Şimdi Ara

Digiturk Modül (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.650
Cevap
67
Favori
188.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İsterseniz adres değişikliği yaptırabilirsiniz ama bildirmek zorunda değilsiniz, servis ihtiyacınız olursa güncellemeniz gerekir onun dışında adresin bir önemi yok cihazınızı yada modülünüzü yeni adresinizde türksat çanağı olan istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Hocam adres değişikliği ücretli mi peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samet0101 S kullanıcısına yanıt

Ücretsiz, yanılmıyorsam online işlemler üzerinden de yapılabiliyordu.

Hacam fatura kagıda basılmıyorsa hiç ugraşmayın turksata dönük çanak var ise uyduya anteni bağla keyfine bak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • afakan55 A kullanıcısına yanıt

Merkezi sistem var annemlerdeki kendi adıma olan digitürkü götüreceğim. Merkezi sistemler sanırım Türksat oluyor

Ewt

• arkadaşlar selam, benim tv eski bir samsung smart tv. Bu TV'de dijitürk veya kablonetten yayın izlemek istiyorum. TV'de dahili uydu alıcısı yok ama common interface girişi var. Ancak kontrol ettiğimde normal decoderler olduğu gibi binanın çanağından gelen ince uçlu kabloyu bağlayacak bir yer de yok.

Ben bu tv'de herhangi bir bağlantı yapmadan modül takarak izleme şansım var mıdır?

• kavalende kullanıcısına yanıt

Çanak anten girişi yoksa izleyemezsiniz.

• Yeni abonelik için aradım digiturkü.Modül olarak kurulum istiyorum dedim. Kadın modül olarak talep ederseniz aylık 11 TL modül için ekstra ücret yansır dedi. Dedim aylık 9 TL 4k yayın için ücret ödeniyor bildiğim kadarı ile dedim. İsterseniz teknik servisin numarasını vereyim onlara sorun dedi. Bilgisiz birine denk geldim galiba. İlk etapta modül olarak istersek ekstra ücret istiyor mu digiturk?

• constantine05 kullanıcısına yanıt

Sallamışlar.

Kutu için nasıl ayrıca ücret talep edilmiyorsa modül için de aynı şey geçerli.

Farklı müşteri temsilcisine bağlandım. 11 TL 4k yayınların aktif olması için dedi. 9 tl olarak değil 11 TL olarak işlem o şekilde yapılacakmış.2 tl zam gelmiş galiba

Evet zam gelmiş olabilir ben yıllık 90 lira olarak almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 28 Ağustos 2024; 19:35:11 >
    Bulunduğum şehirdeki yetkile servise gittim ellerinde modül var mı diye sormaya.Ellerinde yokmuş,merkezden isteriz 1 hafta gibi sürede gelebilir dediler.Dedim 1 hafta 1 ayı geçer mi diye sordum,sonrasında modül için ekstra 450 tl kitlemesinler diye.Belli olmaz dediler.Modül için ekstra 9 tl yada 11 tl gibi bir rakamdan haberleri yok.Aylık ücret verilip 4k kanalın açıldığından da haberleri yok.Dedim digiturk aranıyor aylık ücret karşılığı kanal açılıyor.Olmaz öyle,açılmaz yayın,4k izlenmez,4k kutu lazım,lnb nin farklı olması lazım vs vs.Modüller çok arıza çıkarır vs vs bir sürü şey sıraladılar.

Digitürk servislerinin büyük kısmı öyle maalesef servisini verdikleri hizmetin detaylarından bir haberler, hatta digitürk müşteri hizmetlerindeki çalışanlar bile sıkıntılı.

• Beyler selamlar modül kullanıyorum 4k açtırdım

beIN Sports 4K

Digiturk platformunda 400 numaralı kanaldır

Ancak bizde 400 de değil

Kanal listemdede bein 4k yok

Frekans bilgileri nedir bunu nasıl ekleyebiliriz

Tv samsung.

• blasko77 kullanıcısına yanıt
    www.lyngsat.com
    Digiturk on Türksat 3A/4A/5B at 42.0°E - LyngSat
    https://www.lyngsat.com/packages/Digiturk.html

ismi sanırım digiturk 4k frekans da zaten sitede yazıyor diğer eksik kanlları da eklersiniz

selam,

digitürk yayınları kutusuz tercih edilebiliyor mu? ben de modül ile kullanmayı tercih ediyorum. sırf bu yüzden tek alternatif kablo tv kullanıyorum. tek kumanda ile kullanmak güzel oluyor.

bu soracağımı genel kesime sormak isterim. digitürk, kablo tv gibi kablosal yayın yapabiliyor mu? yani illa bir çanak antene ihtiyacım olacak mı, ne kendimin ne de apartmanın ortak bir çanağı yok.

• wkka kullanıcısına yanıt

Selam diğitürk 4k kanalında bein iz kanalı çıkıyor.

• blasko77 kullanıcısına yanıt

Hocam sadece maç saatlerinde veya f1 gibi bazı spor yayınlarında beIN Sports oluyor onun haricinde genelde belgesel yayınları yapıyorlar. 24 saat 4k spor yayını yok.

• Mr.Lucky kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam doğru kanalı eklemişim ozaman

Yarın 4 k maç var bakalım yorumlarız (:

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.