Şimdi Ara

Digiturk Modül (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.654
Cevap
67
Favori
188.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bein4kda yayın var mı bu senede mi aynı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beinsports 1 deki maç yayınında sinyal kalitesi çok iyi olmasına rağmen mozaiklenme ve takılmalar var, sizlerde durum nasıl arkadaşlar. Beinsports 2 deki 1. Lig maçındaki yayın nasıl bir kalitedir arkadaşlar, cep telefonu kamerasıylamı yayını veriyorlar😀😀

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demekki herkesin aynı problem ilk hafta ilk maç s.ç.. Lar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chief1905 -- 9 Ağustos 2024; 21:25:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • reko kullanıcısına yanıt

yeni kurulum yaptırdık modül olarak, aynısı bendede oluyor durum hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutu ile yayın alan arkadaşlarda takılma var mı?

• Beinsports 2 deki 1.lig maçı evlere şenlik.🫣 Beinsports dan çok rezil yayınlar

• Canisev kullanıcısına yanıt

kutuda da varmış donma genel oalrak böyle digitürkün mallığı yani

• Geçen sene hiçbir sorun yokken bu maç bende de donma sıkıntısı var. Acaba cihazdan mı diye düşündüm ama genel sorunmuş. İllegalı yasaklayacağız diye her ne yapıyorlarsa yasal müşterilerde mağdur ediyorlar. Ayrıca ligin ilk başlangıç maçını 4K versene hani yatırım yapıyordun?

• Mr.Lucky kullanıcısına yanıt
    Hocam ne 4ksı Allah aşkına adamlar cep telefonuyla yayın açmışlar skandal oldu yemin ederim bizim bu ligdeki çöp yayıncı kuruluşlar kadar kötüsünü görmedim ben 😂

• abdul1907 kullanıcısına yanıt

Rezillik büyük rezillik

• Beyler bu sene 4k kanalda bir fark var mı yoksa aynı mı karşılaştırmalı foto atacak olan var mıdır?

• internetten modül isteyip evde aktif etme varmı eskiden böyle birşey vardı sanki

• FB maçında 1 dk civarı donma oldu. Skor ve logoda sorun yoktu. Sadece maç görüntüsü mozaiklendi ve dondu.

4k benim için hayal kırıklığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omergorur -- 11 Ağustos 2024; 0:57:55 >
  • omergorur O kullanıcısına yanıt
    Hocam yukardaki cidden çok iyiymiş ama alttakide benim uydudan yine iyi gibi hd kanalın ekran fotosuda var mı aralarında ki fark nasıl şuan telif sıkıntı olacaksa özeldende atabilirsiniz

4k aynı leş görüntü devam. Zaten ne bekliyoruzki 4k kameralar alıp maçları 4k vermesinimi. Nasıl olsa istedikleri her şeyi kabul ettiriyor yayıncı kuruluş. Neden böyle birşey yapsın

• aliasrslan1a2 A kullanıcısına yanıt

dsmartta var keşke digide de olsa kolayca alsak netten

• Geçen sene sonu kamera ve ekipman siparişi verdiler diye haber çıkmıştı. demek ki doğru değilmiş. rezil kamera, rezil lensler ve çakma 1080p den 4k ya çevirdikleri yayını vermeye devam ediyorlar. cep telefonu ile yayın verebilecek kadar yüzsüz olan bir kurumdan çok fazla beklentiye giriyoruz. o konu ile ilgili en ufak bir açıklama bile yapmaya gerek duymuyorlar. sonra neden kaçak yayın var? neden acaba? biz 7 senedir yasal aboneyiz de ne oluyor? cep telefonu ile maç çekimi ve rezil ekipmanlar ile bize yayın sunan bir kurum var karşımızda.

• Canisev kullanıcısına yanıt

Yurtdısında bulunuyorum, turksatım var. Bu yuzden modül alıp buraya gelmek istiyorum. Abpneliği Türkiye'de babamın adresine alacağım.

Modül eskiden sabit bir para verilip sahip olunan bir karttı. Hala öyle mi? Bir konuda gördüm aylık ekstra 9 lira vs yazmışlar. Benim istediğim bu değil satın almak istiyorum cunku aboneliği yenilemediğim zaman hadi modulu geri ver dediklerinde hemen Türkiye'de olamayacagım için sıkıntı olur.

Eğer satılıyorsa güncel fiyatını bilen var mı?

Son olarak aboneliğini iptal ettiren ardından elindeki modülle yeni abonelik alan var mı? Süreç nasıl işliyor. Uzaktan aktfi ediyorlar mı yoksa yine eve servis gelip aktif mi ediyor?

• Fidalarin Murdoch F kullanıcısına yanıt

Moduller Satılmıyor aktive için eve geliyorlar aktif olduktan sonra istedğin yere getir ama kapamam için modulu iade etmen gerek yada en düşük pakete çekersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 13 Ağustos 2024; 2:12:48 >
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.