Şimdi Ara

DİGİTURK PLAY 2016-2017 SEZONU İNDİRİM FIRSATLARI (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.089
Cevap
43
Favori
70.537
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün tv de denemek için beşiktaş maçını açtım arkadaşlar. görüntü 1000k civarlarında idi tahminim. yalnız görüntü ayarı için kötü standart iyi gibi bir seçenek çıkmadı canlı yayın ekranında. geçen sene böyle değildi. standart pakette sürekli otomatik mi oluyor acaba görüntü kalitesi.
  • 800kyı tvye bağladım bildiğin çamur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortaklı olur ama tekli alım için kazık fiyatlar...

• geçen sene yayın 2 dk geç geliyordu. hala öyle mi ?
  • komple ip tv ler yıllık 200 lira. yasal değil ama satıyor millet. niye bunu tercih ediyorsunuz ? yasal olması bu kadar önemlimi herkes için ?
  • xenofx X kullanıcısına yanıt
    ip tvler kalitesiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Martingale

ip tvler kalitesiz.

kaliteli olanlar yani donmasız devamlılığı olanlar var. görüntü çok iyi değil ama fiyatlar uygun ve sadece malum kanal değil hepsi var. hepsini hd izleyelim deseniz 2000 liraya yakın paranız gider belki daha fazla. yıllık 200 liraya hepsini izliyorsunuz işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenofx

komple ip tv ler yıllık 200 lira. yasal değil ama satıyor millet. niye bunu tercih ediyorsunuz ? yasal olması bu kadar önemlimi herkes için ?

Valla herkesi bilemem de benim için önemli.Neticede yapılan hırsızlıktır diye düşünüyorum.Hiç mi yapmadın sorusunu duyar gibiyim.Dreambox zamanı izledim yıllarca yalan yok ama şöyle de bir gerçek var ki ''zararın neresinden dönersen kardır''
    Nacizane fikrimdir.Arkadaş çok mu önemli yasal olması deyince yazmak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasansenturk2

quote:

Orijinalden alıntı: xenofx

komple ip tv ler yıllık 200 lira. yasal değil ama satıyor millet. niye bunu tercih ediyorsunuz ? yasal olması bu kadar önemlimi herkes için ?

Valla herkesi bilemem de benim için önemli.Neticede yapılan hırsızlıktır diye düşünüyorum.Hiç mi yapmadın sorusunu duyar gibiyim.Dreambox zamanı izledim yıllarca yalan yok ama şöyle de bir gerçek var ki ''zararın neresinden dönersen kardır''
    Nacizane fikrimdir.Arkadaş çok mu önemli yasal olması deyince yazmak istedim.

Kesinlikle katılıyorum.. Paylaşım ve illegal izlemek bencede hırsızlıktır. Yapmamak lazım. Yapana bi lafım yok. Herkes kendi bilir.

• İllegal hırsızlıktır diyorsunuz da. Geçen sene derbi maçında yayınlar gitti. Çoğu maçta site çöktü maçı izleyemedik. Para iadesi de yapmadılar. Peki bu hırsızlık değil de nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: ado102

İllegal hırsızlıktır diyorsunuz da. Geçen sene derbi maçında yayınlar gitti. Çoğu maçta site çöktü maçı izleyemedik. Para iadesi de yapmadılar. Peki bu hırsızlık değil de nedir?

Bi önceki sene 5. Yada 6. Hafta bi derbi maciydi sanırım yayın gitmişti ve düzelmedi. .o zaman 1200k üyelik vardı benim digiturk bu sorun olan maç yüzünden ücretsiz 1800k ya yukseltmisti Özür olarak bu kadar da ok atmayın...

• quote:

Orijinalden alıntı: mrbaronx

quote:

Orijinalden alıntı: ado102

İllegal hırsızlıktır diyorsunuz da. Geçen sene derbi maçında yayınlar gitti. Çoğu maçta site çöktü maçı izleyemedik. Para iadesi de yapmadılar. Peki bu hırsızlık değil de nedir?

Bi önceki sene 5. Yada 6. Hafta bi derbi maciydi sanırım yayın gitmişti ve düzelmedi. .o zaman 1200k üyelik vardı benim digiturk bu sorun olan maç yüzünden ücretsiz 1800k ya yukseltmisti Özür olarak bu kadar da ok atmayın...

2014-2015 senesi Fenerbahçe Trabzonspor maçı 1200k'lar 1800k yapıldı.1800k'larada 30 tl indirim kuponu verildi.Geçen sene böyle büyük bir çökme olmamıştı bu sene yine başladılar telafide etmiyorlar sistemi düzeltmek için çalışıyoruz diyorlar.

