Şimdi Ara

Digitürk Play Kredi Kartsız Ödeme ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar kredi kartı kullanmıyorum gerçi yaşımda tutmuyor digitürk play premium paketi nasıl alabilirim ?

• Kart kullanan kimse mi yok ailende?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim innal kart ile alabilirsin ben öyle almayı düşünüyorum innal kart teknosadan 5 tl alırsın her ay ptt tansaş migros karta yükleme yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomans1453

Kart kullanan kimse mi yok ailende?

yok bizim ailede kimse kredi kartı kullanmaz ne babam ne annem
    @Metezngr ininal kart kredi kartı görevi görür mü ?
  • Enpara cebteteb yada nuvo cikar 250 tlye 50 tl iadesi var suan.. Kredi karti degil banka karti paran varsa harciyorsun direk cekeer

• quote:

Enpara cebteteb yada nuvo cikar 250 tlye 50 tl iadesi var suan.. Kredi karti degil banka karti paran varsa harciyorsun direk cekeer

bunlar ön ödemeli kart değilmi birde yaşım 17 çıkartırlar mı dtplayde ön ödemeli kart olmuyor diye biliyorum
  • Yok oluyor dtplayde 17 yasada cikartiyorlardir bir bak illa biri cikariyordur.

• quote:

Yok oluyor dtplayde 17 yasada cikartiyorlardir bir bak illa biri cikariyordur.

Peki banka hesap kartiyla odeme yapamam dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: ZekaFışkıttıranİnsan

quote:

Yok oluyor dtplayde 17 yasada cikartiyorlardir bir bak illa biri cikariyordur.

Peki banka hesap kartiyla odeme yapamam dimi

Yaparsin cnm kardesim kartin uzerinde mastercard visa yaziyorsa olur

• ottomans1453 kullanıcısına yanıt
    yapamaz banka kartı kabul etmiyor kredi kartı olması lazım bende kuveyt visa ve akbank master card vardı ikisinide kabul etmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesenyoung

yapamaz banka kartı kabul etmiyor kredi kartı olması lazım bende kuveyt visa ve akbank master card vardı ikisinide kabul etmedi

Ben gecen sene enpara ile yaptim etmisti

• ottomans1453 kullanıcısına yanıt
    banka kartı olmuyor ama geçen biri daha en para ile aldığını söylemişti.Galiba bir tek en para oluyor geri kalan banka kartlarıyla ödeme olmuyor zaten arayıp sorduğunuzda sadece kredi kartı kabul ediyoruz banka kartı geçmiyor diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesenyoung

banka kartı olmuyor ama geçen biri daha en para ile aldığını söylemişti.Galiba bir tek en para oluyor geri kalan banka kartlarıyla ödeme olmuyor zaten arayıp sorduğunuzda sadece kredi kartı kabul ediyoruz banka kartı geçmiyor diyorlar

Evet belki sadece enpara ile oluyordur bende denemedim buarada nextin 400 tlye kupon indirimlerle 1 senelik digi uyeligi daha uygun belki onu dusunursun cunku digiplayde yeni uyelere 300 e yakin geliyor

• ininal kartla deneyen oldu mu ?
  • unpop kullanıcısına yanıt
    ben denemiştim bu yaz. kabul etmiyorlar, illa kredi kartı istiyorlar
  • Evimde Digiturk bağlı, faturalarını maestro logolu kartıma bağlı hesaptan yatırıyorum, Dplay'de visa ve mastercard kesin geçiyor inanmayın arkadaşlar kartlar mail order ya da internet işlemlerine açık olmalıdır. Digiturk bu iki yöntemle çekim yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kolomen_596

Evimde Digiturk bağlı, faturalarını maestro logolu kartıma bağlı hesaptan yatırıyorum, Dplay'de visa ve mastercard kesin geçiyor inanmayın arkadaşlar kartlar mail order ya da internet işlemlerine açık olmalıdır. Digiturk bu iki yöntemle çekim yapar.
    2016 daki mesajı alıntı yapmışsın sistem değişmiştir muhtemelen o zamandan
  • Bir fark yok. Digiturk Play VISA ve Mastercard kredi/banka kartı ile alınabilir. Süper Lig Paketlerine üye olunması durumunda DIGITURK'le anlaşması olan bankadan kredi kartınız varsa vade farksız 12 ay taksit yapılır. Aynı şekilde TV üyeliğinde tüm paketlerde kredi kartına anlaşmalı bankalar aracılığıyla 12 ay taksit yapılır. Normal fiyatlara göre indirim uygulanmakla beraber vade farkı uygulanmamaktadır. Hiçbir şekilde Digiturk bayisi ya da çalışanı değilim sadece herkes gibi üyeyim. Sistemde tek değişen şey aşırı fiyat artışı onun dışında bayilerin kartsız ödeme kabul etmemesi ve komisyon alması olabilir yenilik. İnternet bankacılığı ile maestro markalı kartta olsa yani (passolig fenerbahçe ön ödemeli kart ve banka kartı, iş bankası maestro bankamatik ve vakıfbank bankomat kart gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kolomen_596 -- 4 Eylül 2018; 3:13:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.