Şimdi Ara

digitürk mü d smart mi son karar son tartısma :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar iyi geceler d smart ile digiturk arasindayim siddetle yardımlarınızı bekliyorum kaliteli bir neoplasma nın yanina ne yakısır sizce ?

futbol tutkunuyum belgesel tutkunuyum olmassa olmazlarim süperlig ingiltere ligi ispanya ligi belgesel kanallarim national geographic wild discovery channel history

channel ve animal planet
    ayrıca yabancı dizi izledigim zman dizi oldugun farkına varayım öteki haftayı veya bölümü iple cekeyim istiyorum sizce ne olmali son karar ?

not : sorunları cozmemde ve teknik serviste iyi müşteri hizmetleri ve yardımcı olacak kaliteli teknik eleman istiyorum verdiğim paranın karşılığını almak isterim

tesekkurler saygılar...

• belediye yayını
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutkop

belediye yayını
    :D
  • 499 tl Ye şampiyonlar paketi belgesel ve spor sever paketi alabilirsin. media markt kampanyası forumda satan arkadaş var 149 tl digiturk diye arat google da bulursun konuyu
  • Digiturk kesinlikle dsmart amatör henuz suan digiturk rakipsiz. .
  • quote:

Orijinalden alıntı: byexel

merhaba arkadaslar iyi geceler d smart ile digiturk arasindayim siddetle yardımlarınızı bekliyorum kaliteli bir neoplasma nın yanina ne yakısır sizce ?

futbol tutkunuyum belgesel tutkunuyum olmassa olmazlarim süperlig ingiltere ligi ispanya ligi belgesel kanallarim national geographic wild discovery channel history

channel ve animal planet
    ayrıca yabancı dizi izledigim zman dizi oldugun farkına varayım öteki haftayı veya bölümü iple cekeyim istiyorum sizce ne olmali son karar ?

not : sorunları cozmemde ve teknik serviste iyi müşteri hizmetleri ve yardımcı olacak kaliteli teknik eleman istiyorum verdiğim paranın karşılığını almak isterim

tesekkurler saygılar...

Merhaba dostum.Sana şimdi Digitürk ile vereceğim cevaplarla İnşallah yardımcı olmuş olurum.İlk olarak futbol tutkunuysan doğru adres tabiki Digitürk olacaktır.İspnaya ligini HD olarak seyretmek istiyorsan(Ntv Spor HD giriş paketi kanal ve HD si için sadece 4 TL HD ücreti ödemek zorundasın), Premier Ligi seyretmek istiyorsan Digitürk'e üye olmak zorundasın ama Premier Lig,Rusay ve Brazilya Lig'lerinin yayınlandığı kanal Lig Tv 2 ve Lig Tv 3 olduğu için ekstradan 11,99 TL ödemek zorundasın.Bir de teniz seveiyorsan ATP 1000 ve Wimbledon yayın haklarının Digitürk'ün aldığını belirteyim.

Belgesel olarak D-Smart mı yoksa Digitürk mü olduğu sana kalmış ama Digitürk'te belgesel yayınlarının seyretmek için ekstra 4 TL Belgesel Paketine üye olmak zorundasın.Bu paketin içinde,Nat Geo SD + HD,İz Tv SD + HD,İz TV HD,NAt Geo Adventure,Net Geo Wild SD + HD,CBS RealityHistory SD + HD,Discovery,Discovery Scince ve Animal Planet kanalları bulunmakta.

