Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
460.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kanal izlerken donuyor
    kanal degistiriyoruz
    ancak halledebiliyoruz
    maalesef bu da yeni cikti
    durup dururken donuyor
  • arkadaşlar, sizde oluyor mu bilmiyorum. hdmı bağlantı ile hd yayın izlerken arasıra yayın gidiyor. Bende mecburen hd yayın sırasında scarta geçmek zorunda kalıyorum. Tabiki yayın kalitesi oldukca bozuk (hd yayında )
  • hdmi da yayin donmasi
    ses problemleri tekrar başladı
    digiturk arayınca teknik servis yönlendirmekten başka bir şey yapmıyorlar
    maalesef teknik servis gelip bizim bildiğimiz uydu arama kanal kurma vb şeyleri yapıp sorun yok diyip gidiyor
    sorun aslında basit
    ama görmezden geliyorlar
    yada becerikli yazılımcı işe almıyorlar
    yada digiturk merkezindekiler yayınlrda hiç sorun yaşamıyorlar ki diğer müşterilerin sorunlarını donanımsal olduğunu düşünüyorlar
  • merhabalar arkadaşlar

öncelikle konuyu doğru yerde açamadığım için özür dilerim ana başlıkta açmaya şalıştım ancak beceremedim..

uydu alıcısı konusunda bilgisi olan arkadaşlara sorularım olacak;

1- digiturku sadece lig tv olarak satın alabiliyormuyum?

alınabiliyorsa bunu kendi aldığım(herhangi bi marka) HD uyumlu uydu alıcısında kullanabilirmiyim (HD kalitesinde)?

2-aynı uydu alıcısına d-smart tıda bağlayarak kullanabilirmiyim?

konu hakkında çok bilgisizim yardımcı olursanız sevinirim...

2-
  • Kaydedebilme özelliğine bitiyorum ya harika birşeymiş gerçekten.
  • Otomatik kayıt daha güzel...
    Kapı çalıyor, bas Pause'ye, işini gör, Play devam et...

En çok işime yarayan oluyor.
  • BEn Hem HDMI dan hemde Scarttan bağladım Kutuyu Tv ye

Verdikleri Kablo yerine altın uçlu kablolardan ( manhattan mı neydi markası tam hatırlıyamıyrum ) + Altın uçlu Scart kablosu aldım

Görüntü şimdi çok daha iyi

4 kanal için HDMI , Geri kalanlar için scart tercih ediyorum . . .

PVR süper bir özellik , kaydetme çok çok iyi bir özellik

Ama hala eksikleri var .
  • Varsın kaydetmesin ama daha istikrarlı ve ucuz bir kutu olsun. Bu şartlarda satarlarsa alacağım. Aksi takdirde burada isyan eden arkadaşlara üzülmeye devam.

Saygılar...
  • 06 Mart 2008 / 31 Aralık 2008 tarihleri arasında devam edecek olan kampanya kapsamında ClupFinans kart sahipleri için Digiturk PLUS receiverin fiyatı sadece 600 YTL. Dileyen üyeler uygun vade seçeneklerinden de faydalanabileceklerdir.

yeni kapmanya duyrulur.
  • fiyatlarin gevsemesi anlaminda bir baslangic olmus
  • İlk alanlara Haksızlık olduğu düşünüyorum ,

Ben sanırım 2. gün aldım ve hala Vaat edilen şeyler yok üstüne daha fazla para ödedim :(
  • dizi max HD olacakti guya
    Subat'ta olur demislerdi..
  • Digitürk Şubat 2008 sayısında Digitürk Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımıcısı Selim İbrahimoğlu ile yapılan bir söyleşi var. Artıları ve teknik özellikleri hakkında hemen hemen burda tartışılan konular hakında bilgiler var. Sorunlarımıza çözüm ve cevap değil ama umut verici bilgilendirmeler de yok değil. Aslında tebrik edilmesi gereken bir öncülük yapıyorlar.

