Şimdi Ara

digitürk mü d smart mi son karar son tartısma :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ulusal kanallar ( kanal D - Star - Atv - Show - Ntv ) şifresiz HD yayına geçseler ne D-Smart nede Digitürk kullanmam
  • digitürkün en zayıf olduğu konu kendi çanağıyla kurmak kim uğraşıcak onunla gidip fazla beklentisi olmayan ama belgesel vb izlemek isteyen adam şu an 200 tl ye sd cihazını alıyor d-smartın kendi takıyor bir telefonla aktif edip bir daha para ödemeden her şeyi izliyor bence en mantıklısı bu şu ara.gerçi 2 yıllık paketmiş şimdi fark ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 30 Mart 2013; 13:17:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

digitürkün en zayıf olduğu konu kendi çanağıyla kurmak kim uğraşıcak onunla gidip fazla beklentisi olmayan ama belgesel vb izlemek isteyen adam şu an 200 tl ye sd cihazını alıyor d-smartın kendi takıyor bir telefonla aktif edip bir daha para ödemeden her şeyi izliyor bence en mantıklısı bu şu ara.

normal çanak işe yaramıyo mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALARABAY

quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

digitürkün en zayıf olduğu konu kendi çanağıyla kurmak kim uğraşıcak onunla gidip fazla beklentisi olmayan ama belgesel vb izlemek isteyen adam şu an 200 tl ye sd cihazını alıyor d-smartın kendi takıyor bir telefonla aktif edip bir daha para ödemeden her şeyi izliyor bence en mantıklısı bu şu ara.

normal çanak işe yaramıyo mu

ben yaramıyor kendi çanaklarını kuruyorlar diye biliyorum ancak net bilen arkadaşlar yazacaklardır en doğrusunu
  • danışmadaki eleman mevcut çanak yeterlidir dedi,sonradan yamukluk yapmasınlar
  • arkadaslar iyi mi ettim kötümü ettim bilmiyorum ama digiturke aboneligim su sekilde

Giriş Paketi12.99 TL/Ay (mecburmuşuz )
    Sporsever Paketi4 TL/Ay
    Belgesel Paketi4 TL/Ay
    Film Paketi14 TL/Ay
    Şampiyonlar Paketi42 TL/Ay
    DIGITURK HD4 TL/Ay

toplam 80 tl

biraz pahalı geldi ama napalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byexel -- 1 Nisan 2013; 13:42:38 >
  • hoca ne yaptın ya !! 80 TL her ay vereceksin bu parayı bir yılda eder 960 , yuvarla 1000 TL para vuhhuuuu .
    Hayırlı olsun ama biraz pahalı gibi . Ben de bu aralar bakınıyorum da 20 Tl verecegim maksimum . O yuzden Teledünya düşünüyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: burhanezidane

hoca ne yaptın ya !! 80 TL her ay vereceksin bu parayı bir yılda eder 960 , yuvarla 1000 TL para vuhhuuuu .
    Hayırlı olsun ama biraz pahalı gibi . Ben de bu aralar bakınıyorum da 20 Tl verecegim maksimum . O yuzden Teledünya düşünüyorum .

haklısın tv mi dusunerek hd yayın olsun istedim belgesel vazgecilmezim . esim icin sinema paketi son olarak oldu olacak lig tv dedim napalım hayırlısı ...
  • İkisini de kullanıyorum. D-Smart'ı Formula-1 için kullanıyorum, Digitürk için önceliğim ise Lig Tv... Öncelikle şunu söyleyeyim, D-Smart'ın alıcıları (bendeki goldmaster) çok ama çok kötü, kanallar arası geçiş yavaş, alıcının açılması 3-4 dk sürüyor. Bir süre sonra ses önden görüntü arkadan geliyor. (senin cihazında bir sorun var demeyin çünkü araştırırsanız D-Smart kullananların çoğunun bu durumdan şikayetçi olduğunu görürsünüz) Digitürk'de ise ben bu sıkıntıların hiçbirini yaşamıyorum. Bir diğer husus HD kaliteleri. Ben bazen D-Smart'a bazen de Digitürk'e geçiyorum lakin HD kalitesi olarak aralarında hiçbir fark görmedim. İzleyici gözüyle hiçbir fark sezemedim.

Bir diğer husus; film kanalları. D-Smart film yönünden Digitürk'e göre çok geride. Digitürk'de film izleyenler bilir, kaliteli filmler yayınladıkları çok oluyor. Fakat D-Smart'ta bekleyin de ayda 1 tane kaliteli film yayınlasınlar. 2000-2001 yıllarının filmlerini yayınlıyorlar habire ve bu da benim oldukça canımı sıkıyor. Ama Digitürk kanallarında çok daha güncel filmleri bulabiliyorsunuz.

Yine bir diğer husus; benim için de çok önemli olan TV karşısında günde 2-3 saatimi harcadığım belgesel kanalları. D-Smart belgesel kanalları ile Digitürk belgesel kanallarını birbiriyle kıyaslamak bile büyük hata. Bir kere Digitürk'de D-Smart'ta esamesi bile okunmayan National Geographic var. Belgesel izleyeceğim zaman hiç D-Smart'ı açmaya ihtiyaç duymuyorum. D-Smart'ta Animal Planet var bazı arkadaşlar National Geo Wild ile karşılaştırmışlar. Arkadaşlar lütfen sadece D-Smart kullanıcı olarak ve National Geo Wild'i hiç izlememişler olarak yorum yapmayın. Bu tür siteleri sadece üyeler değil, bu konuda kararsız olup da araştıranlar ve sizin yazdıklarınızı okuyanlar da var. Animal Planet, National Geo Wild ile karşılaştıramazsınız, arasında dağlar, ovalar, çayırlar kadar fark var bir kere. Birinde köpeğinizi nasıl evcilleştirdiğinizi anlatırken, diğerinde arılarla karıncaların, yılanla timsahın nasıl birbiriyle savaştıklarını anlatıyor. Birinde köpek, kedi izlerken diğerinde aslanları, yılanları, kartalları, timsahları izliyorsunuz. Arasındaki farkı varın siz düşünün. Belgesel yönünden Digitürk kanalları D-Smart'a göre çok ama çok önde. D-Smart yayınları arasına National'ı almadığı sürece belgesel konusunda zirveye ortak dahi olamayacak. Çünkü bu iş sadece Discovery ile olmuyor ki Digitürk'de Discovery de var. Umarım bu konuda bir adım atarlar çünkü ben de iki servisi birden çok isteyerek kullanmıyorum.

Yağmurlu karlı günler konusunda ise ikisinde de sıkıntı yaşamadım diyebilirim. Aşırı yağmurlu, çok sağanak yağan günlerde yayın ikisinde de kesiliyor. Karlı günlerde yayın ikisinde de kesiliyor ya da gelip gidiyor. Ama normal yağmurlarda ve güneşli günlerde ikisinde de hiçbir sorun yaşamadım.

Fiyat açısından ise D-Smart Digitürk'e göre biraz daha uygun, biraz daha ucuz.

Kararını verecek arkadaşlar bu kriterleri göz önünde bulundurmalarını tercih ederim.

Mutlu günler.

• Azerspace Uydusu ve Türksattan digitürk Üyelik ile d-smart digitürkten izleyebileceğin futbol karşılaşmaların belgesellerin çok daha fazlasını izlersin

Hem İdman Azerbaycan Sene Sonunda HD Ye geçiyor...
  • Bence digiturk;

Maç sayısını kıyaslarsak kesinlikle rakipsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomercy99 -- 25 Temmuz 2013; 12:55:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.