Şimdi Ara

Digiturk Modül (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.567
Cevap
66
Favori
182.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Maç güzeldi yayın kalitesi iyi di

• Kemalcansedef K kullanıcısına yanıt

ben bir ara arkadaşımda bulunan arçelik marka tv ye modulu takmıştım ama çalıştırmadı sanırım ilk kurulumda biraz fazla beklemek gerekiyor

• Arkadaşlar merhaba, yeni farkettim bende TRT1 kanalı yok 23 nolu kanalda. Digitürk kurulumu yapmıştım sıralama kutu sıralamasıyla aynı. TV Samsung, manuel arama yaptırmıyor.

• Arkadaşlar selamlar, bugün modül aldım, tv ye taktım bein sports a girince CI modülü yok yazıyor halen, yaşayan oldumu bu durumu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zurna12 kullanıcısına yanıt

kuruluma gelmiyorlar mı? mh arayın aktif etsinler

• wkka kullanıcısına yanıt
    Modül olduğu için kuruluma gelmediler, ama taktığım slots iyice itmem lazımmış, itince oldu

• Arkadaşlar bugün yetkili servisi aradım ve modüle geçmek istediğimi söyledim. 1 saat içinde gelip geçişi yaptılar sağ olsunlar. Size sorum şu olacak kanal sıralamasını Digitürkün kendi hali gibi nasıl yapabiliriz? Türksat tkgs yaptım dizde böyle mi kullanıyorsunuz

• markowic kullanıcısına yanıt
    Tkgs taratırken esnek seçiliyordu biyerden, öyle yapınca yer değiştirebiliyorsun

• markowic kullanıcısına yanıt

Televizyonunuzun kanal ayarlarında digitürk seçeneği varsa digitürk kanal listesi gelir yok ise mecburen tkgs ile kurulum yapacaksınız, tkgs listesinde digitürk kanalları 770'den başlar. 770 4k kanal, 777 beinsports 1 sonrası film dizi belgesel kanalları olarak sırayla gidiyor. Tkgs ayarını esnek yaparsanız kanal sıramalasını istediğiniz şekilde düzenleyebilirsiniz.

• Teşekkürler arkadaşlar, düzenlemeyi hallettim. İlk izlenim olarak kutudan %15 civarı daha iyi bir görüntü var LG c3 tvde. Tek sıkıntı ulusal kanaldan digitürk kanalına geçerken genelde 3/4sn bekleme oluyor ama bu da normal sanırım şifre çözdüğü için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markowic -- 19 Eylül 2024; 16:8:0 >
  • Uzun süre digitürk kanallarını izlemezseniz ilk izlemede şifrenin çözülmesi 15 saniye kadar sürüyor ama izlemeye başladıktan sonra kanallar arası geçişte 3-4 saniyede açıyor. Bir de unutmamak lazım televizyonların kendi uydu alıcılarının kanal geçişleri daha yavaş 2 saniyede oraya eklemek gerekiyor. Bu sorunu hala çözemedi televizyon üreticileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 19 Eylül 2024; 17:25:9 >
  • Alıntı

metni:
    Arkadaşlar merhaba, yeni farkettim bende TRT1 kanalı yok 23 nolu kanalda. Digitürk kurulumu yapmıştım sıralama kutu sıralamasıyla aynı. TV Samsung, manuel arama yaptırmıyor.

Arkadaşlar bu sorunla karşılaşıp çözebilen yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fierce Tiger -- 20 Eylül 2024; 14:7:38 >
  • Fierce Tiger kullanıcısına yanıt

TRT'nin Digiturk frekanslarını manuel girmelisiniz?Olmuyorsa uydu sinyal değerlerini ölçtürün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar modüllü üyeyim, 4k açtırcam diye aradım müşteri hizmetlerini, 4k için kutu olması gerekiyor teknik servis gelip kurması lazım dedi. Modül olunca gerekmiyor yazıyordu burda arkadaşlar. Ne yapmam lazım bilen varmı acaba

Yok öyle bir şey, müşteri hizmetlerindekilerin çoğu birşey bilmiyor maalesef.

Tekrar arayıp farklı müşteri temsilcisiyle görüşün bilen biri çıkacaktır. Modüllü üyeliğim var 4k yıldızlı servisini açtırmak istiyorum diyin.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Çok değişiklet ya, en kısa kaçı tuşlayarak erişebiliyoruz, ben anca iptal birimine bağlanıp konusabiliyorum. Satıs birimi daha iyi bilir belki ama ordan bağlanamadım

Paket yükseltme düşürme menüsünden ulaşabilirsiniz müşteri hizmetlerine ben oradan açtırmıştım şansıma ilk temsilcide açtırmıştım.

Benim burdaki dijitürk noktasıda lnb falan lazım diyor, oda bilmiyor heralde, ne değişik kimse bilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurna12 -- 21 Eylül 2024; 15:1:46 >

Onun bahsettiği 4k kutulu üyelik, 4k kutu veriyorlar aylık ücreti var ayrıca mdud lnb ile değişim oluyor onun da parasını ayrıca alıyorlar. Modüllü üyelikte ise sadece 4k yıldızlı servisini açtırmanız yeterli oluyor, aylık 9 lira yıllık 90 lira idi en son ama zam gelmişti galiba aylık 11 lira olmuştu.

Aylık 50 lira demişti müşteri hizmetleri, 4k kutusu gelcek dediğinde, modül olduğu için kutu falan olmadığı için dahamı uygun oluyor modülün 4k sı

• 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.