Şimdi Ara

Digiturk Modül (118. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.654
Cevap
67
Favori
188.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

nasıl öğrendin hocam benim telefonları açmıyolar bi de bugün digiturku aradım size yapamayız ki todunuz var zaten dediler. Geçen aradığımda kayıt yapmışlardı anlamadım hiçbişey o kadar uğrwştırıyolar ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta önce modül bağlattım Galatasaray maçlarını izleyemiyorum. Fenerbahçe Beşiktaş maçları ve diğer kanallar sorunsuz. 2 Galatasaray maçı da başladığından itibaren yayın sürekli gidip geliyor. Benzer sorun yaşayıp çözen oldu mu ? Müşteri hizmetleri tv nin fişini çekip takın diyorlar ama çözülmüyor sorun

• mavisuh M kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de kartsız wifi destekli kutu. Modeli dt3501c. Sizin de mi aynı? Maç izlerken kamera kaleden kaleye hızlı çevrilince görüntü çamur gibi oluyor. Çimler sanki resim kağıdını yeşil pastel boya ile rastgele boyamış gibi görünüyor. Oyuncular da keza öyle. Ekran ve kutunun ekran yenileme hızı ile alakalı bir durum sanırın. TV'nin dahili uydu alıcısı ile hiçbir problem yoktu ama.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mavili__ M kullanıcısına yanıt
    Sakarya bayisi. Bir tane var zaten google aramasında çıkar.

Televizyonum SEG 48snb6240. Modül alsam yavaşlık vb sorun yaşar mıyım?

• tuğra_ kullanıcısına yanıt
    Modül rahattır şifre çözer geri kalan herşey televizyon ile alakalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grese -- 17 Ağustos 2024; 15:44:19 >
  • Dijitsu diye aptal bir markanın tv sini alırsan rezil olursun. Modül aldım ama dijitsu güncelleme gerekiyormuş tam 2 aya yaklaştı bir güncelleme dosyası göndermediler. Servis bekliyoruz göndermelerini diyor sürekli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bugün gelip modülü taktılar görüntğ kalitesi iyi duruyor

• rush10 R kullanıcısına yanıt
    Benim TV SEG. Vestel üretimi ve dışının plastiği hariç tamamen aynı Vestel TV'lerle. İnşallah sıkıntı çıkarmaz. Modül alacağım ben de.

Seg falan iyidir hocam. Sırf büyük ekran diye dijitsu çöpünü almışım maalesef

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

bizim 2014 üretim vestelde gayet iyi calisti hocam beklemiyodum bu kadar iyi çalışacağını kanal geçişlerinde gecikme yok

• Barni Moloztaş kullanıcısına yanıt
    Ben de 2014te almıştım TV'yi. Bakalım inşallah sıkıntı olmadan kullanırız.

• mavili__ M kullanıcısına yanıt

Kartı okuyacak modülü sadece digitürk den alabilirsin çünkü, modül arkasındaki seri numara ile kart üstündeki seri numara eşleştiriliyor ve ona göre sana sinyal gönderiliyor.

Dolayısıylada başka bir İrdeto modül ile kullanamassın.

Kolay gelsin.Digiturk Modül 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notropil -- 19 Ağustos 2024; 16:58:15 >
  • Tıpisteyentmci T kullanıcısına yanıt

Televizyon modeli nedir?

• LG smart tv 2014 model. Bir de sinyal seviyesine baktım bein sports kanallarının frekansında sinyal seviyesi 20 sinyal kalitesi maçlarda 40 a kadar düşüyor. Diğer frekanslarda seviye minimum 70 lerde

Merhaba iyi günler modül için herhangi bir ek ücret ödediniz mi servis için. Benden 450 tl para talep ettiler.

• diciotto kullanıcısına yanıt

Modül ücreti yok, servis her geldiğinde para alıyor maalesef. Ancak cihaz arızalanırsa falan müşteri hizmetlerine baskı yaparak ücret yansıtmayabiliyorsunuz.

• 10 gün önce başlattığım digitürk kutulu üyeliğimi modüle çevirttim.

Cihaz olarak yeni çıkan DT-3501C vermişlerdi, cihazın görüntü kalitesi çok iyi değildi, kanallarda dolaşırken desteklenmeyen video formatı gibi bir hata veriyordu bazen, kumandası akıllı kumanda olmadığından çift kumanda kullanmak zorunda kalıyordum. Müşteri hizmetlerine modüle geçmek istediğimi söyledim yetkili servise yönlendirme yaptılar, yetkili servis ertesi güne randevu verdi ve randevu saatinden bir süre önce aradılar tabi bilindik mevzu "modül yok elimizde" dedim gidin bulun getirin tamam bir bakalım depoya dediler ertesi güne bulmuşlar servis gelip kutuyu iade alıp modül aktivasyonunu yaptı, servis gittikten sonra müşteri hizmetlerini arayıp yıllık 90 lira karşılığında 4k servisini de açtırdım 5 dakika sonra 4k kanalı da geldi. Modül zaten ücretsiz, servis ücreti 450 tl ödeyeceğiz ekstra olarak cihaz komple arızalanıp çalışmaz hale gelmediği müddetçe servis ücreti alınıyormuş ikna edemedik müşteri hizmetlerini.

TKGS ile Türksat kanal listesini çektim kendime göre düzenledim, 770 numaralı kanaldan sonrası digitürk kanalları sıralı olarak gidiyor herhangi bir sorun yok. Kutudan sonra görüntü kalitesi bir tık arttı, ses kalitesi arttı, çakma da olsa 4k kanal açılmış oldu, tek kumandaya düştük, gereksiz kablo kalabalığından kurtulduk. Modüle karşı hep önyargılıyıdım ama en güzeli modül imiş, digitürk uydu alıcılarından humax 9506 harici ve 4k cihazlar harici alayı tırt dandik cihazlar, modül en güzeli. Digiturk Modül 

• diciotto kullanıcısına yanıt

ben ilk defa bağlattığım icin herhangi bi ücret almadılar ama modülde ısrar ettim sürekli telefonda

Hayırlı olsun Güle güle kullanın
    modül candır özgürlüktür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vcihan -- 22 Ağustos 2024; 20:21:57 >
  • Arkadaşlar digiturkte nakil ücreti var mı? Başka bir şehire taşındığımızda bildirmek zorunda mıyız? Herhangi bir cezası var mı? Merkezi sistem olan bir yere bağlayıp direk yayın alabilir miyiz?

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.