Şimdi Ara

Digiturk Play 2017 - 2018 Süper Lig Paketleri 499 TL Taraftar Paketi 399 TL (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
9
Favori
53.940
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fnerbahçeli'yim, eski üyeli yüksek kalite pakete 2. ortak olabilirim.

Sıkı Eurolueague takipçisi olduğum için 12 Aylık Spor Extra Paketi Fırsatı'nı da ücretini ödeyerek pakete dahil ettirmek isterim.
  • Eski uye indirimi vardi ben 399 tl ye standart kalite tum maclari aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, ben gs liyim. 3 senedir dg play abonesiyim. gecen seneki gruptan fb ve ts li arkadaslar ayrildi. su an ben ve bjk li arkadas var.

hd kalite, fb ve ts li ortak araniyor. derbileri ev sahibi izler, son haftalarda cakisma olursa yuksek puanli izler.

ortak olmak isteyenler iletisime gecsin.

EDIT: Fb li ortak bulundu ! Varsa Ts li arkadaslar irtibata gecebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musty3535123 -- 11 Ağustos 2017; 22:40:22 >
  • Ben de HD olana ortak olabilirim Fenerbahçe için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • galatasaray maclarını ızlemek ıstıyorum. eksiği olanlar iletşime gecebilirler.
  • mustafaduran06 kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba yüksek kalite bjk ye talip olabilirim. tv den de izleniyor değil mi?
  • uguraycicek U kullanıcısına yanıt
    evet tv den de izlenebiliyor
  • HD Fenerbahçe için ortak olabilirim.

• ortaklıkta derbi maçlarını kim izliyor
  • mugla48matci M kullanıcısına yanıt
    pm attım hocam...
  • Digitürk Play Spor ekstra paketi nasıl arkadaşlar arkadaşlar? Maç yayını içeriği zengin mi?
  • Avanta A kullanıcısına yanıt
    ben gayet memnunum. premier league, ligue 1, la liga, f1, euroleague, atp/wta tur, ufc yayınları var. özellikle bein olduktan sonra tenise çok önem vermeye başladılar. özellikle s sport kanalını sadece digiplay ile izleyecek durumdaysanız kesinlikle spor extra açmanızı öneririm.

bu arada ben de beşiktaşlı üye arayan bir grup arıyorum, isteyenler mesaj atabilir.
  • Merhaba arkadaşlar.
    Ben ve EcZaNeT FB ve GS takımlarındayız. 3.beşiktaşlı arıyoruz. Le Blanc olabilir mesela. TS almayacağız ama çok takım olunca "çakışma" oranı artıyor.Son haftalar sıkıntılı olmasın.

Özel mesajla ulaşabilirsiniz.
  • yüksek kalite beşiktaşa katılabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@rza -- 12 Ağustos 2017; 13:55:50 >
  • Fenerbahçe için ortak olabilirim,pm atabilirsiniz
  • Gs ve fb mevcut, hd yayina bjk li arkadas araniyor. Genel kurallar gecerlidir.

• FB li ortak arayan varsa pm bekliyorum. 2 yada max 3 ortak olabilir.

• Fb için yüksek kalıte ortak arayan varsa iletişime geçsin.Her türlü güven şartı sağlanır.3 ortak olması tercih sebebidir.
  • Ya benim anlamadığım arkadaşım neden ortak oluyorsunuz rahat rahat izlemek varken. Tamam daha uyguna geliyor ama rezillik yok derbileri ev sahibi izler yok şunu puanı yüksek ilan izler ee hic izleme daha iyi. Ya tam üye ol paraya kıyıp yada hiç gerek yok.

• Bjkli ortak arayan varsa özel mesaj atabilir.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.