Dizi kanallarına gelirsek,bana göre Digitürk rakip platformlarına göre büyük bir üstünlüğü var.Mesela Revange dizisi D-Smart'ta yeni yayınlanmaya başlamışken,Digitürk'te ABD'de 48 saat sonra yayınlanmakta.Modern Family ABD ile aynı gün ve aynı saatte yayınlanmakta,diziler genel olarak ya ABD'den 1 gün sonra ya da 2 gün sonra yayınlanmakta.Yani mesajında belirtiğin gibi dizilerin bölümlerini her hafta hem de güncel olarak bölümlerini seyretmek için bekleyeceksin.Dizi paketi içinde aylık 14 Tl ekstra ücret ödemek zorundasın.Şuan Süper Lİg aboneliği için muthiş kampanyalar yapıyorlar.Yeni üye olacağın için Dizi paketine 18 ay üyelik şartıyla üye olursan aylık ücreti 11,90 TL olan DigiPlus kutusunu 1 sene ücretsiz olarak kullanabilecek kullanabilir hatta Spoer Extra paketini 8 ay fatura ödemen seyredebilirsin.Sana aşağıda linkini veriyorum.Kararı ve parayı verecek sensin.Aşağıdaki linkten kampanyaları ve dizi ve belsel kanallarının yayın akışını inceleyebilirsin.Bir de sorun yaşadğında hemen teknik servisi arama.Onlar geldiğinde doğal olarak senden ücret talep edecekler.Bazı kişiler bilmiyor ama bazı sorunlarını MH'den teknik servisi bölümüne bağlanarak 5-10 dk içinde hiçbir ücret ödemen sorununu çözebilirsin.
    http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/kampanyaligtv/
    http://www.digiturk.com.tr/dizi/
    http://www.digiturk.com.tr/belgesel/

• quote:

Orijinalden alıntı: huaserk

quote:

merhaba arkadaslar iyi geceler d smart ile digiturk arasindayim siddetle yardımlarınızı bekliyorum kaliteli bir neoplasma nın yanina ne yakısır sizce ?

channel ve animal planet

tesekkurler saygılar...

Merhaba dostum.Sana şimdi Digitürk ile vereceğim cevaplarla İnşallah yardımcı olmuş olurum.İlk olarak futbol tutkunuysan doğru adres tabiki Digitürk olacaktır.İspnaya ligini HD olarak seyretmek istiyorsan(Ntv Spor HD giriş paketi kanal ve HD si için sadece 4 TL HD ücreti ödemek zorundasın), Premier Ligi seyretmek istiyorsan Digitürk'e üye olmak zorundasın ama Premier Lig,Rusay ve Brazilya Lig'lerinin yayınlandığı kanal Lig Tv 2 ve Lig Tv 3 olduğu için ekstradan 11,99 TL ödemek zorundasın.Bir de teniz seveiyorsan ATP 1000 ve Wimbledon yayın haklarının Digitürk'ün aldığını belirteyim.

Belgesel olarak D-Smart mı yoksa Digitürk mü olduğu sana kalmış ama Digitürk'te belgesel yayınlarının seyretmek için ekstra 4 TL Belgesel Paketine üye olmak zorundasın.Bu paketin içinde,Nat Geo SD + HD,İz Tv SD + HD,İz TV HD,NAt Geo Adventure,Net Geo Wild SD + HD,CBS RealityHistory SD + HD,Discovery,Discovery Scince ve Animal Planet kanalları bulunmakta.

