Şimdi Ara

Digiturk mü D-smart mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
4
Favori
58.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çin'den Linux paylaşımlı (server,cccam) uygun,kaliteli bir uydu cihazı al. ( Örnek Vu+ Solo2 SE,DM800 HD SE ) 6y ay server paylaşımlı (100-120 TL) İP TV ve CcCam vasıtasıyla Digitürk,D-Smart,Sky Sport ve onlarca belgesel kanalını izle. Bak keyfine.
    Bu hırsızlara para kazandırma!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digitürkmü dedi biri ? canını seven hemen uzaklaşsın oradan !:D

Dsmart kullanıcısıydım, taahhütüm bitince yaklaşık 9-10 ay önce digitürkten aradılar, Türkcell online sınırsız internet paketi+digitürk paketine geçmem için beni ikna etmeye çalışan müşteri temsilcisi bana sadece onaylamam halinde benim hiçbi işlem yapmadan digitürkün ve internetimin transfer ve iptal işlemlerinin kendileri tarafından yapılacağını söyledi, bende dsmartı beğenmediğim için bi aptallık yapıp kabul ettim maalesef ve kalite standartları "çok yüksek olan" digitürke geçiş yaptım.

Çile burada başladı iştee...... Abone olduktan sonra dsmart aboneliğimin iptal edilmediğini iki ay üstüste kullanmadığım dsmartın faturasının otomotik ödemeyle ödemiş olduğumu farkettim, iptal edeceğini söyleyen digitürkü aradığımda böyle bir hizmet vermediklerini söyledi, ben beni üye yapan müşteri temsilcisine iki kez sorduğumu kendisininde çok net bi şekilde dmsartın iptali ile ilgili bütün işlemleri kendilerinin yapacağını benim hiçbirşeye karışmayacağımı ısrarla söylediğini anlatsamda o müşteri temsilcisinin yanlış beyanda bulunduğunu söylediler, yani beni keklediğini.. digitürkü iptal etmek istedim, iptal ediceksem 200 lira civarında para vermem gerektiği cevabını pişkin pişkin verdiler. Neyse toplamda yaklaşık üç aylık dsmart faturasını enayi gibi ödeyip o üyeliğimi kapattırdım.

Burada bitmedi tabi, kurulduğu günden beri bütün kanalları takılarak donarak izleme eziyeti ile devam ederken durduk yere yayın gitti, aradım müşteri hizmetlerini teknik servis göndericez dediler, iki gün sonra gelen teknik sersiv antenle uğraşıp yarım yamalak olan bazı kanalları göstermeyen bazılarını iste sürekli takılarak izleyebildiğim muhteşem kaliteli yayını geri getirip 25 TL parayı alıp gitti, aradan bir ay geçti yine aynı sorun oldu, aradım müşteri hizmetlerini ve yine teknik servis, bir 25 TL daha ... Sonra bir-iki ay ve sinyal zayıf uyarısı yayın yok, bu şekilde 9 ayda 4 kez servis geldi ve 100 TL bayıldım. Şu anda 5. kez tv de yayın yok ve normal uydu taktım onu kullanıyorum. Boş yere fatura ödemeyemim iptal ettireyim dedim, taahhüt nedeni ile 273 lira para istediler, lanet olsun veriyim iptal edin dedim bu kezde Türkcel Superonline internetide kapatıcaz bi okadar da ona ödersiniz dediler. Benim internetle ilgili sorunum yok onu devam ettiricem dedim olmaz onuda iptal ederiz ve 550 TL civarında bir para ödersiniz dendi. Türkcel Superonline müşteri hizmetlerini aradığımda digitürkü iptal ettirip kendileri ile olan taahhütümü devam ettirebileceğimi, interneti iptal ettirmezsem herhangi bir ücret ödemek zorunda kalmayacağımı öğrendim, digitürk müşteri temsilcisinin söylediğini anlattım, öyle birşey yok dedi, yalanmı söylüyor dedim, muhtemelen dedi....

