Arkadaşlar selamlar ben kredi kartı ile 12 aylık modüllü üyelik almıştım şuanki fiyat pahalı olduğu için yeniletmeyi düşünmüyorum ve hemen iptal ettirmek istiyorum ancak üyelik bitiş tarihi 26.07.2023 olarak görünüyor bu tarihten önce iptal edersem herhangi bir ceza ödermiyim? |
Digitürk Modüllü Üyelik İptali Nasıl Yapılır?
Digitürk modüllü üyeliğinizi iptal etmek için şu adımları izleyebilirsiniz:
-
Digitürk Müşteri Hizmetleri ile İletişime Geçin: 444 0 888 numaralı telefondan müşteri hizmetlerine ulaşın ve ilgili modülünüzün iptalini talep edin.
-
İptal Talebinizi Doğrulayın: Müşteri hizmetleri temsilcisi, iptal talebinizi doğrulayacak ve hesabınızdaki ilgili modülü iptal edecektir.
-
İptal Tarihini Not Edin: İptal işleminin gerçekleştiği tarih size bildirilecektir. Bu tarih, aboneliğinizin sona ereceği tarihi ifade eder.
Digitürk Abonelik İptali için Alternatif Yollar:
-
Digitürk İnternet Sitesi: Digitürk internet sitesine giriş yaparak hesabınıza erişin. Hesap ayarlarınızdan ilgili modülü iptal edebilirsiniz.
-
Digitürk Uygulaması: Digitürk uygulamasını cihazınıza indirin ve hesabınıza giriş yapın. Uygulama üzerinden modül iptali işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Önemli Not:
- Modül iptalleri anında gerçekleşmez. İptal talebiniz işleme alındıktan sonra iptal tarihi belirlenir.
- İptal tarihinden itibaren ilgili modüle erişiminiz sonlanır.
- İptal işlemi gerçekleştikten sonra, iptal edilen modül için ücret iadesi yapılmaz.