Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
460.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alper029

Desenize Digiturk Plus sadece fiyata (+) Plus

Saygılar...

Aynen öyle
  • digiturk plus kullanmaya başlayalı 1.5 ay oldu
    fena değil
    memnunuz
    özellikle büyük ekran tv si olanlar mecburen almak zorunda
    full hd ler yaygınlaştıkça piyasada alternatifi yok gibi
    hd yayinlar ilk heves çok izlenioyr ama yine dön dolaş klasik milli kanallarda rota atılıyor
    illaki show tv atv kanald vs izleniyor .
    başka izlenmiyor fazla
    digiturk genelde parayı önceden kapar
    sonradan düzeltir
    bu sırada bizim gibi teknoloji sevdalılarını üzer
    fıtık eder
    kanser eder
    ama unutmayın elimizdeki en iyisi bu
    turkcell
    digiturk
    ve telekom
    bu 3 ü ile hayat buluyoruz
    lost ilk bunlar ile izledik
    digiturk u olmayan adsl den indirdi
    cepten internete turkcell ile girdik
    teknoloji pahalı yatırım
    diğer ülkeleri düşününce karamehmet ve ekibine teşekkür etmemiz lazım
    çok etmesek de olabilir
  • arkadaşlar digitürk ile plus arasında hd yayın kalitesi farkı var mı??
  • filmlerde bence yokkk.... !!!!

Ama National Geography kanalinin kalitesi güzel
  • Benim izlediğim kadarıyla

National Geographic'in özellikle bazı programlarında görüntü kalitesi çok güzel.
    İlk abone olduğumda MovieMax bazı filimler bana dvd kalitesinde gibi geldi ama son zamanlarda pek fark göremiyorum. Filmine göre değişiyor.
    İstanbul Lig maçlarında büyük fark var.
    Fox Sports daki İngiliz maçların yayın kalitesi ise çok iyi.
    Geçen ay birkaç kez gösterilen Super Bowl maçı (görüntü, ses, renkler) ise muhteşemdi.
    Fakat bunlar için 600 ile 900 ytl arası bir para ödemek değer mi derseniz?!!... (cihazın kayıt özelliklerinin ve optik ses çıkışının doğru dürüst çalışmadığını ve her sorunda digitürkten cihazın bütün kablolarını sökün, fişten çıkarın, sonra hepsini tekrar takın bakalım düzeleckmi gibi bir cevap alındığını düşünerek!!..)
    Saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: alpakcan

arkadaşlar digitürk ile plus arasında hd yayın kalitesi farkı var mı??

• quote:

Orjinalden alıntı: alpakcan

arkadaşlar digitürk ile plus arasında hd yayın kalitesi farkı var mı??

SD yayın kalitesi bakımından DT nin kalitesi normal uydunun yayın kalitesinden bariz daha kötü.Belki DT nin hd kalitesi de normal sd yayın kalitesine gelmiştir şimdi...
  • gerci kanala bakan gormustur ama,
    DT Plus'i olanlara mujde
    gelecek hafta sonu Premier League'den 2 muhtesem maci HD seyredebilecekler.

Fox Sports HD -370. kanalda
    Ingiltere'nin C. League'deki 4 takimi birbiriyle karsilasiyor.
    Chelsea-Arsenal
    M. United-Liverpool

Pazar ogleden sonra kimseye soz vermeyin
    selamlar
  • selam arkadaşlar
    yeni bir lcd tv aldım ,normal digiturk üyesiyim, ve digiturk plus abonesi olmak istiyorum,ama arkadaşların buradaki olumsuz yorumlarını
    okuyunca biraz kafam karıştı dogrusu .Normal 11 kanaldaki moviemax kanalından filimleri oldukça net izleyebiliyorum.HD yayın gerçekten farketmiyormu ? boş yere bir ton para vermiyeyim o zaman ..yardımcı olursanız sevinirim .tşkler
  • quote:

Orjinalden alıntı: felmali

gerci kanala bakan gormustur ama,
    DT Plus'i olanlara mujde
    gelecek hafta sonu Premier League'den 2 muhtesem maci HD seyredebilecekler.