9 ay boyunca takılmadan tek bir program izleyemedim, 9 ayın abartısız 20-25 günü sinyal seviyesi düşük uyarısı vererek tv de yayın olmadı, parasını verip servis çağırdığımda bile minnetle beklemek zorunda kaldığım günler, müşteri hizmetlerini arayıp dakikalarca derdimi anlatmaya çalışmamda cabası.... Şehrin tam göbeğinde apartmanda oturuyorum, anten çatıda, hava şartlarının kötü olması gibi hiçbir sorun olmadı, komşum var digitürk kullanan o biraz daha şanslı iki yılda 3 kez servis gelmiş:D 9 ay boyunca ben çile çektim, defalarca lanet olsun dedirttiler..., insanları keriz yerine koyan müşteri hizmetlerindeki görevlilerimi dersin verdiğiniz paranın karşılığını alamayarak normal kannalları bile izleyemeyip enayi gibi hissetmek mi dersiniz bilemem... pişman olmak isteyen varsa abone olsunn....

• Iki uyduyu da kullandım benim için önemli olan fiyattır Dsmart parasını sonuna kadar hakediyor hem lig maçları önümüzdeki sezondan itibaren tüm paralı platformlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel yazmışsınız elinize sağlık.
    benim anlamadığım diğer komşularınız nasıl izliyor. adam geliyor antenle oynuyorsa diğer kullananların kine bir şeyler olmuyormu?
    sinyal zayıflığı eğer ki diğer herkes izliyip siz izleyemiyorsanız kablo bağlantılarınızı ve en önemlisi kablonuzu kontrol edin derim. sinyal geldikten sonra sinyali almayan cihaz hatası genelde az çıkar. başka bir cihaz ile denerler duruma bakarlar. ama sizin gibi bir sorun daha duymadım okumadım :S

ha en zoruma giden şeyi söyliyim. teknik servise para vermek. arkadaş benim sorunum var sen bana parayla yardım ediyosun. yaw ben senin abonenim. paraya bak 25 tl. bu düpedüz soygun valla s...siz digiturk

• İki kuruluşu 2 yıldır izliyorum yorumum

Burdaki arkadaşların çoğu demiş

Sinema dt. Banko dtdir tatava yapmaya gerek yok. Yayın alışına bakıyorum kayıt ediyprum canım sıkılınca izliyorum. Dsmartta da. Dt 20 film kaydediyorsam 1 ayda ds de 3 ü geçmiyor. Berbat arkadaşım berbattt

Spora gerek yok ama bana uygun fiyat + spor vs diyosan ds de geç. Çünkü seneye ds de süper ligi yayınlayacak. Pahalı yapar biliyorım bunlar böyle şimdi ucuza satıyo ama...

Diğer her koşulda ds basar geçer dtyi. Abi al sinem ve sporextra tamamdır. Kalite gör. Lig mig bekle seneyi dsden al izle o zaman. Sinema size yemin ediyprum boş ds d boş

• quote:

Orijinalden alıntı: player2974

İki kuruluşu 2 yıldır izliyorum yorumum

Burdaki arkadaşların çoğu demiş

Sinema dt. Banko dtdir tatava yapmaya gerek yok. Yayın alışına bakıyorum kayıt ediyprum canım sıkılınca izliyorum. Dsmartta da. Dt 20 film kaydediyorsam 1 ayda ds de 3 ü geçmiyor. Berbat arkadaşım berbattt

Spora gerek yok ama bana uygun fiyat + spor vs diyosan ds de geç. Çünkü seneye ds de süper ligi yayınlayacak. Pahalı yapar biliyorım bunlar böyle şimdi ucuza satıyo ama...

Diğer her koşulda ds basar geçer dtyi. Abi al sinem ve sporextra tamamdır. Kalite gör. Lig mig bekle seneyi dsden al izle o zaman. Sinema size yemin ediyprum boş ds d boş

Seneye super lig d smart derken?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***Leopard*** kullanıcısına yanıt
    Dsde müdür tanıdık var sitemiz de. Arkadaşın dediğine göre 3 yıl uzattığı için dt lig yayını ve dtyi tmsf safmayacakmış. Bunun yerine alt lisans vererek diğer plartformlara hem kullanıcı avantajı hem de avrupda izlenirliği ligin değerini yükseltmek istiyolarmış. Ds kesin alacak tt de alır uydunette. Hepsi alır yayınları. Hatta yalan mı söyledi bilmiyorum ama reklam geliri vs için kanal d üzerinden haftada/ayda 1 lig maçı bile verileceğini konuşuyolar. Ds için diyorum full paketi 15 tl satıyo la lifa için 15 tl istiyordu daha düne kadar unutmayın ligi alsa üstüne 45 50 ister kesin

