Şimdi Ara

digitürk play yayın açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şuanda bende digitürkplay canlı yayınlar açılmıyor ekranda infinite yazısı kalıyor genel bi sorunmu var yoksa sıkıntı bendenemi

• Bende bir sıkıntı yok, sorunsuz açılıyor.
  • Bu digiturk play internetten digiturk yayinlari izleme platformu mudur ? Ben sadece belgesel kanallarini intErnet uzerinden izlemek istiyorum boyle birsey var midir yardimci olur musunuz ? Pek bilgim yok bu konuda bir de fiyatlari cok ucuk mudur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mode03

Bu digiturk play internetten digiturk yayinlari izleme platformu mudur ? Ben sadece belgesel kanallarini intErnet uzerinden izlemek istiyorum boyle birsey var midir yardimci olur musunuz ? Pek bilgim yok bu konuda bir de fiyatlari cok ucuk mudur ?

buradan digitürk üyesi olsanda maç seyredemezsin satın alman gerek sadece ulusal kanallara bakabilirsin kanal listesini fotosunu atıyorum, digitürkplayde yok kardeşim belgesel kanalları. internette belgesel kanalı izleyebilecegin tek platform tivibu yaklaşık 12 adet belgesel kanalı var bende tivibu -- digitürkplay -- dsmartblu hepsi var en saglamı tivibu digitürkplayi sadece mac için açıyorum

digitürk play yayın açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytac18100 -- 4 Ocak 2015; 19:59:08 >

• SoSca kullanıcısına yanıt
    Dostum aynı sorun bende de vardı. Sorun digitürkte değil infiniti yani şu adrese giremiyorsan modemi resetle.http://www.octoshape.com/support/infinite-hd-octoshape-app/ octoshape senin ip adresini bi şekilde engellemiş olabilir. Digitürk octoshape programını silin tarayıcınızı kapatıp yeniden başlatın yayını izlemeye çalışınca uyarı gelecek diyor. ben denedim uyarı gelmiyor sonra o siteye girmeyi denedim olmadı. farklı ip adresinden denedim oldu. Yayın da açıldı.
  • Sorun BJK maçıyla devam ediyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.