Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
460.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yine enterasan şeyler başına gelmiş,elimden üzülme demekten başka çare yok.
    Biz bu cihazları ilk alanlardan olduğumuz için mecburen denek sıfatını kabulleneceğiz,başka çare yok.
    Bu arada bana da fatura mail olarak gelmiş ve bende de 2 aylık pvr hizmetini faturaya yansıtmışlar.
    Saygılar.
  • İyi tabi 2 aylık gelecek, orası doğru AMA Ocak başında fatura edilen diğer bedeli düşmüşler mi faturadan?

Şöyle ki:

Ocak başında kesilen fatura : diyelim ki 3 Ocak - 2 Şubatı kapsayan HD olmayan önceki paket bedeli. ( örneğin 67 ytl)
    Şubatta kesilen fatura : HD için 7 Ocak - 2 Şubat (örneğin 70 ytl) + 3 şubat - 2 Mart ( 77 ytl) = 147 ytl

Eğer durum buysa. 7 Ocak - 2 Şubat arasını 2 defa faturalandırmış oluyorlar.

Hesabın doğru olması için bu ay gelen faturadan geçen ayın bedelini düşüp 80 ytl fatura etmeleri gerekiyor. (yukarıdaki örneğe göre)

Not : Şimdi kanal 555 den baktım, benden geçene ay aldıkları 2. paketin parasını iade etmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxHeadroom -- 11 Şubat 2008; 0:38:33 >
  • Yorumsuz:
    Digiturk Plus kutular şubat ayında Advantage Platinum Kart ile alındığında 40 ytl daha düşürülecekmiş fiyatı.
  • Daha kimbilir ne kampayalar olacaktır.

Bu arada dün beni müşteri hizmetlerinden aradılar.Plus ile ilgili anket yapıyorlarmış,bir kaç soru-cevaptan sonra yeni yazılımın çıkış tarihi için haftaya dediler.En çok HD'ye geçmesi talep edilen kanalın Dizimax olduğunu ama ne zaman HD olacağı konusunda tarih belli olmadığını ifade ettiler.
    Yine çok yakın zamanda movie max ve national HD kanallarında 5+1 ses verileceğini ifade ettiler.
    Her şey çok yakın zamanda deniliyor.
    Bende cihaz ile ilgili bir çok aksaklıkları kendilerine söyledim,not aldıklarını ve şikayetleri değerlendireceklerini söylediler.
    Herkese saygılar.
  • Beni geçen gün arayıp anket yapıp bir de film verdiler. Belki çok dırdır yapıyorum diyedir :/
    BUgün yine bi adam aradı anket yapıcaz diye, önce kutumu değiştirin sonra arayın dedim çok bozuldu
  • Bugün bende cihazıma kavuştum. Artık apartman için DS ile aynı hat üzerinden yapılan yayını destekliyor cihaz.

Fakat kötü bir haber artık sizlere imzalatmadıkları sözleşmeyi bize imzalattılar. Sözleşmede Digiturk abonesi olmazsam cihazın Tuğla'ya çevireceğim filan sonra içinden filmleri alamıyacağım ve asla kurcalamayacağım gibi bir çok tüketici kanuna aykırı madde vardı ama mecbur cihaza kavuşmak için zaten kanuna aykırı sözleşme olduğu için imzaladık aldık.

Daha kurcalayacak vaktim olmadı ama içindeki hdd gece gündüz çalışıyor biraz önce baktım tırrr diye motor dönüyor. Zaten kullanım kılavuzunu üzerine bırakmışlardı oda sıcacık olmuş. Kısaca bu hdd maksimum 2-3 sene gider bide bir sürü elektirik parasıda bize yazar.

Son olarak bu ürünü ikinci el olarak başka bir Digiturk abonesine bile satamayacağımı söyledi Müşteri Hizmetleri bu kadarda olmaz ama kendileri ne isterse yapıyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: MaxHeadroom

Beni geçen gün arayıp anket yapıp bir de film verdiler. Belki çok dırdır yapıyorum diyedir :/
    BUgün yine bi adam aradı anket yapıcaz diye, önce kutumu değiştirin sonra arayın dedim çok bozuldu

İyi söylemişsiniz gerçekten.

• herkese selam,

DT plus kutumda hiç bi kayıt yapmıyor olmama, ve de hiç ileriye dönük kayıt ayarlamama ragmen kutunun üsütndeki "record" kırmızı ışıgı yanıyor.

Not: Kaydı denemek için 1dk moviemax hd yi kaydettim, sonra sildim ışık sanki ondan sonra çıktı, kutu bugun takıldı

bu ışık gitmez mi neyin nesidir :)
  • sırf gürültü yüzünden yada en azından hd alıcıda bulunan fanın sesi yüzünden almak istemiyorum bu hafta sonu çıkıp bakıcam son kez açıkcası çok kötü fiyat açısından çünki uydu alıcısı dg harici hiç bir şeye yaramıcak ...
  • Fan sesi benimkinde dibine gitmezseniz gündüz hiç duyulmuyor ama gece sessizliğinde salonda oturursan çook hafif bir vızıltı duyuluyor tabi. Ama beni bugüne kadar hiç rahatsız etmedi.
    Tabi zamanla artmaz umarım bilgisayarlardaki gibi.
  • bilgisi olan yok mu acaba ?

teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: emirko

herkese selam,

DT plus kutumda hiç bi kayıt yapmıyor olmama, ve de hiç ileriye dönük kayıt ayarlamama ragmen kutunun üsütndeki "record" kırmızı ışıgı yanıyor.