• arkadaşlar yardımlarınızı rica ediyorum bu konu benim için çok önemli

D-smartta 2 senelik taahüdüm var 3 ay sonra bitecek sadece sınırsız interneti kullanıyorum ve aylık 75 lira ödüyorum az önce aradılar ve hiç bir artış olmadan 2 sene daha kalma sözü verirsem tv de hediye edeceklerini uydu receiver kurulum dan ücret alınmayacağını ve mega paket verileceğini söylediler sizce ne yapmalıyım yardımlarını bekliyorum
  • kutu, taahhüdle uğraşmayın. modüllü dsmart alın kurtulun
  • Yaklaşık 7 yıldır d smart kullanıyorum. Bunun son 1,5 senesini hd olarak kullanmaktayım. Şu an halen hd receiver+mega paket olarak 33 tl aylık ödüyürum. Ağustos 2015 te sözleşmem bitiyor ve devam edip etmeme konusunda kararsızım. Öncelikle d smartta ulusal olan bütün sd ve hd kanalları sorunsuz izlersiniz sizi hiç üzmez. Belgesel olarak bence yeni gelen ng wild ve bbc hd diğerleri çöp, 11 tane film kanalı var arkadaş ayda ya bir kere ya da bilemedin iki kere doğru dürüst film izlersiniz bu kadar kötü filmleri nereden buluyorlar anlamıyorum. Kardeşimde lig tv+ ful paket var ortak ödüyoruz, şunu belirteyim film, dizi ve hd görüntü kalitesi olarak kesinlikle dijitürk diyorum. Evime dijitürk için çanak kurdurup bir süre dijitürkü izleyeceğim, gerekirse d smartı iptal ettireceğim, sırf şu film kalitesizliği yüzünden d smarttan nefret ettim arkadaş. Bence d smart için en iyisi modüllü seçenek, kaliteli bir uydu alıcısı alıp modüllü filbox yada d smart ya da her ikisini de izlemek.

• D smart

• Digiturk kesinlikle 2 sinide kullanmış bir abone olarak

• Digiturk hd yayınlarında bariz eziyor açık ara adamların sistemi farklı galiba cihaz faktörüde olabilir

• Suan hen Dsmarti hemde Digiyi kullanmaya devam ediyorum, fakat bir tercih yap diye sorsalar Digiturk daha kaliteli derim.

• Film ve Futbol bakımından Digiturk.

• hun_ter kullanıcısına yanıt
    Tivibu olabilir hemde 19 Tl 2 ayda spor pakatini hediye izlersin sonrasında 19 tl hd kanallarda var kardesım :) Dsmart- suanda 24 dıyolar fakat indirimle 20 tl olur o kardeşim :) Digitürkde 20 tl ulusal kanalllar+hd kanallar. Yani sen bak inceleme düşün karar ver :)
  • BsrBzts B kullanıcısına yanıt
    Ya kardeşim nerden buluyosun bunları süper lig maçları 2017-e kadar digitürkde kesin ve net bilgi. burda ben dsmart olsun digitürk olsun övmüyoruz !!!!!!!
  • f/p en uygunu internetle beraberse fiber internet +kablonet bence
  • 60 TL ye 21 Mbps Sınırsız Fiber İnternet + Maxi Paket "HD" paket kullanıyorum. Daha ne isteyeyim Millet 60 TL ye sadece sınırsız fiber internet alamıyor
  • Digiturk üyesiyim.futbol veya spor kamali izlemiyorum.belki eurosport sadece.yeni 4K tv aldım ve receiver olmadan arkasina uydu kartı takma imkanı var.bu yüzden dsmart hd düşünüyorum.film ve dizileri kendi arsivimden izlerim.sadece standart tv kanallari,yemek ve belgesel olsa yeter.yanina adsl(bölgede fiber yok malesef) ile dsmart'a geçmeyi düşünüyorum.nedersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 7 Şubat 2016; 15:50:38 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.