Dizi kanallarına gelirsek,bana göre Digitürk rakip platformlarına göre büyük bir üstünlüğü var.Mesela Revange dizisi D-Smart'ta yeni yayınlanmaya başlamışken,Digitürk'te ABD'de 48 saat sonra yayınlanmakta.Modern Family ABD ile aynı gün ve aynı saatte yayınlanmakta,diziler genel olarak ya ABD'den 1 gün sonra ya da 2 gün sonra yayınlanmakta.Yani mesajında belirtiğin gibi dizilerin bölümlerini her hafta hem de güncel olarak bölümlerini seyretmek için bekleyeceksin.Dizi paketi içinde aylık 14 Tl ekstra ücret ödemek zorundasın.Şuan Süper Lİg aboneliği için muthiş kampanyalar yapıyorlar.Yeni üye olacağın için Dizi paketine 18 ay üyelik şartıyla üye olursan aylık ücreti 11,90 TL olan DigiPlus kutusunu 1 sene ücretsiz olarak kullanabilecek kullanabilir hatta Spoer Extra paketini 8 ay fatura ödemen seyredebilirsin.Sana aşağıda linkini veriyorum.Kararı ve parayı verecek sensin.Aşağıdaki linkten kampanyaları ve dizi ve belsel kanallarının yayın akışını inceleyebilirsin.Bir de sorun yaşadğında hemen teknik servisi arama.Onlar geldiğinde doğal olarak senden ücret talep edecekler.Bazı kişiler bilmiyor ama bazı sorunlarını MH'den teknik servisi bölümüne bağlanarak 5-10 dk içinde hiçbir ücret ödemen sorununu çözebilirsin.
    http://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/kampanyaligtv/
    http://www.digiturk.com.tr/dizi/
    http://www.digiturk.com.tr/belgesel/
    digitürk kullanan arkadaslarım ile konustum digitürk konusunda iyi referans verdiler . bakalım hayırlısı . ama bu konuyun iyi arastirp pisman olmak istemem . peki en iyi yayın veren receiver modeli ne ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

digitürk kullanan arkadaslarım ile konustum digitürk konusunda iyi referans verdiler . bakalım hayırlısı . ama bu konuyun iyi arastirp pisman olmak istemem . peki en iyi yayın veren receiver modeli ne ?

Alıntıları Göster
    aynı durum bende de mevcut... Şu anda uydu yayını üzerinden sadece ligtv için digiturk kullanıyorum fakat görüntü kalitesi yerlerde. Onun için hd alıcı gerekiyor sanırsam... D-smart mı Digiturk mü diye soracak olursan ben de tamamiyle futbol tutkunuyum ama digiturkun digiturkplay uygulamasıyla beraber d-smart almayı düşünüyorum. Sonuçta avrupa ve şampiyonlar ligi maçlarını da izleyebilicem. Ama görüntü kalitesi konusunda benim de tereddütlerim var.

• quote:

channel ve animal planet

tesekkurler saygılar...

superlıgı ızlıyeceksen zaten sonuc bellı redkit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acıyok -- 11 Mart 2013; 22:42:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acıyok

quote:

channel ve animal planet

tesekkurler saygılar...

superlıgı ızlıyeceksen zaten sonuc bellı redkit
    zaten tv ye yakısan cnisinden isterim receiver hd olsun ... d smart kullanan arkadaslar sd ve hd kalite olarak d smartin daha cok hd kalan ve goruntu kalitesine sahip oldugunu soyluyorlar bakalım biraz daha arastirmam gerek galiba hayırlısı :)

• Neden Digiturk ?
    Ligi takip edebilirsin
    Genis belgesel kanal listen olur
    Diziyi gununde izlersin ( belli basli dizilerin yayinlanma saatleri ayni)
    Hangi yayini alacagin onemli ( turksat & eutelsat )
    Hd yayini gercekten kaliteli

Neden Dsmart
    fiyati uygun
    Spor kanllarini takip edersin ( nba formula 1 smackdown euro lig )
    ulusal kanallarin hd sayisi daha fazla
    Paketlerde neyi secersen sec bi alt paket yer aliyor ( giris < dizi < sinedizi < maxi < full )

Ben Digiturk Derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimunaLife -- 12 Mart 2013; 10:34:10 >
  • quote:

belediye yayını

• quote:

belediye yayını

diyene bak :)

bence digitürk + dsmart modül(giriş paketi) :) (+cccam) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 12 Mart 2013; 11:48:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

belediye yayını

diyene bak :)

bence digitürk + dsmart modül(giriş paketi) :) (+cccam) :)

Alıntıları Göster
    illa iki platformdan biri alınacaksa süper lig isteniyorsa digiturk.. süper lig maçları önemli değil deniyorsa kesinlikle d-smart derim.. ben modülle kullanıyorum d-smart ı kendi kutularına göre daha memnunum.. en azından istediğim gibi kanalları listeleyebiliyorum falan gayet iyi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Subat

illa iki platformdan biri alınacaksa süper lig isteniyorsa digiturk.. süper lig maçları önemli değil deniyorsa kesinlikle d-smart derim.. ben modülle kullanıyorum d-smart ı kendi kutularına göre daha memnunum.. en azından istediğim gibi kanalları listeleyebiliyorum falan gayet iyi..

