Şimdi Ara

dıgıturk phılıps cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben dıgıturke 2 ay önce 2sene taahütnameli giriş paketle başladım bana vestel cihaz getirdiler ama ben şimdi ekonomik pakete geçtim onda digıaktif kanalları war ama bnm cihaz desteklemdiğinden onları görüntüleyemiorum bnde philips cihaz istiorum ama 2 sene sonra diolar bu nasıl saçma iş bn para wermeyede hazırm yeni cihaz için ama olmuo diolar ne yapabilirm? bu arada 27tl ödüorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuraydin -- 15 Mayıs 2010; 15:46:26 >

• Philips çok yavaş bir cihaz. Digiturk'te bazı sorunlar olabiliyor. Neredeyse bütün vestel makinalarda yazılımsal sorunlar var. Digitürk'ün üst düzey bi yetkilisini bulsam cihazı kafasına fırlatıcam
  • bende atıcam kafasına aynen birlikte atalım
  • Üye olurken seçenekleri iyi düşünmek gerekiyor. Sonradan değişiklik talep edince sözleşme bitmeden olmaz vs. deniliyor maalesef. Sanki müşteri üyeliğini sona erdirecek.. Dt'de müşteri memnuniyeti pek önemli değil bu konularda.. Banada philips cihaz getirdiler, vestelle değiştirip türksata geçmek isteyince olmaz, sözleşme vs. dediler. Bende üyeliğimin 7 günü dolmadı, üyeliğimi iptal ettiririm deyince yelkenler suya indi, değiştirmeyi kabul ettiler ama bu seferde ben değiştirmekten vazgeçtim.. Sizin durum Dt'nin insafına kalmış. Mail atın ve şikayetinizi bildirin diyecem ama işe yarayacağına bende inanmıyorum maalesef :(
  • 4mail attım cewap bile gelmiyor olumlu olumsuz
  • Ben philipsten memnn değilim.. liste tarama yavaş kanal sayısı gözükmüor göstergede ses ayarı yok.. vestel daha iyidir tahminim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.