Şimdi Ara

Digiturk Modül (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.610
Cevap
66
Favori
184.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Modüllü üyelik ücretsiz, kutu yerine modüllü üyeliğe geçmiş oluyorsunuz kutu için nasıl aylık ücret alınmıyorsa modül içinde alınmıyor.

Modüllü üyeliğe geçtikten sonra 4k hizmetini açtırıyorsunuz onun da ücreti en son aylık 9 yıllık da 90 lira idi.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Gerçekten ne sinir bozucu bir iş bu ben anlamıyorum. 3. Kez temsilci ile görüştüm, Modüllü üyeliğe geçince aylık 9 tl ücreti olduğunu görüntülüyorum dedi. Ne dahil buna diyorum, onu bilemiyorum. Modül ücreti kirası sanırım diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam merhaba bende modül kullanıyorum ancak bugün bein1 i açtım sinyal yok uyarısı alıyorum. Normal ulusal kanallarda sorun yok ama digiturk kanallarını göstermiyor.

çağrı merkezi ile 30dk görüşme yaptım sorunu çözemediler. Üstüne teknik servis gelmesi gerekiyor o da 450 tl dediler. Bende kabul etmedim sorun bende değil anlamadım neden 450 lira veriyorum anlamadım.

neyse sizin bir tavsiyeniz olur mu sorunun çözümü için. Normalde digiturk kanallarına gelince ortak arabirim modülü takılı diye uyarı gelip sonra kanal açılıyordu şimdi direkt sinyal yok uyarısı var

insanların neden kaçak yayınlara yöneldiğini anlıyorum

• emreozturk kullanıcısına yanıt

Çanak kaynaklı bir sıkıntı olsaydı diğer kanallarda da sıkıntı olması gerekirdi sadece beinsports'da sinyal olmaması pek normal değil, tüm digitürk kanallarına baktınız mı hepsinde mi sıkıntı var?

Çözüm için öncelikle tkgs'den kanal listesi güncelleme yapmayı deneyin, önceki listeyi komple silip sıfırdan yapabiliyorsanız daha iyi olur.

Diğer ihtimal modülle ilgili bir sıkıntı olabilir modül bazen tam oturmadığında sorun olabiliyor eliniz falan değdiyse evde çocuk falan oynadıysa temassızlık olabilir, normalde modül çalışmadığında kanala geldiğinizde biraz bekler ve şifreli yayın der ama bazı televizyonlarda sinyal yok şeklinde de uyarı olabiliyor. Modülü çıkartın kartı içinden çıkartıp tekrar takın sonra modülü yuvaya tekrar takın o şekilde bir deneyin.

Yaptım dediğiniz gibi ama durum değişmedi maalesef. Benim anlamadığım önceden digiturk kanallarına gelince çıkan yazı neden çıkmıyor. Tv modülü görüyor ama. Gerçekten anlamadım bu durumu

Manuel frekans arama yaparak tarama yapar mısınız.

Beinsports türksat hd paketi 11675 frekans / Vertical-Dikey / 24444 SR / FEC 3/4

Hocam 30 kere yeniden kanal kurup modülü tak çıkar yapa yapa sorunu çözdüm. Nasıl çözüldüğünün mantığını anlayamadım ama çözüldü. Size de teşekkür ederim yardımlarınız için

Rica ederim geçmiş olsun.

Sorun tekrarlanırsa çanak lnb'si ile ilgili problem olabilir. Özellikle merkezi sistem kullanılıyorsa santral sistem lnb'deki arızalarda bazı tp'lerden sinyal alınamama gibi durumlarda olabiliyor, binanın yarısında bir tp çalışmıyor yarısında başka bir tp çalışmayabiliyor. Lnb değişimi gerekebilir bu durumda. Şahsi çanağınız varsa yine lnb değişimini düşünebilirsiniz, kablo eskiyse deformasyon varsa yine sıkıntı yaratabilir.

Hocam şimdi maç saati açtım yine sinyal yok uyarısı var. Sorun ne olabilir sizce

Yukarda yazdığım gibi uydu sisteminizle ilgili sorun olma ihtimali yüksek.

Merkezi sistem ise merkezi sistem santral lnb'si değişecek, şahsi çanak ise universal lnb değişimi olacak, kablonuz çok eskiyse onu da değiştirmek gerekebilir.

Sizin sorunun modülle ilgisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 3 Kasım 2024; 21:4:56 >

Anladım hocam. Merkezi sistem maalesef. Eğer lnb değişimi yapmazsa site yönetimi modül yerine kutu kullanmak işe yarar mı?

Lnb arızası varsa kutuda da aynı şeyi yapar, gelen sinyalle ilgili bir durum modülün bir etkisi yok modül şifre çözer sadece.

• 1 aydan fazla süredir uğraşa uğraşa modüllü üyeliğe geçtim en sonunda. 4k da tanımlattım, 9 tl istediler aylık benden. Sinyal geldi, belgesel gösteriyor. Sinir hastası oluyorsunuz yaptırasıya kadar ama memnunum uğraştığıma.

• sky__walker kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun.

Modül büyük rahatlık. Bir de şu 4k yayının kalitesini biraz arttırsalar iyi olacak. 10 mbit ile 4k yayın veriyorlar şaka gibi.

Bence modül yuvasında bı sıkıntı var modülü önce çıkarıp iyice oturtun bide öyle deneyin

• marmara68 kullanıcısına yanıt

Bence modülde sorun yok beinsport1 frekans bilgilerini giriyorum ama sinyal yok gözüküyor

Digiturk Modül

Hocam Merhaba,

Bugun modul kurulumu yaptirdim. Fakat 4k hizmeti online islemlerde gorunmuyor. Sadece musteri hizmetlerini arayarak mi alabiliyoruz, bir bilginiz var mi? Ek olarak Kanal kurulumu da yaptim 400. kanal gelmedi. Bu konuda da bir fikriniz varsa cok makbule gecer.

• MH'yi arayinca tanimladilar. Fakat 400. kanal halen yok. Bunu arastiriyorum su anda.

• HaydarrJr kullanıcısına yanıt

400. kanal hangisi oluyor tam bilmiyorum.

Ben tkgs üzerinden kurulum yapıyorum, digitürk kanalları 770'den başlıyor 770'de de 4k var 777'de beinsports kanalları başlıyor.

400'de 4K var hocam. Çağrışım yaratması için bu numaraya koymuşlar herhalde.

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.