Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
460.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

lutfen ahlaki olmayan sorulari forumda paylasmayalim
    lutfen yanlis islerimizi buraya tasimayalim
    birisinin hakkini gasp etmenin planlamasi,
    nasil bu kadar aleni ve pervasizca dillendirilebiliyor ve tepki gormuyor,
    hepimize yaziklar olsun

selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: felmali

sevgili arkadaslar

hepimize yaziklar olsun

selamlar

Arkadaşım, galiba beni yanlış anladın. Kimsenin hakkını gasp etmek istemiyorum ve kimsenin malından haksız şekilde yararlanmak istemiyorum.
    Senelerin Digiturk müşterisiyim, her zaman aboneliğimi ödedim ve orijinal modülle temizce kanalları izliyorum. Ben sadece Digiturk Plus çıkalı aboneliğime o HD kanallarını 9,90 YTL ekstra ödeyerek eklemek istiyorum ve sizlere o HD kanalları şimdi yaptığım gibi de modül ile izleyebilirmiyim diye sordum. Bu kadar.
    Digiturkün kutusuyla kanalları izlemek ve modülle beraber kanalları izlemek arasında hiç bir fark yok. HD kanallarından hariç zaten Digiturk müşterilere o modül imkanını tanıyor ve kendisi modül satıyor. Lütfen bana "yanlış işlem yapıyorsun" diye tepki verme, çünkü o doğru değil. Yazdıklarımı bir daha okursan benim herhangi bir illegal konuyu açmadığımı ve açmak istemediğimi fark edersin.
    Selamlar

• quote:

Orjinalden alıntı: houzer

quote:

sevgili arkadaslar

hepimize yaziklar olsun

selamlar

Arkadaşım, galiba beni yanlış anladın. Kimsenin hakkını gasp etmek istemiyorum ve kimsenin malından haksız şekilde yararlanmak istemiyorum.
    Senelerin Digiturk müşterisiyim, her zaman aboneliğimi ödedim ve orijinal modülle temizce kanalları izliyorum. Ben sadece Digiturk Plus çıkalı aboneliğime o HD kanallarını 9,90 YTL ekstra ödeyerek eklemek istiyorum ve sizlere o HD kanalları şimdi yaptığım gibi de modül ile izleyebilirmiyim diye sordum. Bu kadar.
    Digiturkün kutusuyla kanalları izlemek ve modülle beraber kanalları izlemek arasında hiç bir fark yok. HD kanallarından hariç zaten Digiturk müşterilere o modül imkanını tanıyor ve kendisi modül satıyor. Lütfen bana "yanlış işlem yapıyorsun" diye tepki verme, çünkü o doğru değil. Yazdıklarımı bir daha okursan benim herhangi bir illegal konuyu açmadığımı ve açmak istemediğimi fark edersin.
    Selamlar

Ben de yazdıklarınızda illegal olabilecek birşey görmedim.Sadece normal reacever-modül ilişkisinin hd reacever-modül arasında da olmasını istiyorsunuz.Açıkçası bence de olabilmeli..

• sevgili houzer

sen boyle soyledikten sonra benim icin mesele yok.
    Ben yanlis anlamis olmayi tercih ederim.
    Aman bu forumda bazi arkadaslarin yaptigi yanlislara dusmeyelim.
    Sifre kirma veya parali kanallari kanunsuzca seyretme,
    bir cogumuza basta cazip geliyor, ama sonucta birilerinin hakkini gaspetmektir bu.

Tepkimin buna oldugunu anlamani isterim.
    Yoksa seni ya da baskasini suclama pesinde degilim
    selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: houzer

quote:

sevgili arkadaslar

hepimize yaziklar olsun

selamlar

Selamlar

• Bir sorum olacak arkadaşlar digitürk plus a yeni üyr oldum.370 nolu fox hd kanalını açtığımda liverpool -everton maçının 30 mart saat 18.00 de gösterileceğini söylüyor .burası sürekli yayın yapmıyormu ? daha birşey izleyemedim ,üyeliği ayrımıdır yoksaa
  • sevgili Demir

370. kanalda her hafta hangi Premier League maclarinin HD verilecegi bildiriliyor.
    O kanalda da, 1-2 ker gosterilen Amerikan futbolu maclarini saymazsak, sadece P. League maclari gosteriliyor.
    Haftada 1-3 mac arasi.
    DT Plus'a uye olanlar bu maclarin tamamini seyredebiliyor
    selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: Demir25

Bir sorum olacak arkadaşlar digitürk plus a yeni üyr oldum.370 nolu fox hd kanalını açtığımda liverpool -everton maçının 30 mart saat 18.00 de gösterileceğini söylüyor .burası sürekli yayın yapmıyormu ? daha birşey izleyemedim ,üyeliği ayrımıdır yoksaa
  • Edit-----------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrumlu2 -- 26 Mart 2008; 22:11:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Demir25

Bir sorum olacak arkadaşlar digitürk plus a yeni üyr oldum.370 nolu fox hd kanalını açtığımda liverpool -everton maçının 30 mart saat 18.00 de gösterileceğini söylüyor .burası sürekli yayın yapmıyormu ? daha birşey izleyemedim ,üyeliği ayrımıdır yoksaa

Ayrı bir üyeliği yok sizin için.ekranda yazılan maçların tamamını izleyebilirsiniz..
  • ne zaman arkadaşlar dizimax hd yayına geçecek bilgisi olan var mı
    bu arada ha yayın yapan kanal sayısı
    ne zaman artacak
  • quote:

sevgili houzer

sen boyle soyledikten sonra benim icin mesele yok.
    Ben yanlis anlamis olmayi tercih ederim.
    Aman bu forumda bazi arkadaslarin yaptigi yanlislara dusmeyelim.
    Sifre kirma veya parali kanallari kanunsuzca seyretme,
    bir cogumuza basta cazip geliyor, ama sonucta birilerinin hakkini gaspetmektir bu.

