Şimdi Ara

DİGİTURK PLAY 2016-2017 SEZONU İNDİRİM FIRSATLARI (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.089
Cevap
43
Favori
70.535
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11 digitürk şampiyonlar paketi HD Türksat üzerinden 539 TL den 50 TL indirim yapıyor. 489tl ye geliyor.hatta 500 TL üzerine 50 TL n11 bonus var.439 TL ye gelir arkadaşlar.isteyen değerlendirebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: me_kar

N11 digitürk şampiyonlar paketi HD Türksat üzerinden 539 TL den 50 TL indirim yapıyor. 489tl ye geliyor.hatta 500 TL üzerine 50 TL n11 bonus var.439 TL ye gelir arkadaşlar.isteyen değerlendirebilir.

Dediginiz paket hangisi hocam Hd olanlar 610 tl sanırım.

• Jon Kar kullanıcısına yanıt
    O eutalsat üzerinden seyredilen paket.bu Türksat uzerinden

• quote:

O eutalsat üzerinden seyredilen paket.bu Türksat uzerinden

Link atabilir misiniz hocam 489 a Hd lig TV iyi gibi bu sezonda goturur bizi :)

• Jon Kar kullanıcısına yanıt
    N11.com da hocam arama kısmına digitürk yazarsanız çıkıyor. normalde 539 tl 50 TL indirim ile489 TL ye düşüyor. Bide bonus kartınız varsa 50 TL bonus veriyor 439 TL ye gelir

• Bursasporlu ortak arayan var mı ? PM den şartları da yazarsa sevinirim.
  • quote:

N11.com da hocam arama kısmına digitürk yazarsanız çıkıyor. normalde 539 tl 50 TL indirim ile489 TL ye düşüyor. Bide bonus kartınız varsa 50 TL bonus veriyor 439 TL ye gelir

Tesekkur ederim hocam ancak dediginiz ürünü buldum söyle bir durum var Hd değil diyor satıcı 120 tl fark ile Hd izleniyormus.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jon Kar

quote:

Tesekkur ederim hocam ancak dediginiz ürünü buldum söyle bir durum var Hd değil diyor satıcı 120 tl fark ile Hd izleniyormus.

Evet bende farkettim hocam.eutelsat üzerinden HD olanı 610 TL o 560 TL ye gelir.bonusla 510 tl

• fenerbahçeli olupta digitürkplay aldığına pişman olan arkdaşlar var ise ve satmak isterlerse ilgilenebilirim. saygılar.
  • Yüksek kalite Galatasaray taraftar paketini satmak isteyen olursa pm atabilir.
  • N11 500 e 50 hala devam ediyomu

• Beşiktaş yüksek kalite alınık.
    Yüksek kalite için beşiktaş maçlarına ortak olabilirim. Özelden mesaj atın. Referanslı üyeler tercih edilir.
  • Arkadaşlar ben gs taraftarı olarak olay üye olmak istyorum.eğer Beşiktaş ve Fenerli bir arkadaş da olursa daha uyguna gelir..ben satın alırım parasını verene şifreyi de veririrm izler ;) özelden yazarsanız sevinrim

• arkadaşlar aramızda Trabzonspor maçlarını satın almak isteyen var mı ?
  • fenerli ve trabzonlu ya da bursalı ortak aranıyor...
  • erman197 E kullanıcısına yanıt
    pm atildi

• Görünüşe göre talep var.Seneye daha beter fiyatlar gelirse şaşırmam.

• Trabzonspor standart almak isteyen olurda yazsın arkadaşlar diğer takımların üyeleri var ;)

• Bi fikir danışmak istiyorum. Ortak olan arkadaşların yalnızca kendi takımlarının maçlarını değil, tüm maçları izleyebilmeleri için, digiplay görüntüsü bi servere aktarılsa ve ortaklar tarafından ordan görüntü anlık indirilip izlense nasıl olur ?

• Uzunca bir mail atmışlar.

Kısacası diyorlar ki; " Biz Araplar olarak siz müşterilerimize daha fazla geçirmeye artık tam olarak hazırız. "

DİGİTURK PLAY 2016-2017 SEZONU İNDİRİM FIRSATLARI
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.