Alıntıları Göster
    Bende araştırma halindeyim yenı konu acmıyım burdan devam etsin.

isteklerim;
    1-Belgesel çok önemli benim için. hangı plartformda daha cok belgesel kanalı var mesela.
    2-SD yayınıda kaliteli versin.
    3-Müşteri hizmetleri problem çözeblen ve ilgii olsun kafi.

HD ve SD belgesel seyretmek + ulusal kanalları SDsi birazda kaliteli versin sıradan turksatta seyrettıgım uydu alıcısına gore.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbahadir07

isteklerim;
    1-Belgesel çok önemli benim için. hangı plartformda daha cok belgesel kanalı var mesela.

HD ve SD belgesel seyretmek + ulusal kanalları SDsi birazda kaliteli versin sıradan turksatta seyrettıgım uydu alıcısına gore.

Digiturk o zaman belgesel paketi dsmart a gore daha kapsamli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimunaLife

quote:

isteklerim;

siz hangisini kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrjudge07

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimunaLife

quote:

isteklerim;

siz hangisini kullanıyorsunuz?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar maç ile alakam olmadığı için dsmart aldım. iyikide almışşım ,birsürü HDkanal var ve HD kanallar mükemmel kalitede, Belgeseller gayet güzel , sinema kanallarında oynayan filmler çok güzel. tüm knalların yayın akışı bilgisi ve detaylı program bilgisini görebiliyor ve önceden programlayabiliyorsunuz
    d-smart kesinlikle tavsiye ederim. tam paket 24 ay X 25tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: doenitz

arkadaşlar maç ile alakam olmadığı için dsmart aldım. iyikide almışşım ,birsürü HDkanal var ve HD kanallar mükemmel kalitede, Belgeseller gayet güzel , sinema kanallarında oynayan filmler çok güzel. tüm knalların yayın akışı bilgisi ve detaylı program bilgisini görebiliyor ve önceden programlayabiliyorsunuz
    d-smart kesinlikle tavsiye ederim. tam paket 24 ay X 25tl.

Alıntıları Göster
    3d yayın açısından hangisi iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: ALARABAY

3d yayın açısından hangisi iyidir

3D yayın açısından Digitürk açık ara önde.3D olarak yayınları seyretmek istiyorsan seyredeceğin yayına ait paketlere üye olmak zorundasın.Her ay en az 1-2 tane yeni film toplamda 6-10 tane filmi 3D olarak seyredebilirsin.Mesela,Nisan ayında film paketi üyesi olan Digitürk üyeleri 3D olarak Evrenin Askerleri 2 3D,Silent Hill 3D ve Brave filmlerini seyredebilecekler.

Futbol konusuna gelirsek her hafta 1 maç 3D olarak yayınlanıyor ama en az Şampiyonlar Paketine üye olmak zorundasın.

Belgesel konusuna gelirsek,Discovery'nin 3D belgeselleri 399.kanalda yayınlanıyor.Ayrıca,Nat Geo'nun saat:22:00'de 2 saatlik 3D yayınları bulunuyor.Fashion Tv gün içerisinde 3D yayınlar yapıyor.

Aşağıdaki linklerden Digitürk'teki 3D yayın içeriklerini ve Nisan ayında yayınlanacak 3'ü yeni toplamda 14 tane 3D filmin yayınlanma tarihleri ve saatlerini kapsayan listesini inceleyebilirsin.

http://www.digiturk.com.tr/3d/

http://www.digiturk.com.tr/3d/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huaserk -- 27 Mart 2013; 1:35:30 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.