Şimdi Ara

DİGİTURK PLAY 2016-2017 SEZONU İNDİRİM FIRSATLARI (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.089
Cevap
43
Favori
70.537
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Iyimis ama kalite normal kalite sanirim. Degmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ortak alınacaksa bende alabilir gs maçlarını
  • Apomania A kullanıcısına yanıt
    Digiturk, D-Smart'ın elinden bu kadar yayın almışken D-Smart anlaşmaya gitmez hocam Belki haklılardır tabi, bilemeyiz.
  • katarlılar bugün itibariyle aldı bekleme sebebi oydu digitürkün 2-3 güne muhtemelen açıklar adamlar ingiltere ligini bence
  • Hocam Saran grubu yaptığı açıklamada "epl yayın haklarının d smart platformuna munhasır olmayacak şekilde" diye bi ibare koymuştu.ayrıca beİN de digitürkü alacak dedikoduları vardı (bugün almışlar resmi olarak).ben de ümitlendim açıkçası.umarım haksız çıkmam.

Bu mesajda bahsedilenler: @BerkeSutcu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konuda görüntü kalitesi konusunda çok farklı yorumlar olduğu için tekrar sormak istedim. Mesaj kirliği olduysa kusura bakmayın. Şu an 379 TL'ye satılan standart kalite paketi 800k mı, yoksa 1200k kalitesinde mi?

Bir sorum daha var. Bu akşamki maçta standart kalite paketinde "Yayın 2" var mıydı? Bazen raspi'den izlemek durumunda kalıyorum da, octoshape çalışmıyor maalesef, ya da ben beceremedim. Yani sadece flash yayının olması benim için şart.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • TheDifference35 kullanıcısına yanıt
    Apomania A kullanıcısına yanıt
    Sürpriz olur diye düşünüyorum. Bekleyip göreceğiz sanırım.

Edit: Şimdi ben de o açıklamayı gördüm. Evet, neden olmasın o zaman. @Apomania

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsberkelium -- 27 Ağustos 2016; 0:09:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: o-raiser

Arkadaşlar konuda görüntü kalitesi konusunda çok farklı yorumlar olduğu için tekrar sormak istedim. Mesaj kirliği olduysa kusura bakmayın. Şu an 379 TL'ye satılan standart kalite paketi 800k mı, yoksa 1200k kalitesinde mi?

Bir sorum daha var. Bu akşamki maçta standart kalite paketinde "Yayın 2" var mıydı? Bazen raspi'den izlemek durumunda kalıyorum da, octoshape çalışmıyor maalesef, ya da ben beceremedim. Yani sadece flash yayının olması benim için şart.

Octashape androidde calistirabilen var mı ben de merak ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dsmart tek yayıncı kuruluş olarak satın almamış. Başkası da alabilirmiş

• erman197 E kullanıcısına yanıt
    Daha sonra o açıklamayı da gördüm ve yazdım. Öyle olursa herkes için daha iyi olur. Hatta bütün liglerin aynı şekilde olması lazım. Her yayıncı değiştiğinde platform değiştirmek gerçekten mantık dışı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o-raiser

Arkadaşlar konuda görüntü kalitesi konusunda çok farklı yorumlar olduğu için tekrar sormak istedim. Mesaj kirliği olduysa kusura bakmayın. Şu an 379 TL'ye satılan standart kalite paketi 800k mı, yoksa 1200k kalitesinde mi?