Ama keşke bu işi prototip olarak yayına çıkıyoruz almak isteyen bizimle bu işi prototip seviysinde başlayabilir. Yapmak istedikelerimiz şunlar, şuan için varolanlar bunlar. Ücret olarakta ilk etapta prototip uygulamada olduğumuz için %50 indirimli ve ilk 3 ay içinde kayıt olana ayrıca ilk 6 aylık 10 YTL aylık ödeme alınmayacak gibi bir kampanya yada satış promosyonu ile çıkmış olsalardı bugün 5 bin kişi almışsa en az 15 bin kişi bu teknolojiye sahip olmak için abone olurdu kanısındayım. Potansiyel abone zaten var ama çoğunluğu bekleyen bir potansiyel. Yüksek ücret gibi görünen aslında özelliklere göre normal diyebileceğimiz ücret sebebiyle almayı bekleyen çok abone var.

Her neyse bu söyleşide önümüzdeki aylarda yeni eklemeler geleceği söylenmiş. Bunlar aşağıda belirtiyorum. Kullanan arkadaşlarda dergiyi okumadıysalar en azından bilgi olsun diye yazıyorum. Bildiğimiz özellikler bir iki tanesi yeni gibi. Bu özellikelr eklendiğinde bilgimiz olur en azından. Anlaşılan şuanda tanıtımlarda mevcut ama fonksiyonel olarak halen aktif değil.

İki Ayrı Kanalı Kaydetme :
    Digitürk Plus'ınızla 2 farklı yayını aynı anda kaydedebileceksiniz. Kayıt sırasında, kaydetmekte olduğunuz kanallardan biri ya da önceden kaydettiğiniz herhangi bir programı arşivinizden seçip izleyebileceksiniz.

Tekrarlı Program Kaydetme :
    Düzenli olarak izlediğiniz ve Digitürk tararfından dizi olarak tanımlanmış programları (dizi, şov programları gibi) Digitürk Plus'ınızla E-rehberden bir kez tanımlayarak her bölümün otomatik olarak olarak kaydedilmesiniz sağlayabileceksiniz.

Zaman Öteleme Süresinde Kaydetme :
    Bir programı izlemeye başladınız, keşke kaydedip saklasaydım dediniz... Kanalı izlemeye başladığınız süre içinde kayıt başlatmak istediğiniz yere dönüp o andan itibaren kayedilmesini sağlayabileceksiniz.

Uzaktan Program Kaydetme : (Benden beş yıldız alır bu özellik)
    Evinizde yokken dünyanın neresinde olursanız olun, SMS atarak ya da web uygulamamız üzerinden talebinizi ileterek yayın akışından dilediğiniz içeriğin veya istediğiniz kanalın istediğiniz saat aralığının Digitürk Plus'ınıza kayedilmesini sağlayabileceksiniz.

Seç-İzle (Video on Demand-VOD) :
    Digitürk Plus'ınız ile Digitürk tarafından kutunuza yüklenen onlarca şeçenek arasından istediğinzi filmi kiralayabilecek ve hemen izlemeye başlayabileceksiniz. Filmlerin fragman ve özel görüntülerine (mevcutsa) kolayca ulaşabileceksiniz. Üstelik kiraladığınız filmi kiralama süresi içinde istediğiniz kadar izleyebileceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 7 Mart 2008; 23:01:46 >

• HEp gelecek zamandan bahsediyor , ama tarih yok , 1 ay mı 1 yıl mı ??
  • önce hd yayını doğru düzgün versinler....
  • selam,
    Haftasonu bende dt + aldım, dartylerdeki gibi üstün bir görüntü alacağımı filan zannettim ama hiç memnun değilim görüntüden.

Müşteri hizmetlerini bazı sorunlar için aradım ve aldığım bilgiler ;

1- 1.6 yazılım güncellemesi 2 hafta içinde geliyormuş, 2 yayını ayna anda kayda almaya yaracakmış. Show ve Star üzerinden güncelleme yapın dediler

2- HD filmler hep o kadar da süper değil dedim, filmlerde anlayamazsınız dediler!!!! kaliteyi 16 marttaki UK maçlarını seyredin dediler.

Hakikaten HD farkını ne ben nede evde o anda bulunan kayınpeder ve kayınvalide bile anlayamadı. Hatta bir keresinde kayınpeder, 11 deki moviemax daha kaliteli yayın dedi., kayınvalide işi çözdü tabii, en altta çıkan HD işaretine göre bu daha netti dedi..