• Ben yasal olayıni farklı değerlendiriyorum. Devlet Gelir düzeyine göre makul fiyatlandirma yapmassa vergide olduğu gibi insanlar farklı yolları mübah gorurler. Çünkü tekel durumda Digiturk. Alternatifi yok. 10000 lirada diyebilir üyelik için.

• sesenyoung kullanıcısına yanıt
    evet o sene digiturk play üyeliğim vardı ve o maçı izleyememiştim ertesi gün mail gelmişti üyeliğiniz 1800k oldu diye . o zamanlar üyelerine önem veriyorlardı özellikle eski abonelere sezon başlamadan uygun fiyatlı mail atarlardı şimdi eski yeni herkes aynı fiyat
  • Tr'de alacak kişi çok.Bitmez hiçbir zaman. Az bile ücret belirliyor digi 500 değil 900 1000 yaparım ben olsam. Hırsızlık diyenler gidip her müzik her film vs vs için para veriyor mu merak ediyorum mesela. Arada açıp 15 20 dk izlediğim saçma bir lig için açıkcası gidip de inanılmaz paralar veremem.

Bu üstte yazdığımdan da illegali savunduğum sanılmasın.
    Mesela 1hafta sonra yurtdışında olacağım. ödeyeceğim rakam aylık 1200 Dinar ( 9,5 Euro ) yıllık 115 Euro.. Aynı paket içeriğine digi sanırım min 2000 lira ister yıllık :)

Her şeyin hakkı verilir.Tr liginin de maks hakkı aylık 10 tl.

• İllegal nereden izlenir arkadaşlar

• Araplar ürünün asıl değerinin 2-3 katına satıp tekel şekilde vurgun yapıyor (hem de internet üzerinden 2 dakika geriden gelen sağlıksız bir yayın için)
    ama bizim çok kafalı halkımız bunu almazsan hırsızlık olur diyor.

Asıl hak yiyeni es geçip tepki göstereceklerine;
    yine suçlu al(a)mayan halk oluyor.

Yemin ediyorum bu ülkede bu milletin başına ne geliyorsa müstehak, bu kafalarla güdeni si..ni bitmez

Avrupa'da millet kaç ligi bizden daha ucuza veya benzer fiyatlarla olan aboneliklerle kaliteli hizmet alarak izliyor hem de geliri bizimkinin kaç katı olduğu halde.
    Bizim orta gelirli ve alt gelirli halkımız ise önüne koyulanı sürekli yiyor. Ne diyeyim afiyet olsun!
  • Arkadaslar 22 inc monitorde izleyecem maclari..

Eskiden standart kalite goruntu ornekleri vardı sitede simdi bulamiyorum.

Tamamen ekonomik sıkıntilar sonuclu standart kalite yayin almayi dusunuyorum alan arkadaslar var ise 22 inc monitorde goruntu nasil olur cok mu kotu olur deneyinlerizi paylasirmisiniz

• alexsis83 kullanıcısına yanıt
    22" çok kötü olmaz ama büyük tvlerde bildiğin çamur
  • quote:

Orijinalden alıntı: OxBlue

Araplar ürünün asıl değerinin 2-3 katına satıp tekel şekilde vurgun yapıyor (hem de internet üzerinden 2 dakika geriden gelen sağlıksız bir yayın için)
    ama bizim çok kafalı halkımız bunu almazsan hırsızlık olur diyor.

Asıl hak yiyeni es geçip tepki göstereceklerine;
    yine suçlu al(a)mayan halk oluyor.

Yemin ediyorum bu ülkede bu milletin başına ne geliyorsa müstehak, bu kafalarla güdeni si..ni bitmez

Avrupa'da millet kaç ligi bizden daha ucuza veya benzer fiyatlarla olan aboneliklerle kaliteli hizmet alarak izliyor hem de geliri bizimkinin kaç katı olduğu halde.
    Bizim orta gelirli ve alt gelirli halkımız ise önüne koyulanı sürekli yiyor. Ne diyeyim afiyet olsun!

Arkadaşım sen ya mevzuyu kavrayamadın ya da illegal yayın izliyorsun ve bunu kendine hak görerek vicdanını rahatlatmak istiyorsun.
    Bu yayını satın almayana hırsız diyen yok.Aksine tepkisine saygı duyarım.Fakat yayını korsan izleyip de "yayın kalitesiz ve pahalı,o yüzden çalmak mübahtır" gibi sakat bir zihniyeti savuna da pes derim ancak.
    Ayrıyetten bu ekmek değil su değil..izleme kardeşim bu kadar etmez diyorsan.Tepkini bu şekilde göster illegal izleyerek değil.Piyasada ederinin 5 katına satılan yüzlerce ürün var alamayınca gidip çalalım mı.
    Terbiyesizlik edip insanlara "güdülen,s..ilen'' gibi tabirler kullanacağına azıcık düşün alan niye alıyor.

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.