Şimdi Ara

Digiturk Play 2017 - 2018 Süper Lig Paketleri 499 TL Taraftar Paketi 399 TL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
9
Favori
53.940
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ts li ortak aranıyor ilgilenenler pm atsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yabani Mokar

Digitürk Sezonluk paket yüksek kalite olanı 600 tl olanı alınmıştır.
    Ortak olmak ısteyenler için
    Fenerbahçe 175 TL
    Beşiktaş 175 TL
    Trabzonspor 120 TL
    Dİğer anadolu takımları için 90 TL

*Hesap için ortak sayısı cogaldıkca hesaba ortak dıger kısılere fazlaya ilişkin tutarlar iade edilecektir.Hesabı sen aldın senınkı bedavaya gelıyor düşüncesinde olmasın kımse.
    *Yukarıda bazı arkadaşların yazmıs oldugu kurallar bu hesap içinde geçerlidir( derbi maçları kım ızleyecek sorunsalı)
    *Referanslarım oldukca yuksektır,kontrol edebilirsiniz.
    *Hesapta spor extra paketıde oldugu için kullanıcılara sadece mac anında hesap verılecektır.

Gerçekten fırsatlar ülkesiyiz.
  • MMistanbul kullanıcısına yanıt
    yani 600+100 tl olarak ben 700 e aldım.
    600 tl lıg tv paketi adam başı 175 yazdım , 200 düşmesine rağmen.
    Kaça vermeliydik ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerMeister_ -- 11 Ağustos 2017; 15:44:59 >
  • 1.000 lirada istersiniz 5.000 lira da hesap sizin sonuçta. Hayırlı işler.
    Kınaye yapmayın o zaman ,daha ucuza sız verınde mıllet sebeplensın.
    Hesabı alan 3 e bölüyor ben daha ucuza verıyorum ne yapmamızı beklıyorkı mıllet anlamıyorum
  • quote:

Kınaye yapmayın o zaman ,daha ucuza sız verınde mıllet sebeplensın.
    Hesabı alan 3 e bölüyor ben daha ucuza verıyorum ne yapmamızı beklıyorkı mıllet anlamıyorum

Aslında ilk mesajı yazıp gönder dedikten sonra iptal ettim ama gitmiş. Konuyu baltalamayalım. Ben satmıyorum almayı düşündüğüm için bakıyorum konuya.
  • mcake± kullanıcısına yanıt
    Hocam bu forumda işler güven ile yürür.
    Kişinin referansına bakarsın, forumdaki itibarına bakarsın, eski üyemi ona bakarsın.
    Ona göre güvenip güvenmemek sana kalmış.

Ben burada 2.500 TL lik kredi kartı işlemi yaptıgımı biliyorum.
    O yüzden karşılıklı güvene bakıyor iş.

3-4 yıldır ortak olup, sorunsuz digiturkplay kullanan arkadaşlar var forumda.
    Hesap aramayın boşa Netspor.tv izleyin hem o beleş ,tam aradığınızdan.
  • quote:

Hesap aramayın boşa Netspor.tv izleyin hem o beleş ,tam aradığınızdan.

Konuyu kapatmaya çalışıyorum ama ısrarla devam ediyorsunuz. Sadece sizin izleyeceğiniz spor ekstra için neden para ödemeliyim? toplamda 560 liraya satıyorsunuz paketi. Ben 175 TL vereceğim siz 140 TL vereceksiniz ve spor ekstra izleyeceksiniz.

Son mesajım cevap yazıp konuyu baltalamayın cevap vermeyeceğim.
    Satmış olduğum paket yüksek kalite sezonluk pakettır spor extra olmadan fıyatı 600 tl dir.
    Fb li 175
    Bjk li 175 ödüyor etti mi 350 ?
    Ben 250 ödemiş oluyorum

Spor extra paketı 600 lük pakete ilave 100 tl dır (600+100= 700 benım dıgıturke odemıs oldugum heap)ben onu zaten hesaba katmıyorum.
    Ben ekonomi mezunuyum 3 kere yazdıgınızı okudum hesabınızı anlamadım hala ,siz ne anlatmak ıstıyorsunuz ?
    Lafı koyayım beri çekileyim yok, neden sankı yuksek tutarlı hesap satıyormusum gıbı mıllete kotuluyorsunuz ?
    Adamlar hesabı 3 e böler ben daha azına verırım ama dolanıdrıcı muamelesını ben görürüm reva mı ya
  • Fenerbahçe 175 TL
    Beşiktaş 175 TL
    Trabzonspor 120 TL
    Dİğer anadolu takımları için 90 TL

Bunları toplayınca 560 yapıyor.

Sen 700 verdiysen 140 TL ye izlemiş oluyorsun üstelik spor ekstra ile birlikte.

Edit: Sen yine de haklı ol sorun yok, uzatmayalım lütfen. Konuda alım-satım yapmak isteyenlere saygısızlık oluyor. Özelden yazmak itersen memnuniyetle konuşuruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 11 Ağustos 2017; 17:10:1 >
    Kardes kim veriyor trabzon icin 120 veyahut anadolu klupleri icin 90 ? Zaten yazilmamis mi hesaba giris oldukca kisilere fazlaya iliskin odemeleri iade olacak diye.neyse ya yanlis anlasilma heralde.

• Yüksek Kalite için Trabzonsporlu veya diğer anadolu kulüplerinden ortak aranıyor isteyen pm atsın
  • sağlam bi üye varsa bende fenerbahçe alabilrim..yada güzel kampanya varsa direk kendimede alabilirim..
  • bizim grup tamamlanmıştır arkadaşlar. ben STANDART kalite aldım.

Eniştem içinde YÜKSEK KALİTE alacağım. Eski üye olduğu için 499 lira. 499/3 kişi başı 166 lira oluyor.

GS ve BJK ortak aranıyor. TS de olsa iyi olur.

Derbileri ev sahibi izler. Maçlar aynı saat olursa -lig sonuna doğru- üst sıradaki takım.

özel mesaj atın. dönüş yaparım.
  • Galatasaray'lıyım Bjk ve fb'li ortak arıyorum hesabım eski hesap olduğundan hd paket 499tl kişi başı 166tl düşüyor. Referans olarak esnafım Google'a Banaz Tuhafiye yazın yeter. Güven konusunda sıkıntı yaşamayız.

Kurallar:

1- Derbi Maçları Herkes kendi sahasında olan maçı izler
    2- Lig Bitimine doğru (son 1-2 hafta kala) maçların aynı Saate denk gelmesi halinde Ligde 1. sırada kim varsa maçı izleme hakkı onundur.
    3- Whatsaap grubu kurularak izlenmeyecek maçlar karşılıklı anlaşılarak devir yapılabilir.
    4- Son olarak saygı ve dürüstlük esastır. maçlar geçici insanlık bakidir :) saygılarımla...

Almayı düşünenler pm atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazan_d -- 11 Ağustos 2017; 19:54:17 >
  • Gs standard paket katilabilirim.

• Kendi grubum STANDART kalite için GS ve BJK bulundu. TS veya anadolu takımı aranıyor. 399/3 veya 399/4

Eniştemin grubu için YÜKSEK kalite BJK aranıyor. Ts veya anadolu takımı aranıyor. 499/3 veya 499/4 oluyor.

özelden mesaj atın. dönüş yapılır.
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alcatraz06 -- 11 Ağustos 2017; 22:21:59 >
  • 2 adet yüksek kalite Beşiktaş'a talibim. Biri bana diğeri peder beye

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.