Tepkimin buna oldugunu anlamani isterim.
    Yoksa seni ya da baskasini suclama pesinde degilim
    selamlar

Ne demek istediğini tamamiyle anlıyorum ve software yükleyip Digiturkü bedavadan izleyenlere karşı tedbir alınmasını da destekliyorum.
    Söylediklerinde haklısın ve benim önceki sorumun gayesinin açıklığa kavuştuğuna sevindim.

quote:

Orjinalden alıntı: atsuma

ne zaman arkadaşlar dizimax hd yayına geçecek bilgisi olan var mı
    bu arada ha yayın yapan kanal sayısı
    ne zaman artacak

Şu anda "HD TEST" diye bir test kanalı herhalde Dizimax HD'ye dönüşecek. Bakalım ne zaman olacak, ama aslında çoktan gelmeliydi. Malesef geçen yaz ve sonbaharda yapılan HD test yayınlar gibi şifresiz değil o kanal.

• farkli elektronik marketlerde full HD ekranlarda oynatilan Digiturk'un HD yayininlarini izledim. Maclari bilemem ama belgesel kanallarinin standart yayinlara gore bir ustunlugunu goremedim, ustelik hafif bir takilma bile var.
  • elektronik marketlerde normal yayın vermiyorlar verselerdi farkı çok bariz görürdün dvdplayerlardan yayın veriliyor oyuzden pek fazla fark görünmüyor
    quote:

Orjinalden alıntı: lecoqtr

farkli elektronik marketlerde full HD ekranlarda oynatilan Digiturk'un HD yayininlarini izledim. Maclari bilemem ama belgesel kanallarinin standart yayinlara gore bir ustunlugunu goremedim, ustelik hafif bir takilma bile var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecoqtr

farkli elektronik marketlerde full HD ekranlarda oynatilan Digiturk'un HD yayininlarini izledim. Maclari bilemem ama belgesel kanallarinin standart yayinlara gore bir ustunlugunu goremedim, ustelik hafif bir takilma bile var.

lecoqtr ye katılıyorum, ayrıca bazı marketlerde canli yayını gösteriyorlar hatta be takıntım olan 311 ile 11 arasında de gidip geliyorum ve hiç bir fark görmüyorum, hatta ben olsam pazarlama taktiği olarak dt + sı böyle yerlerde oynatmazdim, çünkü benim gibi bir sürü kişi büyük hayaller ile satın aldı, hatta full hd yi bile marketlerde gosterilen deneme yayınlar gibi olacak diye aldı
  • arkadaslar,

neredeyse 3 aydir kullaniyorum
    11 ile 311 arasinda cok ciddi bir fark var.
    Sd yayin yapan NGeographics ile HD olani arasinda da muazzam fark var.
    Elbette 77 ile 377 de mukayese edilemez.
    Ama 370'in goruntusu sanirim 377'den iyi. Herhalde Ingiltere'deki teknik ustunlukler ve isik kalitesi ile ilgili.

Magazalarda ne sartlarda yayin yapiyorlar bilmiyorum.
    Ama ben her gece evimde gercekleri yasiyorum.

Dt Plus'taki HD kalitesi SD kalitesinden bariz olarak ustun durumda.

selamlar
  • quote:

arkadaslar,

Ama 370'in goruntusu sanirim 377'den iyi. Herhalde Ingiltere'deki teknik ustunlukler ve isik kalitesi ile ilgili.

selamlar

Herzamanki gibi felmali ustama şiddetle katılıyorum.Ben 3 farklı lcd ve plazmada denedim sonuçlar gerçekten iyi.Ayrıca premier lig maçları tartışmasız mükemmel...

• gerçekleri yaşayan birisi olarak bende sonuna kadar katılıyorum
    quote:

arkadaslar,

selamlar
  • Arkadaşlar geçen gece bir barda Sky Sport UK da Arsenali hd izledim.Tek kelimeyle hd odur...
  • Fox Sport 'un yayınladığı HD maçlar ve Özelliklede 1.5 ay kadar önce yayınladığı Super Ball Finali Süperdi , 377 HD yada 311 HD eline su bile dökemez bunların . . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: turerdem79

Fox Sport 'un yayınladığı HD maçlar ve Özelliklede 1.5 ay kadar önce yayınladığı Super Ball Finali Süperdi , 377 HD yada 311 HD eline su bile dökemez bunların . . .

Evet arada bariz fark var..
  • size tavsiyem (ben oyle yaptim hala var mi bilemiyorum)

mecidiyekoy profiloya gidin .. cunku orada bu is icin guzel sayilabilecek bir plasma koymuslar ,belki de lcd dir , ama 160 ekran filan ..

digiturk plus baglamislar , ve pvr a kaydetmisler bazi kanallardan goruntuleri

oturup izledik , cunku buraya ayri bir karanlik oda ayarlamislar bu is icin , ve cidden soluyorum beni digiturk plus almaya ikna eden bisey oldu bu , henuz aldim mi ? hayir

ama euro2008 e kadar kesin aliyorum umarim ..

fark var .. hakkaten var
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.