Fox Sports HD -370. kanalda
    Ingiltere'nin C. League'deki 4 takimi birbiriyle karsilasiyor.
    Chelsea-Arsenal
    M. United-Liverpool

Pazar ogleden sonra kimseye soz vermeyin
    selamlar

Gerçekten haftaya maçlar süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: Demir25

selam arkadaşlar
    yeni bir lcd tv aldım ,normal digiturk üyesiyim, ve digiturk plus abonesi olmak istiyorum,ama arkadaşların buradaki olumsuz yorumlarını
    okuyunca biraz kafam karıştı dogrusu .Normal 11 kanaldaki moviemax kanalından filimleri oldukça net izleyebiliyorum.HD yayın gerçekten farketmiyormu ? boş yere bir ton para vermiyeyim o zaman ..yardımcı olursanız sevinirim .tşkler

Fark olmaz olur mu , tabiki var . . .
  • ben cok buyuk bir fark goremedim acikcasi, en azindan vcd ile dvd arasindaki kadar bir fark beklerdim ama yok, kotu dvd ile iyi dvd arasındaki fark var
  • quote:

Orjinalden alıntı: uncle sam sung

ben cok buyuk bir fark goremedim acikcasi, en azindan vcd ile dvd arasindaki kadar bir fark beklerdim ama yok, kotu dvd ile iyi dvd arasındaki fark var

Aynı fikirdeyim
  • digiturk plus alinir
    pvr ozelligi her gecen gun daha cok kullanioyruz
    bir sahne atlayinca
    yada bir konusma tekrar dinlemek istedigimizde geri aliyoruz hemen
    kayit fonksiyonu harika
    ayrica full hd bir plazma da hd yayin ile diger yayin arasi fark 2 kat var en az

alinabilir
  • sevgili cinman

bu cok iddiali bir ifade olmus
    HD ready bir yayini, en iyi full HD bir cihaz gosterir, denemez.
    Yapacagi scaling islemi goruntu icin her zaman sorunludur.

Aslinda burada iki secenek var:

720p olan DT yayinlarini, herhalde HD ready olan ve
    olabildigince en iyi goruntu islemcisine sahip bir cihaz en iyi gosterir
    demek daha dogru olur..

Ancak yine DT'den gelen yayin 1080i ise,
    o zaman full HD cihazlarin daha basarili olacagi soyleniyor..

selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: cinman

digiturk plus alinir
    bir sahne atlayinca
    kayit fonksiyonu harika
    ayrica full hd bir plazma da hd yayin ile diger yayin arasi fark 2 kat var en az

alinabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: felmali

sevgili cinman

bu cok iddiali bir ifade olmus
    HD ready bir yayini, en iyi full HD bir cihaz gosterir, denemez.
    Yapacagi scaling islemi goruntu icin her zaman sorunludur.

Aslinda burada iki secenek var:

720p olan DT yayinlarini, herhalde HD ready olan ve
    olabildigince en iyi goruntu islemcisine sahip bir cihaz en iyi gosterir
    demek daha dogru olur..

Ancak yine DT'den gelen yayin 1080i ise,
    o zaman full HD cihazlarin daha basarili olacagi soyleniyor..

selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: cinman

digiturk plus alinir
    bir sahne atlayinca
    kayit fonksiyonu harika

alinabilir

düzeltme için teşekkürler
    ama gözle bakarak yani subjektif kriter ile değerlendiriyorum
    yoksa çok çok işin başında amatörüm
    kimseyi yanlış etkilemek istemem :)
    digiturk plus alan diğer 720p ve 1080i li plazma sı olan arkadaşlardaki yayın ile 1080p deki yayini karşılaştırıyorum
    tabi paneller
    markalar
    işlemcilerde önemli bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinman -- 18 Mart 2008; 11:37:17 >

• Bence 11.kanal ile 311.kanal arasındaki farkın çok fazla olmadığını iddia edenler genelde 40-42" veya daha küçük TV kullananlar.

