Şimdi Ara

Digiturk Play 2017 - 2018 Süper Lig Paketleri 499 TL Taraftar Paketi 399 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
9
Favori
53.940
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiber olsa bende alirdim sirf su fiber yuzunden site eve tasinicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakka girmemek.lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: hasangul

Harunkırmızı arkadaş BJK, ben GS maçlarını izliyorum. FB'li ortağımız bu sene yenilemeyecekmiş. Bu nedenle yüksek kalite üyelik için yeni FB'li ortak alacağız. Ortaklık arayışı olan FB'li arkadaşlardan bilgi bekliyoruz. İyi forumlar.

Derbileri nasıl ayarlıyorsunuz ?

• bladecarter kullanıcısına yanıt
    Eyvallah :)

• Digiturk Play 2017 - 2018 Süper Lig Paketleri 499 TL Taraftar Paketi 399 TL

Mac basladi day1972 :)

• bladecarter kullanıcısına yanıt
    İyi seyirler :)

• beyler taksit secenegi cikmiyor sadece 499 tl var. boyle biseyler karsilasan var mi bikac ayri karttan denedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: kefeniyle yola çıkan adam

Hakka girmemek.lazim

tabiki hakka girmemek gerekirde maç izlemek isteyipte bu fiyatlara alamayan çok kişi var insan dogal olarak buna yöneliyor nedeseniz haklısınız :)
  • 600 TL'ye kombine alınıyor yalnız.

• Eski üyeler kendilerine gelen linki buradan paylaşabilir mi? Yeni üyeler de bu linklerden indirimli olarak alabiliyordu

• Sanırım bu ip tv işine bende gireceğim gibi.Fiyatlar çok pahalı başka türlü olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy_mulo

quote:

Orijinalden alıntı: hasangul

Harunkırmızı arkadaş BJK, ben GS maçlarını izliyorum. FB'li ortağımız bu sene yenilemeyecekmiş. Bu nedenle yüksek kalite üyelik için yeni FB'li ortak alacağız. Ortaklık arayışı olan FB'li arkadaşlardan bilgi bekliyoruz. İyi forumlar.

Derbileri nasıl ayarlıyorsunuz ?

Derbierde genelde evsahibi takim taraftari izler. Ligin son haftasi ayni anda oynanirsa puan siralamasinda ustte olan izler

• Ne yazık ki, ülkemizde hizmet veren bu tarz yayınlar donuyor-takılıyor. Kimisi ben arada bakıyorum zaten diyorsa alsında, ben gibi takıntılı biriyse çileden çıkmasına neden olur.
  • Farklı cihaz ip leri ile giriş yapınca sorun olmuyor değil mi?Ayrıca diyelim bir durum oldu çakıştık ortak kullandığım kişiyle herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladecarter

ozel mesaj attim arkadaslar

Bana da fiyat verir misin hocam. Nedir bu IPTV, TV'ye bağlanıyor mü, hangi kanalları izleyebiliyorum. İllegal olduğu için ceza alma durumumuz vs. Nedir

• Referanslı ve eski üyelerden BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY (ortak karar olursa trabzonspor izleyende alınabilir) ortak aranıyor.

Ortak maçları ev sahibi izler.

Standart kalite veya yüksek kalite değerlendirilir.

Özelden mesaj atın.

Gelen mesajlar hızla değerlendirecek.

• Bu fiyatlarla insanlari iptv gibi yasal olmayan yontemlere yönlendiriyorlar.ligin kalitesine gore fiyatların daha asagida olmasi gerekir.

Ağustos ayinda satamazlarsa mecburen indirim yapacaklar

• Degerli dostlarim ben ip tv satmiyorum kullaniciyim öneri yada merak ettiklerinizi yada memnuniyetimi paylasiyorum sizinle bunu oncelikle belirteyim.

daha biberbir ceza alan vs ne duydum ne gordum. tum dunyada yaygin kullaniliyor 2 senedir bende herhangi bir sorun yasamadim bu tip uygulamalarda satici karsilasabilir bu sorunlarla kullanici pek degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost_41

Bu fiyatlarla insanlari iptv gibi yasal olmayan yontemlere yönlendiriyorlar.ligin kalitesine gore fiyatların daha asagida olmasi gerekir.

Ağustos ayinda satamazlarsa mecburen indirim yapacaklar

gecen sene bile bu daha berbatken lig aralik ayinda indirim yaptilar bu sene olacagini dusunmuyorum acikcasi basaksehir trabzon hepsi dahil oldu indiirm zor gorunuyo

• thebaboli kullanıcısına yanıt
    hocam kisitli internetler cok nornal yurt disinda 100 mbit den basliyor ev kullanicilari herkes kaliteli herseyi izleyebiliyor bizde hala tas devri 8 mbit vs malesef sorunlar bunlardan kaynakli

ben ben 25 mbit de bu kaliteyi aliyorken benden kat kat iyi.olan baglantilari sen dusun :)
    Digiturk Play 2017 - 2018 Süper Lig Paketleri 499 TL Taraftar Paketi 399 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bladecarter -- 30 Temmuz 2017; 10:44:37 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.