3- Forumda 720p de daha iyi sonuç alındığını okudum galiba, dün denedim ama tv Andy Warhol un tablosu gibi oldu, teknik servis göndereceğiz dediler, ama DT açık kapattıktan sonra değişti.

4- DT un ilk açılması çok geç olmakta, benzer sorun ile karşılaşan oldumu acaba?? (kanallar arası geçişi söylemiyorum bile)

5- Müşteri temsilcisinin (MT) şahsi fikri yakın zamanda dizimax hd olabilirmiş.

6- MT tv nin markasını sorabilirmiyim dedi, phlipslerin bazı modellerinde 720p ile 1080i arasında tvler otomatikman bazı hatalar verebiliyormuş, tamda philps tv almayı düşünüyordum : (

7- HDMI kablosunu altın uçlu almak kalitede değişiklik yaparmı, %10 dan daha azsa almaya değmez bence.

8- Aletin çok ses çıkardığını söylememe bile lüzüm yok.

Keşke bu forumu daha önce okusaydım, belkide plus ı hiç almazdım bile, bir tek pvr özelliği iyi o kadar.

• quote:

Orjinalden alıntı: uncle sam sung

selam,
    Haftasonu bende dt + aldım, dartylerdeki gibi üstün bir görüntü alacağımı filan zannettim ama hiç memnun değilim görüntüden.

Müşteri hizmetlerini bazı sorunlar için aradım ve aldığım bilgiler ;

1- 1.6 yazılım güncellemesi 2 hafta içinde geliyormuş, 2 yayını ayna anda kayda almaya yaracakmış. Show ve Star üzerinden güncelleme yapın dediler

2- HD filmler hep o kadar da süper değil dedim, filmlerde anlayamazsınız dediler!!!! kaliteyi 16 marttaki UK maçlarını seyredin dediler.

Hakikaten HD farkını ne ben nede evde o anda bulunan kayınpeder ve kayınvalide bile anlayamadı. Hatta bir keresinde kayınpeder, 11 deki moviemax daha kaliteli yayın dedi., kayınvalide işi çözdü tabii, en altta çıkan HD işaretine göre bu daha netti dedi..

3- Forumda 720p de daha iyi sonuç alındığını okudum galiba, dün denedim ama tv Andy Warhol un tablosu gibi oldu, teknik servis göndereceğiz dediler, ama DT açık kapattıktan sonra değişti.

4- DT un ilk açılması çok geç olmakta, benzer sorun ile karşılaşan oldumu acaba?? (kanallar arası geçişi söylemiyorum bile)

5- Müşteri temsilcisinin (MT) şahsi fikri yakın zamanda dizimax hd olabilirmiş.
    6- MT tv nin markasını sorabilirmiyim dedi, phlipslerin bazı modellerinde 720p ile 1080i arasında tvler otomatikman bazı hatalar verebiliyormuş, tamda philps tv almayı düşünüyordum : (

7- HDMI kablosunu altın uçlu almak kalitede değişiklik yaparmı, %10 dan daha azsa almaya değmez bence.

8- Aletin çok ses çıkardığını söylememe bile lüzüm yok.

Keşke bu forumu daha önce okusaydım, belkide plus ı hiç almazdım bile, bir tek pvr özelliği iyi o kadar.

Ya ne diyeyim ben ya dizimaxi hd yapsan nolur yapmasan nolur önce hd diye verdiğin kanalları gerçekten hd kalitesinde ver de....

• Çok haklısın, ya kafayı yiyecem ya, 11 ile 311 arasında gidip geliyorum ben bir fark göremiyorum filmlerde, bu hisseden bennnmmmiyim SADECE.

Teknik servis evde iken onlarada söyledim, movimax amblemine bakın hd de daha net, bi tek o daha net ben ben ne yapayım amblemi ......
  • quote:

Orjinalden alıntı: uncle sam sung

Çok haklısın, ya kafayı yiyecem ya, 11 ile 311 arasında gidip geliyorum ben bir fark göremiyorum filmlerde, bu hisseden bennnmmmiyim SADECE.

Teknik servis evde iken onlarada söyledim, movimax amblemine bakın hd de daha net, bi tek o daha net ben ben ne yapayım amblemi ......

Hakikaten bunlar dalga geçiyorlar resmen...

• Desenize Digiturk Plus sadece fiyata (+) Plus

Saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.