Şimdi Ara

DİGİTURK PAKET SİSTEMİ [21 EYLÜL 2018 GÜNCELLENDİ][ANA KONU] (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.639
Cevap
37
Favori
275.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Özel mesaj ile bilgi verdim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BİLGİLENDİRME

BTK 4. çeyrek raporu açıklandı!

- Digiturk 8 bin 664 abone kaybetti.

- D-Smart 357 abone kazandı

- Tivibu 46 bin 865 abone kaybetti

- Kablo Tv ( eski adıyla Teledünya ) 51 bin 375 abone kazandı DİGİTURK PAKET SİSTEMİ [21 EYLÜL 2018 GÜNCELLENDİ][ANA KONU]

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Digitürk 8 bin aboneyle az görünüyor. Adamlar vermedijleri maç yayınlarının parasını istiyorlar 3 aylık aboneligi kapatmak için 460 bin tl para istediler kavga dövüş en sonunda lanet olsun size dedim vericem paranızı bu lafları telde söyledim. 3 gün sonra aradı biri 3 ay dondurma sonrasında maç yayını olmazsa kalan aylarda en düşük pakete geçşreceklermiş adamlar tam soyguncu dünya araplardan para götürür araplarda bizden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Merhabalar

Haklısınız maalesef 😕

• BİLGİLENDİRME

DİGİTURK PAKET SİSTEMİ [21 EYLÜL 2018 GÜNCELLENDİ][ANA KONU]

• BİLGİLENDİRME

Merhaba,

4 Mayıs itibari ile Digiturk Sizinle ; Engelli , Gazi ve Şehit Yakını Özel Kampanyamızın indirimi %35 olarak güncellenmiştir. (eski indirim oranı %25 idi)

Hatırlatma :

1. Digiturk Sizinle kampanyasının ayrıca bir taahhütü bulunmuyor.

Müşterimiz belgelerini ibrazı ile seçtiği kampanyanın taahhütüne bağlanmış oluyor :

Örn Evin Yıldızı 24 Ay taahhütlü kampanyasından faydalanıyorsa , 24 ay taahhütlü / 12 ay taahhütlü Spor Kampanyasından faydalanırsa 12 ay taahhütlü olacak

2. %35 İndirim à İlgili belgesini ileten aboneler için kampanya süresince bu indirimi veriyoruz

Örn : İlk 3 Ay 79 TL Kalan aylar 129 TL Kampanyasında belge ile %25 indirimle; İlk 3 ay 51,35 TL , Kalan aylar 83,85 TL olarak ödeyecektir

3. Bazı özel indirimli kurgularda hassas veri izni alınsa bile %35 İndirimi Tanımlanmaz!

İndirimin geçerli olmadığı kampanyalar ; Kredi Kartlı/DEBİT Kartlı Teklifler, Yanoda Kampanyaları , Şifreli Kampanyalar, Digiturk Personel, Kamu , KÖİ , Yarı Ticari

Teşekkürler

Not : Mevcut üyelik yapıları aynı şekilde devam edecek. Herhangi bir değişiklik olmayacaktır. Yeni

• BİLGİLENDİRME

DİGİTURK PAKET SİSTEMİ [21 EYLÜL 2018 GÜNCELLENDİ][ANA KONU]

• Digitürk Filmin Yıldızı Paketi Web'e özel 12 ay boyunca ayda 49 TL üstelik 12 ay dizi paketi hediye!

Not :Kampanya 3 haziran 2020 tarihine kadar sadece yeni üyeliklerde geçerlidir. DİGİTURK PAKET SİSTEMİ [21 EYLÜL 2018 GÜNCELLENDİ][ANA KONU] DİGİTURK PAKET SİSTEMİ [21 EYLÜL 2018 GÜNCELLENDİ][ANA KONU]

• DİGİTURK PAKET SİSTEMİ [21 EYLÜL 2018 GÜNCELLENDİ][ANA KONU]

• BİLGİLENDİRME

Euroleague da sezon iptal edildi

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin Bilgin

BİLGİLENDİRME

Merhaba,

4 Mayıs itibari ile Digiturk Sizinle ; Engelli , Gazi ve Şehit Yakını Özel Kampanyamızın indirimi %35 olarak güncellenmiştir. (eski indirim oranı %25 idi)

Hatırlatma :

1. Digiturk Sizinle kampanyasının ayrıca bir taahhütü bulunmuyor.

Müşterimiz belgelerini ibrazı ile seçtiği kampanyanın taahhütüne bağlanmış oluyor :

Örn Evin Yıldızı 24 Ay taahhütlü kampanyasından faydalanıyorsa , 24 ay taahhütlü / 12 ay taahhütlü Spor Kampanyasından faydalanırsa 12 ay taahhütlü olacak

2. %35 İndirim à İlgili belgesini ileten aboneler için kampanya süresince bu indirimi veriyoruz

Örn : İlk 3 Ay 79 TL Kalan aylar 129 TL Kampanyasında belge ile %25 indirimle; İlk 3 ay 51,35 TL , Kalan aylar 83,85 TL olarak ödeyecektir

3. Bazı özel indirimli kurgularda hassas veri izni alınsa bile %35 İndirimi Tanımlanmaz!

İndirimin geçerli olmadığı kampanyalar ; Kredi Kartlı/DEBİT Kartlı Teklifler, Yanoda Kampanyaları , Şifreli Kampanyalar, Digiturk Personel, Kamu , KÖİ , Yarı Ticari

