Şimdi Ara

DİGİTURK PAKET SİSTEMİ [21 EYLÜL 2018 GÜNCELLENDİ][ANA KONU] (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.639
Cevap
37
Favori
275.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Metin Bey Merhabalar vakit ayırıp yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    üyeliğim 09/09/2020 tarihi itibariyle bitecektir.(sporun yıldızları paketi)
    forumdan anladığım kadarıyla öncelikle üyelik iptali için faks çekmem gerekiyor ve sonra beni arıyorlar.
    Beni tekrar aradıklarında kaçıncı aramalarında yada hangi fiyata düştüklerinde kabul etmeme gerkiyor?
    Kamu kurumunda çalışanlarda indirim olduğu reklamını gördüm, böyle bir şey var mı?

yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • meleagros M kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Kamu kampanyası kapsamında 99 tl den alabilirsiniz 6ay dizi film hediye kredi kartı ile.

Bunun dışında kalkınmada öncelikli İllerden birindeyseniz 89 tl den alabilirsiniz

Ayrıca faturalı olarak 6ay 69 TL 6ay 139 TL den alabilirsiniz

Size uygun teklif gelince kabul edersiniz.

Faks plus diye bir uygulama var oradan fax çekebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teşekkürler
  • meleagros M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

• BİLGİLENDİRME//

Yıldız dolu paketi hepsiburada üzerinden 999 TL'ye geliyor link paylaşıyorum.

www.hepsiburada.com
    Digiturk 12 Aylık Yıldız Dolu Paketi (Uydu Kurulumlu) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/digiturk-12-aylik-yildiz-dolu-paketi-uydu-kurulumlu-p-HBV00000SD8I4?magaza=Piranlar

Yeni üyeler için geçerlidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metin Bilgin

BİLGİLENDİRME//

https://www.hepsiburada.com/digiturk-12-aylik-yildiz-dolu-paketi-uydu-kurulumlu-p-HBV00000SD8I4?magaza=Piranlar

Kampanya 3 Temmuz 2020 23:59’ e kadar sadece yeni üyelikte geçerlidir.

Kampanya şifreleri 3 Temmuz 2020 23:59 itibariyle geçerliliğini yitirir.

SÜRESİ BİTMİŞ GÖRÜNÜYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 25 Ağustos 2020; 23:15:9 >

• derya78 kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Kodların süresi uzatıldı.

• quote:

BİLGİLENDİRME//

Hocam merhaba, ben buradan aldım kodu da verdim fakat yıldız dolu paket mi anlayamadım. Film + sporun yıldızı la liga hariç dediler. Bir de müşteri hizmetleri sadece eutelsat üzerinden olur dedi ama bende türksat uydusu var, servise türksat olur mu dedim olur dediler anlayamadım açıkçası. Bilginiz var mı? Bir de bu şekilde üye olursak da beinconnect'i kullanabiliyoruz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faksu.42 -- 26 Ağustos 2020; 16:3:57 >

• faksu.42 F kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Normalde her ikisi için de geçerlidir bu kodlar. Detaylı olarak kontrol etmesini isteyin satıcının.

Hocam Merhabalar

Paket filmin ve sporun yıldızı paketi yanlış yazılmış kusura bakmayın. Türksat üzerinden de izleyebilirsiniz sıkıntı olmaz. Sıkıntı olursa online işlemlerden tüketici şikayetleri bölümünden şikayet kaydı oluşturun durumu anlatın yardımcı olurlar

• quote:

Hocam Merhabalar

Paket filmin ve sporun yıldızı paketi yanlış yazılmış kusura bakmayın. Türksat üzerinden de izleyebilirsiniz sıkıntı olmaz. Sıkıntı olursa online işlemlerden tüketici şikayetleri bölümünden şikayet kaydı oluşturun durumu anlatın yardımcı olurlar
    Olsun hocam sıkıntı yok sayenizde görmüş oldum, fiyat uygun bence bayağı film + sporun yıldızı içinde, teşekkürler paylaştığınız için. Bir de beinconnect'i sormuştum onun hakkında bilginiz var mı acaba?
    Hocam Merhabalar

Evet bein connect dahildir.

• BİLGİLENDİRME//

DİGİTURK PAKET SİSTEMİ [21 EYLÜL 2018 GÜNCELLENDİ][ANA KONU]

• ssport ta gitti

yapacağın işin digitürk

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Masadan eksiliyor dostlar...

• quote:

Masadan eksiliyor dostlar...
    İspanya yok, almanya yok, premier lig ve f1 de gitti. Neye yarar bu digitürk artık. vallahi çok sinirlendim ya. batıyor mu nappıyor bunlar
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Maalesef durum kötü.

• 6 ayım var sonrasında elveda digitürk .bütün bunları kaldırırken size taahhüt ettik veremedik ücret indirmine gidiyoruz demiyorlar biz iptal etmeye kalktıgımızda bir ton tazminat istiyorlar. Bu memlekette halktan yana hiç bir kanun yokki hakkımız aransın.

• 12 yıllık digiturk üyesiyim.
    Özellikle bu yılbaşından itibaren digitürke olan ilgim inanılmaz derece de azaldı.
    artık eskisi gibi film dizi izlemiyorum.
    Bunda en büyük etken de 8 aydır netflix abonesi olmam.
    Çünkü netflix'de film diziler daha kaliteli daha güzel..

Zaten platform iyice geriye doğru gitmeye başladı, Güzel kanalların bir bir eksilmesi, bir sürü dizilerin bir anda pat diye platformdan çıkarılması ve bu katarlı cahillerin artık bu işi becerememesi beni soğuttu..

Şu an beni bu platformda tutan tek şey, fenerbahçe sevdam ve plus iq kutunun kayıt özelliği..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john mclane -- 5 Eylül 2020; 0:15:8 >
  • john mclane kullanıcısına yanıt
    Kayıt özelliği ve kutu için duruyorum tamamen katılıyorum dediklerinize.

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.