Şimdi Ara

Digiturk Play 2017 - 2018 Süper Lig Paketleri 499 TL Taraftar Paketi 399 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
9
Favori
53.940
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Play fiyatları böyle ise normal üyelik fiyatlarını merak ediyorum!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal uyelik fiyatlari 800 tl.civari hocam

• Millete nasıl iteleriz peşindeler. 3-4 ortaklı olursa alınabilir değilse geçiniz alternatiflere...

• Digiturk Play 2017 - 2018 Süper Lig Paketleri 499 TL Taraftar Paketi 399 TL

itelesinler hocam bizde alternatif cok

Digiturk Play 2017 - 2018 Süper Lig Paketleri 499 TL Taraftar Paketi 399 TL

Digiturk Play 2017 - 2018 Süper Lig Paketleri 499 TL Taraftar Paketi 399 TL

• Eski üye olup beşiktaşlı arkadaş arayanlar pm atabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ortaklık durumunda sorun olmuyor mu?
  • Takımımıza göre adil paylaşım ayarlarsanız sorun olmaz. Bir de güvenilir insanlar olmalı tabii ki. Ip tv linkleri var ama ne kadar kalıcı tartışılır. Ip tv ye şüpheyle yaklaşanlardanım ama bu fiyatlar da abartılı. Bilinen ve kapanıp gitmeyecek linkler olması lazım.

• Arkadaşlar eski üyelere bu fiyatlar hangi tarihe kadar geçerli?
  • Digiturk Play 2017 - 2018 Süper Lig Paketleri 499 TL Taraftar Paketi 399 TL

ben gunde 7 8 saat izliyorum sorun yasamadim kaliteli sunucular onemli ip.tv de gerisi size kalmis internet hiziniz vs

• bladecarter kullanıcısına yanıt
    En kaliteli sunucu (lar)? Ortalama yıllık ücret? Güven sorunu? (Kapanırsa vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day1972 -- 29 Temmuz 2017; 17:54:38 >
  • day1972 D kullanıcısına yanıt
    internet alisverisi her zaman guvene dayalidir hocam.

sizde 2 3 ortak ariyorsunuz digiturk play icin birine parayi yatirdiniz aldi gitti yada odeme yapildi sifre degisti vermedi size ? hersey risk.ozaman yasamayalim.

ben memnunum sizin beklentiniz farklidir belki herkese gore degisir. 600 tl verip play alicam playdan daha iyi goruntu aliyorum ? hic gerek.yok.hocam bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladecarter -- 29 Temmuz 2017; 18:1:38 >
  • bladecarter kullanıcısına yanıt
    Ben de güven meselesini vurgulamak istemiştim kısa sorularla. 600 TL gerçekten fazla :( Peki güvenilebilecek bir İP TV ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day1972 -- 29 Temmuz 2017; 18:4:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: day1972

Ben de güven meselesini vurgulamak istemiştim kısa sorularla. 600 TL gerçekten fazla :( Peki güvenilebilecek bir İP TV ne kadar?

De hele hocam. IP TV ne. Kadar?

Var mı forumda güvenilir IPTV ci?

• Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Aynen +1

• ozel mesaj attim arkadaslar

• biz bunu van persie geldiği sene 239 liraya almıştık. tüm maçları da izleyebililiyoduk. yayın kalitesi 1200lüktü.

bu fiyatlar ise acayip pahalı. 2 senede ne oldu da nerdeyse 3 katına çıktı fiyatlar? maaşlar desen taş çatlasa yüzde 15 zamlamırken fiyatlara yüzde 300 zam gelmesi saçmalık

• Merhaba arkadaşlar, Malatyaspor ve Galatasaray maçlarını izlmek istiyorum. Ortak araya varsa PM atarsanız sevinirim.

Teşekkürler
  • ip tv üyeligi için mesaj atın bana yardımcı olurum kaliteli bir hizmet 400tl verilmez hemde çok dandik bir görüntü 2 sene kullandım sonra dahada playle işim olmaz ücret ortlama 180tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: nty35

biz bunu van persie geldiği sene 239 liraya almıştık. tüm maçları da izleyebililiyoduk. yayın kalitesi 1200lüktü.

bu fiyatlar ise acayip pahalı. 2 senede ne oldu da nerdeyse 3 katına çıktı fiyatlar? maaşlar desen taş çatlasa yüzde 15 zamlamırken fiyatlara yüzde 300 zam gelmesi saçmalık

Evet o sene 259 tl idi sonra kaliteyi düşürüp fiyata %50 zam yaptılar bu sene de geçen sene ile aynı fiyatı çıkardılar 20 tl bir zam oldu

• Beşiktaşlıyım. 399 TL den paketi alabilme hakkı olan bir üyeyle ortak olabilirim.
    Karşılıklı güven önemlidir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.