Şimdi Ara

Digitürk Pace HD Kutular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Digitürk Plus üyesiyim bana Pace marka HD uydu alıcısını aldım cihaz çok iyi ve kullanışlı, cihazın arkasında Ethernet girişi var ve kablo ile modeme bağladım modem 4 port hem PS3 bağlı Hemde bilgisayar. Bilgisayardaki media dosyalarını LCDTV den seyredebiliyorum Play Station 3 aracılığıyla, ama Pace Uydu alıcısına kaydettiğim filmleri ne bilgisayardan görebiliyorum ne de PS3 ile görebiliyorum. uydu alıcısının harddiskindeki dosyaları nasıl bilgisayara kopyalayabilirim.

• hiç bilen yok. ?
  • hocam bahsedilen uydu alıcısını bilmiyorum ama fikir yürütüyorum...muhtemelen uydu alıcısının yazılımı bir çeşit linux olabilir.egerki öyle ise hdd nin formatı ext2 tarzı birşeydir bu durumda windows bu hdd ye ulaşıp onu göremez..windows ext2 yapısını okuyamaz..
    bir başka durumda sizin uydu alıcısında bir çeşit vey bir çekilde hdd yi paylaşıma açmanız gerekiyor olabilir ve uydu alıcısının yaptıgı kayıtlar windowsun akuyabilecegi yapıdamı oda ayrı bir durum yani avi veya mpeg formundamı..digitürk bu medyalar başka bir yere kopyalanmasın ve balka bir yerde seyreilmesin diye şifreli olarak kayıt ediyordur vede okuma izni vermiyordur..
    kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.