Fenerbahçe nin maçını standart paketle izledim. İki seçenek vardı Android te. Hd ve normal. Hd seçince widescreen oluyordu.kaldırınca 4:3 kare ekran oluyordu. Hd Geçen senenin 1200K sı sayılır. Görüntü söylendiği kadar kötü değil

• Maalesef eski üyelere özel 319 liralık pakette 1200k görüntü yok. En azından bende durum bu. İlk hafta Beşiktaş maçını yüksek kalite butonuna tıklayarak gecmis yıllardan edindiğim tecrübeye dayanarak kesinlikle 1200k da izledigime yemin edebilirim. Ama ikinci hafta itibari ile görüntü standart kalitede ve bence bu görüntü 800 ile 1200 arası bir konumda. Kesinlikle 800 değil ve kesinlikle 1200 de değil bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NİGHTROD

Maalesef eski üyelere özel 319 liralık pakette 1200k görüntü yok. En azından bende durum bu. İlk hafta Beşiktaş maçını yüksek kalite butonuna tıklayarak gecmis yıllardan edindiğim tecrübeye dayanarak kesinlikle 1200k da izledigime yemin edebilirim. Ama ikinci hafta itibari ile görüntü standart kalitede ve bence bu görüntü 800 ile 1200 arası bir konumda. Kesinlikle 800 değil ve kesinlikle 1200 de değil bence.

kesinlikle katılıyorum.görüntü 800 ile 1200 arasında gidip geliyor sanki.her ikisinide yıllarca deneyimlemiş biri olarak şu diyemiyorum.zaman zaman çok net zaman zaman 800 e yakın bir görüntü oluyor.

bende dayanamayıp aldım geçtiğimiz hafta.şuanda gs maçını izliyorum.maçtan bir kare:
     DİGİTURK PLAY 2016-2017 SEZONU İNDİRİM FIRSATLARI

Octoshape üzerinden izlediğimde yayın kalitesi daha düşük gibi geldi bana.Şuanda Windows 10 üzerinden Digiturkplay uygulamasıyla izliyorum maçı ve memnunum açıkçası görüntü kalitesinden.1200 gibi izliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 27 Ağustos 2016; 22:48:58 >

• KoMiKaZe kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Windows 10 uygulaması ile daha net.

Edit. Çok atıyor ama yayından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi htepeli -- 27 Ağustos 2016; 23:09:23 >
  • Galatasarayli ortak arayan var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

Teşekkür ederim. Windows 10 uygulaması ile daha net.

Edit. Çok atıyor ama yayından

Ben yüklediğim ilk günden beri 3-4 maç izledim.Hiç atmadı daha beni.İnternet hızından filan olabilir mi? Win10 güncellemelerini de hep yaparım ben, bilgin olsun.

•  DİGİTURK PLAY 2016-2017 SEZONU İNDİRİM FIRSATLARI
    Bu görüntü kalitesi sizce nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

quote:

Orijinalden alıntı: NİGHTROD

Maalesef eski üyelere özel 319 liralık pakette 1200k görüntü yok. En azından bende durum bu. İlk hafta Beşiktaş maçını yüksek kalite butonuna tıklayarak gecmis yıllardan edindiğim tecrübeye dayanarak kesinlikle 1200k da izledigime yemin edebilirim. Ama ikinci hafta itibari ile görüntü standart kalitede ve bence bu görüntü 800 ile 1200 arası bir konumda. Kesinlikle 800 değil ve kesinlikle 1200 de değil bence.

kesinlikle katılıyorum.görüntü 800 ile 1200 arasında gidip geliyor sanki.her ikisinide yıllarca deneyimlemiş biri olarak şu diyemiyorum.zaman zaman çok net zaman zaman 800 e yakın bir görüntü oluyor.

bende dayanamayıp aldım geçtiğimiz hafta.şuanda gs maçını izliyorum.maçtan bir kare:
     DİGİTURK PLAY 2016-2017 SEZONU İNDİRİM FIRSATLARI

Octoshape üzerinden izlediğimde yayın kalitesi daha düşük gibi geldi bana.Şuanda Windows 10 üzerinden Digiturkplay uygulamasıyla izliyorum maçı ve memnunum açıkçası görüntü kalitesinden.1200 gibi izliyorum.

• Bunda engelli indirimi oluyor mu? Bilginiz var mı?

• besiktasliyim ortak arayan varsa katilabilirim

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.