Not: Kaydı denemek için 1dk moviemax hd yi kaydettim, sonra sildim ışık sanki ondan sonra çıktı, kutu bugun takıldı

bu ışık gitmez mi neyin nesidir :)
  • Bu kutuların bazı gariplikleri var malesef.
    Fişten çıkartıp takın , düzelmezse yada tekrarlarsa vakit geçirmeden DT merkezden kutunun değiştirilmesini talep edin.
  • bu hafta sonu verilen maclar igrenc.
    HD denilecek bir yayin yok.
    Belli ki, eldeki imkanlar ve materyelle, HD yayin yapamiyorlar.

Neticede magdur olan biziz.
    Bizim verdigimiz paralar, havalar kotu olunca kalitesiz olmuyor.

Ulkemizde tuketicinin akibeti belli
    ala vere dalavere, Kurt Memet nobete
    yine olan bize oluyor
    selamlar
  • Aynen öyle
  • Arkadaşlar, ben de digiturk hd abonesiyim ocak ayından beri ve bazı çalışmayan fonksiyonlar herkezde öylemidir yoksa benim cihaza mahsusmudur merak ediyorum.
    Ona göre açıp şikayette bulunacağım. Çünkü malesef şu anki ortamda anladığım kadarıyla hangi fonksiyon yeni yazılımla devreye girecek ya da şu anda çalışması gerek de çalışmıyor pek belli değil.
    Müşteri hizmetlerinde yardımcı olmaya çalışıyorlar ama onlar da çok hakim değil hala.. O yüzden arıza mı var, digitürkte mi, tv'de mi ya da receiver'demi belli değil.

1- bazen dizi kayıtları birkaç hafta güzel yapılıyor sonra bir anda devreden çıkabiliyor
    2- bazen normal tek seferlik bir filim bile kayıt olmayabiliyor
    4-5 gün sonra bir anda listede belirebiliyor ama bozuk ve açılmayan bir dosya olarak.
    3- scart kablodan bağlı olduğumda ses artık gelmez oldu birkaç gündür
    4- optik kablodan receiver bağlantısında ses çok düşük seviyede gibi geliyor, kanal değiştirdiğimde ses tamamen gidiyor.
    receiver'de, tv'den radyoya, cdye ya da başka herhangi bir cihaza geçip sonra tekrar tv'ye geri döndüğümde ses tekrar geliyor. ta ki digiturkte kanal değiştirene kadar.

Bunların yanında ilk başta ne yaptıysam bütün yayınları wide olarak tv'ye verirken birkaçgündür olması gerektiği gibi 4x3 olanları normal vermeye başladı :)

Bunlar sizlerde de görülen "normal" durumlar mı acaba??
    Sevgiler..

• Size 2 tavsiyem olucak:

1- Bu başlığın önceki sayfalarına bir göz atın.
    2a- Cihazın acilen değiştirilmesini isteyin. Gerekiyorsa tehdit edin.
    2b- değişim sırasında kesinlikle birşey imzalamayın.
  • kesinlikle katiliyorum

zaten yazilimlari bile, sesi daha fazla cikan tuketicilerin sikayetlerine gore hazirliyorlar.

Aglamayan cocuga meme yok.
    Cihazi ilk aldigim zaman yaklasik bir düzine telefon actim.
    Yaklasik 4. telefondan sonra kararliligimin farkina vardilar.
    Gelen 3 teknik elemandan sonra
    'abi biz de cok anlamiyoruz, ne diyosan onu yapalim' gibi acikli bir durum olustu.

Neticede durumuzun bir tur kobaylik oldugu ortaya cikti.
    Simdi artik ben bu gercekle barisik yasamaya calisiyorum.
    Ama o kapasitesiz ve caresiz DT'den bir sey alabilecegimi hissetigimde
    tirnaklarimi, yakaladigim gorevlinin cigerine sapliyorum.

Su ana kadar bir kac arkadas,
    israrla bastirip, memnun olmadiklari kutulari degistirdiler.

Bu konuda ugrasmak lazim
    selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: MaxHeadroom

Size 2 tavsiyem olucak:

1- Bu başlığın önceki sayfalarına bir göz atın.
    2a- Cihazın acilen değiştirilmesini isteyin. Gerekiyorsa tehdit edin.
    2b- değişim sırasında kesinlikle birşey imzalamayın.

• bu kaydetme,geri alma vs özellikler d smartta olmayacakmı acaba? bide teknolojinin önde gideniymiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: onnitelik

ya arkadaşlar bazı filmler üzerinde birleşip hd için digiturke mail bombadımanı falan yapalım cidden artık böle uçuk çözümler gerekiyor...yoksa HD film diye izledimiz filmler saçma sapan dram filmleri..adam akıllı bi tane film izlemedim yaaa...yüzüklerin efendisi serisini falan bi hd izlemek sterim örneğin..çok mu zor moviemaxte daha önce verilmiş bu filmin HD oalrak yayınlanması..nedir bunun bürokrasisi..bilen varmı??

Bildiğim kadarıyla filmlerin SD'si ayrı ücret HD'si ayrı ücret olması lazım.Yüzüklerin efendisi'ni daha önce yayınlamış olsa bile bu filmin HD'si için yine bir kiralama ücreti ödemesi lazım.

• DT+ üyesi olarak , bu sistemde tam KOBAY olduk malsef ...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.