirsiniz sadece demisti

musteri hizmerlerine,"digiturk 4k kanalından sinyal geliyor dedim. hmm tamam o zaman deyii biraz bekletip 4k yı 12 aylık 90 liradan actılar.kredi kartıyla pesin almadılar. fatura gelecekmis sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurksk1912 -- 21 Eylül 2024; 15:33:37 >
  • onurksk1912 O kullanıcısına yanıt

Evet faturaya yansıyor ücret.

Hocam dediğiniz gibi anlattım ek hizmet alcam diye yaptılar oldu 12 lira, çok teşekkürler

• zurna12 kullanıcısına yanıt

Digiturk Modül Digiturk Modül 

• Bugünkü 4k yayın çok iyiydi keşke her hafta bu kalitede yayınlasalar

• susu5611 S kullanıcısına yanıt

Evet yüksek bitrate ile verdiler muhtemelen görüntü kalitesi 4k da ilk defa bu kadar iyiydi. Tod/beinconnect görüntü kalitesi de iyiydi bu maçta, muslukları açmışlar derbiye özel.

• Selamlar,
    İstanbulda modüllü abonelik alabiliyormuyuz? 4k yayın izlemek için istiyorum ekstra kutu hiç istemediğim birşey

• firetox F kullanıcısına yanıt

Her yerde alırsınız önemli olan servisin elinde modül olması başta yok mok çekiyorlar sıkıştırırsanız buluyorlar bir şekilde.

• 4k kanal hala aylık 9 lira mı arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero fear kullanıcısına yanıt

Zam gelmiş sanırım 11 yada 12 lira olmuş.

Açtırdım 4K kanalı. Görüntü çok iyi belgesellerde. Hala 9 liraymış ama taahhütlü olmadığı için her an zam gelebilir.

Bana 12 ye verdiler geçen hafta

Yıllık alsaydınız keşke her ay 9 lira ödemekle uğraşmazdınız ayrıca yıllık daha uyguna geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 23 Eylül 2024; 22:53:41 >
  • susu5611 S kullanıcısına yanıt
    Aslında o kadar iyi değil de hep çöp görüntü izlediğimiz için çok iyi görüntü gibi geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yıllık alınabildiğini bilmiyordum yarın arayıp yıllık alırım. Parasına değer bence.

• Sony televizyonlarda modülden kaynaklı görüntü bozulmaları yaşayan var mı?
    Şu an Trt izliyorum bayağı bozulmuştu görüntü. Modülü çıkardım cam gibi sorunsuz görüntü var. Sorun modülde diyecegim ama Sony kullananlarda genelde bu sorun var. Başka sorun yaşayanlar var mı?

• Şu anda TRT 1’de HD yayınlanan Galatasaray-PAOK maçının bitrate değerleri. Aslında Bein Sports 4K ve Bein Sports HD yayının kalitesini değerlendirmek için güzel bir örnek oldu.

Digiturk Modül

• 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.