Teşekkürler

Not : Mevcut üyelik yapıları aynı şekilde devam edecek. Herhangi bir değişiklik olmayacaktır. Yeni
    Arkadaşlar;
    Selamun Aleyküm iş yoğunluğu vs Bayadır yazamıyorum ve okuyamıyorum kusura bakmayın. 🙈
    Bişey sorucam @⁨Metin Forum⁩ ve diğer engelli paketi kullanan arkadaşlar.?
    Şimdi Covid öncesi ENGELLİ üyeliğim ile Sprorun Yıldız Paketini Taahhütsüz kullanırken 1-2 aylığına üyelikten çıkarın dedim neyse bugün açın dediğimde bana demezlermi taahhüt vereceksiniz.!😡
    Cinlerim tepeme çıktı taahhütsüz üyeliğe devam ederken neden taahhüt vereyim gerizekalı felanmı sanıyorsunuz bu kampanya yeni gelen üyeleriydi neye göre bana verdiğiniz hakkı alıyorsunuz ve taahhüt zorluyorsunuz dedim.!?
    3-5 saniye ses yok sonra işte Digiturk aldığı karar efendim öylemi Digiturk kim köpek ben yokken 11 yıllık üyeliğimi iptal edin dedim yok özürdilerim vs bunların yaptığı normal mi.?🤔 Yeni mi çıktı.?
    Mantıklı mı.?
    Birde 0212 473 73 99 değilmi iptal fax.?

• altinbas07 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar

Şuan itibariyle böyle bir durum olmaması lazım.şikayet kaydı oluşturun veya iptal talebi verebilirsiniz.

• Oo metin kardes yillardir burdasin. Yine burdasin ya gecen yil nisanda yeniledim bu nisanda doldu ama 15aylikti. Yani su an 3ay hediyem var. Temmuzda da yenilerim ama ne ariyan ne soran var. Bide sp ligi uefa isp ita liglerinin akibeti belirsiz. Mesela gecen yil bana ispanyanin bittigni solemediler

• Zoroh Z kullanıcısına yanıt
    Dostum Şampiyonlar ligi Uefa nasıl belirsiz 3 yıl almışlardı zaten.?!
    Ama ispanya italya ligi bilmiyorum.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin Bilgin

BİLGİLENDİRME

biz eski engelli üyeler daha yüksek ödüyoruz neden bu şekilde
  • Arkadaşlar;
    Bana Yıldız Dolu 1. ARAMADA 53,90TL 3 AY GERİ KALAN 9 AY 129TL dedi istemiyorum dedim.!
    Şimdi 2. Aramada (YILDIZ DOLU PAKETİ) İlk 3 ay 42,90TL 9 AY 129,90TL Diye teklif sundular.?!
    42,90*3=128,70TL 129,90*9=1169TL 1169+128,70TL=1297TL/12=108TL geliyor paket 4K kutu Dahil+
    12 Ay servis +2 AY YAYIN DONDURMA HAKKI.!
    Önceden Tahhütsüz ise 104TL idi hemde SPORUN YILDIZI olaraktı +Servis Paralıydı.!
    Şimdi ise Hem FULL Paket+4K KUTU+12AY Servis Beleş hemde 3,7TL Fark ile Yıldız Dolu oldu.!
    Nasıl sizce artık her engelsiz paketi bu şekilde teklif alıcak spor ve ailenin yıldızı dahil geçerli dedi bende ücretsiz 4K kutu ve PLUS IQ kutu alanlar var dedim üstüne basa basa artık bu şekilde 20TL cihaz dedi karar alındı zamdan etkilenmeyeceksiniz dedi.!
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinbas07

Arkadaşlar;
    Bana Yıldız Dolu 1. ARAMADA 53,90TL 3 AY GERİ KALAN 9 AY 129TL dedi istemiyorum dedim.!
    Şimdi 2. Aramada (YILDIZ DOLU PAKETİ) İlk 3 ay 42,90TL 9 AY 129,90TL Diye teklif sundular.?!
    42,90*3=128,70TL 129,90*9=1169TL 1169+128,70TL=1297TL/12=108TL geliyor paket 4K kutu Dahil+
    12 Ay servis +2 AY YAYIN DONDURMA HAKKI.!
    Önceden Tahhütsüz ise 104TL idi hemde SPORUN YILDIZI olaraktı +Servis Paralıydı.!
    Şimdi ise Hem FULL Paket+4K KUTU+12AY Servis Beleş hemde 3,7TL Fark ile Yıldız Dolu oldu.!
    Nasıl sizce artık her engelsiz paketi bu şekilde teklif alıcak spor ve ailenin yıldızı dahil geçerli dedi bende ücretsiz 4K kutu ve PLUS IQ kutu alanlar var dedim üstüne basa basa artık bu şekilde 20TL cihaz dedi karar alındı zamdan etkilenmeyeceksiniz dedi.!
    sporun yıldızı fiyatları ne kadar acaba

• İlk 3 ay 53,90TL sonra 90.53TL eğer Plus Iq cihazın varsa onun +ücreti 18TL eğer 4K kutun varsa 20TL onun ücreti.!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİLGİLENDİRME//

BTK , 2020 yılının 1. çeyrek verisi açıklandı:

- Digiturk uzun aradan sonra 10 bin 448 abone kazandı

- D-Smart 242 abone kazandı

- Tivibu 31 bin 531 abone kaybetti

- Teledünya ( Kablo Tv ) 25 bin 679 abone kazandı DİGİTURK PAKET SİSTEMİ [21 EYLÜL 2018 GÜNCELLENDİ][ANA KONU]

• BİLGİLENDİRME // 12 Ağustos Çarşamba 15:05 itibariyle "BBC HD" kanalı platformdan çıkıp, yerine "BBC First" eklenerek 114 numaralı kanaldan Eutelsat ve Turksat uydusunda yayına başlayacaktır

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.