Şimdi Ara

Digitürk modül kullanımında büyük adım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
12.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teknosa halen modullu uyelik satiyor. Bunu alinca digiturk aktivasyon yapmayacakmi? Madem digiturk izin vermiyorsa teknosa nasil satiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuy

Teknosa halen modullu uyelik satiyor. Bunu alinca digiturk aktivasyon yapmayacakmi? Madem digiturk izin vermiyorsa teknosa nasil satiyor?

Bunun yerine size Kutu teklif ediyor Digiturk. İstemezseniz iade ediyorsunuz. TeknoSA müşteriyi yanıltıyor. Digiturk'te Modül devri bitti malesef...
  • whiteman34 W kullanıcısına yanıt
    Evet alt lisanslama yolu ile maç yayınları diğer platformlara verildiğinde DT de rekabet için modüllü üyeliğe mecbur dönecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiSvE -- 29 Haziran 2014; 3:04:16 >
  • maç yayınlarını kaybettiği gün dönerler modüle..ammaa bu seferde millet o modülleri napsın!!??..evet anca rekabetin artması bizim işimize yarar yoksa kimse müşteriye müdana etmez!!
  • Destek

• modüllü digitürk+lig tv olsa parasına bakmadan alacağım ama digitürkün dandik kutusuna ve zorunlu kanal sıralamasına katlanamam
  • BU dt öyle çakal ki herkes abone oluyor ama genelde kimse o sözleşmeyi okumuyor çünki çok uzun ve büyük genelde ben dahil ilk üyelikte sorular soruyoruz isteklerde bulunuyoruz onlarda bir fiyat çıkartıyorlar öyle başlıyor... geçen bir sorun yaşadım sorunlu bir cihaz çıkarttılar dt5103 sunny ye ürettiriyorlar bir yazılım çıkarttılar buna cihaz pert oldu neyse ve bunuda biliyorlar çünkü bunu kullananlardan hep aynı şikayet almışlar falan neyse bende dediö böyle böyle değiştirin dediler para ile değiştiriz falan kavga dövüş neyse dedim bunlar bu kadar dik konuşabiliyorsa sözleşmeye mi güveniyorlar dedim ve okumaya başladım bakın neler o sözleşmede

cihazı başka bir yerde izlemek isyorsanız yazılı baş vuru yapacakmışız izin çıkar ise olurmuş misal yazlığıma götürecem önce bunları arıyacağım izin çıkarsa artık ev içinde başka bir tv yede kablo ile yada aktarıcı ile görüntüyü ve sesi aktarmakta suçmuş kendinden bozulan bir cihazında tüm sorumlukları ve masrafları kullanıyıcıya ayit yaa böyle maddeler var işde...

şimdi benim merak ettiğim ve ihtiyacım olan bir sorun ve sorum var size dt bu kadar önlem aldı ya bu işlere malum yıllarca illegal olarak izlenebildi... şimdi bu yeni yeni kablosuz sd ses ve görüntü aktarıcıların yerine hd ses ve görüntü aktarıcılar çıktı şimdi ben evimde dt ye tek bir tv ye bağlı kalmak istemiyorum elimde kumanda istediğim tv den izlemek istiyorum acaba dt buna da bir önlem almışmıdır ki nedersiniz?

• Teknosa halen modullu uyelik satiyor. Bunu alinca digiturk aktivasyon yapmayacakmi? Madem digiturk izin vermiyorsa teknosa nasil satiyor?

Ewt arkadasim ben Dijitürk teknisyeni olarak sana 2 kelime soyliyecem sakin dijititur cihazu almayin kandiriyorlar + modullu izleyecegin hic bir şey yok modül bahane sana uydu üzerinden aktivasyon yapıyorlar modül boşta calisiyor ama sen modulden izliyormusun havasi veriyorlar maksat stok tüketmek

• vahid yılmaz V kullanıcısına yanıt
    Vahid Bey,

Söylemiş olduğunuz çok ilginç birşey. Teknisyen olduğunuz için çok sert girmeyeceğim :) Şifreli gelen yayını TV'nin DVB-S2 alıcısının kendi başına çözmesi mümkün değil. Bu şifrelemeyi çözmek için modül kullanmıyormuyuz?
  • digitürk receiverı bayiye götürüp bunun yerine bana modül verin desek..var mı böyle bir uygulama??
  • onuy O kullanıcısına yanıt
    he he var ara hemen gönderirler adresine, bizim gibi değerli müşterilerini kaybetmek istemezler

sana değil bu gülme yanlış anlama digitürk adamı delirtir. 6 haftalık izleme için 154tlya taktılar banada :D

teknosadan bunu al başka çaren yok.http://www.teknosa.com/urunler/110240524/digiturk-12-ay-giris-paketi-2-keyif-p-hd-ci-plus-m

• xiseyn kullanıcısına yanıt
    Yok malesef.

• konu hort ama benim samsung es8000 tv de modül girişi var ve ben dsmartı bu şekilde izliyorum çok güzel..aynı şey digturk içinde olsaydı belki aboneliğim o tarafa yönelebilirdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 4 Ekim 2016; 23:21:59 >
  • Digiturkun Bein Sportsa satilmasiyla modul tekrardan gelirmi sizce?
  • Modul olayini digiturkun yapacagini sanmam..
    Yapsalardi simdiye kadar yaparlardi..
    Kacak yayin olayi cok olacagi icin bunu yapmiyorlar..

• 4 yıldır modüllü digiturk üyesiyim.
    dediğiniz gibi başta lig tv vardı, sonradan kapattılar.
    peki sezonluk ligtv paketi değil de, tek maç satın alarak taraftar salonlarından izlenebiliyor mu modüllü üyelikte?
  • Modül ile korsan izlemenin doğrudan bir bağlantısı yok burada önemli olan modül değil kartdır! irdeto kartlara komut dizini olayını getirdiler cccam ip tv ile dağıtılan kartlarda bu önlem olduğu için kart bunu algılıyor ve uyducu dili ile kart yanıyor eskiden bir den fazla komut dizini önlemi yoktu bir merkezden cccam ile çok rahat dağıtılıyordu bunun önlemini kart cihaz eşleşmesi ve bir den fazla komut dizini algılama önlemini getirdiler o yüzden olmuyur artık yoksa ds ilk baştan kırılması daha zor olan nagravision ile girdi piyasaya halende öyle devam ediyor son yıllarda abi bizde hepsi var takılmadan hepsini izlersin diyenlerin hepsi sehtekardır kanmayın onlara bu işler bitti artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuxeses -- 10 Mart 2017; 13:10:24 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.