Ekran boyutu büyüdükçe bu fark çok ama çok artıyor. Zira ben 55" full HD bir TV kullanan biri olarak aradaki farkın en az 3-4 kat fazla olduğunu söyleyebilirim. Her film aynı kalitede değil kabul ediyorum, ancak 11.Kanalda fulu olan birçok detay 311.Kanalda gayet net bir şekilde görülmekte.

Sadece netlikte değil renkler daha doğru ve dağılmıyor. Bir de 5+1 ses geldiğinde film seyretmek gerçekten çok keyifli olacak sanırım.
  • katiliyorum
    benziyor, diyenin
    muhakkak cihazinda bir sorun veya eksiklik vardir
    selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: agrimo

Bence 11.kanal ile 311.kanal arasındaki farkın çok fazla olmadığını iddia edenler genelde 40-42" veya daha küçük TV kullananlar.

Ekran boyutu büyüdükçe bu fark çok ama çok artıyor. Zira ben 55" full HD bir TV kullanan biri olarak aradaki farkın en az 3-4 kat fazla olduğunu söyleyebilirim. Her film aynı kalitede değil kabul ediyorum, ancak 11.Kanalda fulu olan birçok detay 311.Kanalda gayet net bir şekilde görülmekte.

Sadece netlikte değil renkler daha doğru ve dağılmıyor. Bir de 5+1 ses geldiğinde film seyretmek gerçekten çok keyifli olacak sanırım.

• arkadaşlar bir sorum olacak size: Digiturk Plus' kullanmam için çanakta bir değişiklik gerekiyormu,LNB değişiyormu acaba??
  • sevgili Arny
    umarim mutlu ve afiyettesindir
    DT Plus takilirken yapilan standart islemlerden biri de LNB'de yapilan degisikligidir.
    muhabbetle

quote:

Orjinalden alıntı: ARNY

arkadaşlar bir sorum olacak size: Digiturk Plus' kullanmam için çanakta bir değişiklik gerekiyormu,LNB değişiyormu acaba??
  • Arkadaşlar, Digitürkün niye "HD kanallarımız başka cihazla açılmaz" demesini anlamıyorum.
    Bir kaç ay önce 870 YTL'ye bir Vantage HD7100S aldım ve çok da memnunum. HDTV var, PVR özelliği var, herşeyi var. O sabit sıralanmış kanal listesi olan Digiturk Plus kutusunu alamam, ayrıca başka uydulardanda HD yayın izliyorum ve onları kayıp etmek istemiyorum.
    Şimdi ben Digiturkün HD kanalları ve diğer kanallar arasında pek bir fark göremiyorum. Tabii ki, kanallar DVB-S2 standartında yayınlanıyor ama ondan hariç normal Digiturk kanallarına nazaran tek farklı şey, HD kanallarında Cryptoworks şifrelemesi olmaması. Öteki kanallarda hem Irdeto 2 hem Cryptoworks varken, HD kanalları sadece Irdeto 2'le şifreleniyor. Yani orijinal Digiturk modüllerle açılmaz (onlar Cyptoworks için) ama Irdeto için modül bulmak sorun değil. Tabii ki Digiturk Plusın orijinal smartcardı şart.

Digiturk Plus üyesi olan varsa Irdeto modülü alıp bir elektro mağazasına gidip bir HD cihazına takması lazım, bence olur

Ve iki sorum var:

Birincisi: Digiturk, HD kanallar için üyeliği sadece o uydu alıcısıyla beraber mi veriyor ya da o receiver ayrıca mı alınıyor? Yani ikisi bir işlem mi veya iki işlem mi? İki ayrı işlem olsa ve ben o kanalların başka modülle açıldıklarını bilsem, "teşekkürler, ama receiveri istemiyorum" diyebilirim ;)

İkincisi: Digiturk Plus üyeliği olan birisi belki o HD kanalların görüntüsünü resim olarak koyabilir mi (yani screenshot gibi)? Bilhassa LİG TV HD'nin nasıl göründüğü baya ilgimi çekti... yani 16:9 yayın bile alışık değiliz LİG TV'den ve onlar tuttular HD'ye başladılar. Acaba birisi bir İstanbul maçının görüntüsünü yükleyebilir mi? Çok memnun olurum

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.