Şimdi Ara

DİGİTURK PLAY 2016-2017 SEZONU İNDİRİM FIRSATLARI (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.089
Cevap
42
Favori
70.581
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eurolegue için spor extra paketi almayı düşünüyorum görüntü kalitesi nasıldır ? 6 aylık almak mantıklı olacak ancak ilk bir ay alıp denemek istiyorum, 1 ay geçene kadar 6 ay kampanyaları biter mi
  • Arkadaslar ortak olarak nasil aliyorsunuz? Farkli cihazlar uzerinden maci ayni anda izleme imkani varmi yoksa birini atiyormu

Rakip takim olarak mi aliyorsunuz yoksa? (maclar ayni zamanda olmadigi icin rakip takimlarda mi ortak oluyormusunuz?)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs lı olarak ortak olabilirim ortak arayan varsa
  • Besiktasliyim.

Baska takimdan ortak alinir.

• Almayın gençler. Yazıktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek kalite Galatasaray Satan var mı ?
    Yada Referanslı üyeler denk gelirse Fenerli ve Beşiktaşlı Arkadaşlar Bana Ulaşabilir Beraber Alırız.
  • standart kalite fenerbahçe için ortak olabilirim.
  • Merhaba
    Smarttv uyumlu yüksek kaliteli Trabzonspor maçlarına talibim.
    Fiyat teklifi için pm gönderebilirsiniz.Yalnız derbiler dahil ve hariç fiyat gönderebilirseniz sevinirim.Referansı olmayan üyelerden alınmayacaktır.

• Standart kalite yayın alınmıştır. Gs ve bjk li taraftar aranıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: pape

Arkadaslar ortak olarak nasil aliyorsunuz? Farkli cihazlar uzerinden maci ayni anda izleme imkani varmi yoksa birini atiyormu

Rakip takim olarak mi aliyorsunuz yoksa? (maclar ayni zamanda olmadigi icin rakip takimlarda mi ortak oluyormusunuz?)

Ayni anda bir kisi izleyebilir. Farkli takimlar ortak oluyor. Derbileri evsahibi izliyor. Son haftalarda ayni anda oynanirsa ligde ustte olan izliyor, ya da anlasiliyor. Bu sekilde.

• ''Almayın fiyatı düşecek illaki'' ciler artık umudunuz tükenmiştir herhalde

• hasansenturk2 kullanıcısına yanıt
    Hocam bir ürüne ederinden fazla para vermenin neresi eğlenceli?

Digitürk Play ilk çıktığından beri aboneydim. Bir ara Digiturk'de kullandım evimde. Makul ve mantıklı fiyat politikası izliyorlardı. Şimdi saçma sapan fiyatlar talep ediyorlar. Olacak iş değil yani kusura bakmasınlar. Ya fiyat düşecek ya da abone olmayacağım. Bu benim tercihim, biraz adam akıllı organize olsak herkesin faydasına olurdu. "Şimdi ben yandım siz de yanın ulan" demek kimseye yaramaz.
  • Tamam ama ne yapsın millet. Şahsen benim tek eğlencem futbol.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv'den izleyenler ok de, digiturk playden izleyeceginize acin linklerden takip edin. Son 1 yildir arada izliyorum gazi kacmis ligi , linkler gayet kaliteli ustune hemen hemen ayni anda geliyor digi ile hatta bazen daha erken geliyor. Digiturk playi bi sefer bedava izledim 1 dk civarinda gec geliyor goruntu.

• Standart+ kalite yayın alınmıştır. GS'li veya BJK'li veya diğer takımlardan ortak aranıyor. PM atınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdinç B.

Hocam bir ürüne ederinden fazla para vermenin neresi eğlenceli?

Digitürk Play ilk çıktığından beri aboneydim. Bir ara Digiturk'de kullandım evimde. Makul ve mantıklı fiyat politikası izliyorlardı. Şimdi saçma sapan fiyatlar talep ediyorlar. Olacak iş değil yani kusura bakmasınlar. Ya fiyat düşecek ya da abone olmayacağım. Bu benim tercihim, biraz adam akıllı organize olsak herkesin faydasına olurdu. "Şimdi ben yandım siz de yanın ulan" demek kimseye yaramaz.

Ederinden fazla para vermek tabiki eglenceli bir sey degil fakat fiyatin ederinden fazla oldugu senin fikrin hocam.Her urun piyasaya ciktiginda fiyati dusuk tutulur,urun tutuldukca fiyati artar.Babamizin hayrina mi play den izliyoruz arkadaslar lutfen acitasyondan vazgecip realiteye donrlim.1 aboneligi 4 kisi paylasmanin baska yolu yok o yuzden playciyiz.Adamlar bunun farkinda degil mi saniyorsunuz.Basindan beri fiyati dusecek diyenlere guldum sadece.Yuksek fiyattan alanlara para iadesi mi yapacaklardi yoksa enayi muamelesi mi...Bir sey iddaa edip insanlarin kafasinda soru isaretleri olusturmadan once biraz dusunmek gerekir.

• rezil yayın fahiş fiyat.
    Çok şükür bu sene almadım.

• Standart kalite 800 mu 1200 mu? Standart alanlar olmuş bu sene 1200 yayın olmayacak demislerdi

• 4 senedir üyeydim,ama bu sene almıyorum. Bu sayfayı da alınır alınmaz gibi yorumlarla yukarı taşımayalım, her seferinde acaba konu başlığında da yazdığı gibi,acaba indirim fırsatı mı var diye bakıyoruz. Değişen bir fiyat /fırsat yoksa alınır alınmaz çamur ..vs gibi yorumları azaltalım. Benimki son olsun.LÜTFEN
  • bu rezil firma bedava verse almam artık.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.