Şimdi Ara

Digiturk Modül (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.571
Cevap
66
Favori
182.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Digiturk’u internet üzerinden izlemeyi tercih etmiyorsanız çanak anten kurmak zorundasınız hocam kablo seçeneği yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blasko77 kullanıcısına yanıt

Reklamsız ve sade yayın oluyor. Normal yayınlara göre öyle aman aman bir fark yok fazla beklentiye girmeyin :) Ben açıkcası dediğim gibi reklam vs gibi olaylar olmadığı için eğer 4k varsa maçları 4k kanaldan izlemeyi tercih ediyorum.

• Mr.Lucky kullanıcısına yanıt
    Reklam bile olmaması değer bu paraya o halde

Acayip ses yükseliyor reklamlarda kısmakla uğraşmayız 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

hocam internet üzerinden dediğin olay todd sanırım değil mi? aylık 189 tl yazıyordu web sitesinde, biraz ona da bakayım dedim. tv üzerinden (philips 2022) google play'e baktım ve çoğu yayınların çok kötü olduğunu, açılmadığını ve ne tesadüf ise philips tv'de rezalet olduğunu yazmış :)

mesajı yazdığımdan bu yana geçmişe giderek mesajları okuyorum. desteklediğim takımın maçlarına 4k bakayım mantığını düşünüyordum ama herkes kalitenin oldukça kötü olduğunu söylemiş. değer mi bilemedim, çanaksız ve modüllü kablo tv'den vazgeçmeme. maç olayını da adını yazmayacağım, bir şekilde düşük kalite de olsa çözüyorum zaten. ek olarak ücret karşılığı çanak anten kuruyorlarmış sanırım, ona bile razı olabilirim sanırım diye düşünmüştüm.

• wollfy31 kullanıcısına yanıt

Doğrudur hocam TOD üzerinden. Ya şöyle diyeyim ben uzun bir süre TOD kullandım ama genelde xaomi’nin mi boxundan izledim. İnternetim de 100-200 mbps seviyelerindeydi. Ben ciddi sorun yaşadığımı hatırlamıyorum ama olmuşsa bile anlıktır. Görüntü kalitesi bilgisayardan izleyip tvye hdmi ile aktardığında kötü ama direkt android tv veya box seçeneği ile izlediğinde bence fena değildi. Tabi geriden gelme can sıkıcı olabiliyor şayet etrafınızda televizyondan izleyen bir komşunuz veya çayocağı gibi yerler varsa.

Kablo tv ile içerik farkı var açıkcası spor yayınları olmasa ben beIN aboneliği almam. Tabi normal tv kalitesinden izleme seçeneği varsa internet yayınlarına hiç bulaşmayın derim.

• Arkadaşlar bugün modül kurdurdum ancak evde yoktum kuruluma eşlik edemedim. Adam sadece modülü takmış gitmiş. Sizlerde kanal listesi ne durumda? Türksat’tan hangi frekansı aratırsam digiturkun tüm kanallarını bulmuş olurum acaba.

• metallurgy kullanıcısına yanıt

TKGS varsa tkgs üzerinden tarama yapın, 770'den sonraki kanallar digitürkün kanalları olarak gelir, tkgs ayarını esnek yaparsanız kanal sıralamasını istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

• Ziraat ile kaptım son anda kampanyayı. Hem de modüllü taktılar. Valla süper bişey cidden bu, ilave kutu yok, gereksiz ekstra kumanda yok. Geçen sene gelen adam sırf modülü çalıştıramadı diye almaktan vaz geçmiştim.

Maçlar için olan 4K kanal olayı nasıl oluyor, nerden bulacağız bunu, aktif midir değil midir nasıl bakabiliyoruz?

• charnel kullanıcısına yanıt

uydulu mu hocam bir de ne kadara oldu aylık ve toplam?

Digiturk 4k
    Sanırım sıralamada 400. Kanalda olacak
    Çoğu maçlar ordan veriliyor
    Ama ben pek fark göremedim
    Digiturk 4 k yı Eğer kurulum aşamasında aktif edilmediyse mh. Yi arayıp aylık ücret karşılığında aktif ediyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 4 Eylül 2024; 16:19:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

4K kanal ek ücrete tabi 9 tly eğer yeni üyeler için ücret değişmediyse. Müşteri hizmetlerini arayıp 4k yıldızlı paketin eklenmesini talep ediyorsunuz başka da bir şeye gerek yok. Bazen bilmeyen müşteri temsilcileri çıkıp çanak anten lnb değişikliği olmalı servis gelmeli felan diyebiliyorlar ama onlar kutulu aboneler için modülde buna gerek yok. Eğer televizyonun TKGS sistemini destekliyorsa otomatik kanal taramada Digiturk 4K olarak kanal çıkıyor şayet desteklemiyorsa Türksat sitesinden frekansa bakıp manuel kanal arama yapıp eklemeniz gerekiyor.

• modulun firmware yani yazılımını güncelleyebilen var mı? güncelleme bein giz üzerinden denildi ama olmadı ...sanırım bein bu kanala yükleme datalarını vermiyor..

• Digitürk ile Tivibu frekans paylaşmı konusunda anlaşma sağlamış. Bu kapsamda uyduda Tivibu TP sindeki bazı kanallar, Digitürk için açılmış durumda. Nickelodeon HD ve Disney Junior HD modül üyelik ile uydudan izlenebiliyor. Disney Junior Digitürk' te SD yayın yapıyordu. Frekans paylaşımı sayesinde Disney Junior kanalını HD olarak izleyebileceğiz. Digitürk TP sindeki Nat Geo kanalları da Tivibu için açıldı sanırım. Ortak kanallar tek frekanstan devam edecek büyük olasılıkla.

• panasonicman kullanıcısına yanıt

o zaman aynı şifrelemeyi kullanmaları lazım laikn buna d smart bile dahil olur hepsi salak gibi aynı kanalı 3 kere turksta taşıyor embesiller

lem hiç dikkatimi çekmedi heee bir dahakine iyi bakam

• Merhaba herkese,

3 senedir digitürk tak-çalıştır modül kullanıyorum. Televizyonum Philips fakat başka televizyona takınca modül digitürk kanallarını açmıyor. Siyah ekran veriyor sadece.

Bu konuda ne yapabiliriz ? Digitürk aradığımda benii bayi yönlendiriyor. Modülü değiştirelim kutu verelim 450 TL ücret alırız diyolar.

Yardımcı olabilir misiniz ?

• LodosBreeze kullanıcısına yanıt

Ben farklı marka ve modelde birçok tv de kullandım modülü sorun olmadı. İsterseniz bein kanalında 5-10 dk bekleyin veya sinyal yenileme yapın belki sonuç alırsınız.

• 2 yillik aboneyim,2 ay once uyelik uzattim. Module gecebilir miyim istesem 4k talep edip

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pabl0esc0bar P kullanıcısına yanıt

bulunduğunuz bölgedeki bayiilerde modül varsa geçiş yapabilirsiniz

• Nugets N kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Yaklaşık yarım saat bekledim. Herhangi bir değişiklik olmadı. Bu arada bütün kanalları silip tekrar yükledim.

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.